- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.449
- 548
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Kız Leo yaşlandı artık daha genç birine benzetSarışın yerli leomun mesajına döneyim
nasıl yanii?başka evli adamlarda mı var hoşlandığınız?Ablacım ilk olayım bu değil ki
Senden memnun olmazlar ki sen ancak birkaç sefer birlikte olunup terk edilirsin.Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Aramamış bile deyince zoruna gittiSarışın yerli leomun mesajına döneyim
Ay şu kıllı abazanlardan iki ilgi görüyorlar diye şaftları kayıyor ya çok komik.İlk olmadığı halin buysa... İlkini merak ettim.
Ha bu arada yoldan çıkmaya gönüllü birçok erkek var. Öyle pek kendini nimetten sayma. Çok ama çok basit erkekler var. Adamlar hazır olda bekliyor zaten. Yani senin pek bir başarın yok bu durumda. Çoğu zaten tam bir "looser". Evlenmiş olmaları ve bir karılarının olması hayatlarındaki tek ve son başarıları. Hatta küçük çapta bir mucize. O iğrenç halleriyle, çulsuz halleriyle karıları bile iki üç gömlek büyük zaten bu adamlara. Ama kendilerini bir b.k sandıkları için nedense hep aranıyorlar. İşte böyle.
Fakeyim diye az daha bağırsaydın.Yoo aslında bekar flörtlerim de var
Yav aman kim ne yapsın bu herifleri? Evdeki karısı bile bezmiş oluyor çoğu zaman. Ama bazı travmalı, baba sorunlu kızlar yüzünden kıymete biniyor işte kimi zaman. Yoksa başarılı, aklı başında hiçbir kadının tercihi olamazlar.Ulan sorsan en feminist bunlar, laflara bak, karısı mutlu etseymiş. Baksen. Al sen memnun et kendi ölmüş gözü çöplükte kalmış pis zamparayı.
Leo kimdi gı?Kız Leo yaşlandı artık daha genç birine benzet
Titanik gızzz sendeLeo kimdi gı?
Kantindr sucuk salamların arasında seks fantezisiYok ablası. Kantinde 3-5 dakikalık fingirdemelermiş memnun etmek. Kız iki konuşmayla ne açığı kapattın derler adama?
Adamın derdi çene çalıp iki kur yapmak mı?Sanki bana Şeyma Subaşı. Şu halinle getir götürünü yapamazsın. Huuu!
Ben DiCaprio olan Leo diye düşündüm geçmişte kaldım mi bilmemLeo kimdi gı?
Evli ve yakışıklı kantinciyle flört ediyorsunuz numaranızı verdikten sonra kk'ne girip günah çıkartayım mı dediniz? Ay lütfen yaş kaç 15 falan mı bu kadar mı düşer insan...İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Kantinde kasarlarin arasında iyiydi, Titanic nerden çıktı?Titanik gızzz sende
Vaaay sahuru da biliyorAblacım fake diyorsan seni inandırmak zorunda değilim inanmadığın konuda da yazmazsın hayırlı sahurlar
Benim bildiğim tek leo. Bide davinci var değildir zaarBen DiCaprio olan Leo diye düşündüm geçmişte kaldım mi bilmem
Da Vinci bilecek kadar kültürlü değildir oralara girmeBenim bildiğim tek leo. Bide davinci var değildir zaar
Ay öyle deme üzüldüm şimdi, gözyaşım pıtSen çok yalnız mutsuz herkesin görmezden geldiği bir insan mısın
yoksa bir erkek misin bilemedim :)
Bunlar karıları boşayınca Dan Bilzerian olcam sanıyorlar. Ama sonra ayıkıyorlar meğer evliyken üstüne atlayanlar evde kahrını çeken var diye atlıyorlar, yoksa netsinler azgın zamparanın moklu donunu.Yav aman kim ne yapsın bu herifleri? Evdeki karısı bile bezmiş oluyor çoğu zaman. Ama bazı travmalı, baba sorunlu kızlar yüzünden kıymete biniyor işte kimi zaman. Yoksa başarılı, aklı başında hiçbir kadının tercihi olamazlar.
Daha geçen gün herifin birinin ağzından duydum. Çocuklarımız olmasa hiçbirimiz karılarımızla devam etmezdik diye. Ulan sanki karın da sana çok meraklı!
Evet malesef acınasıAy öyle deme üzüldüm şimdi, gözyaşım pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?