- 5 Şubat 2025
- 13
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi yesimcik4581
Merhaba öncelikle, ben 31 yaşında, evli, 1 çocuk annesiyim. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. Istanbul' da yaşıyorum ve karşıya taşındık aylar önce. Su an hiç ama hiç arkadaşım yok. İş yerindeki samimi arkadaşlarım bir bir şehir dışına gitti. Ailem yakın oturuyor sadece onları görüyorum. Bu şehirde sadece 1 arkadaşım kaldı onunla da zaman geçiremiyorum 1 yıl oldu görmeyeli. Eşimin de arkadaşları evlenince kendini geri çekti onlar da genelde bize gelip kendileri evlerine davet etmiyorlar. Öyle samimi bir ortam yok ne kadar sıcak davransam da.
Arkadaş edinmek benim için hep zor oldu sanki büyüdükçe daha da zor oluyor. İşe yeni bir hastanede döneceğim kimseyi tanımadan. O zaman arkadaşım olur diye heyecanla bekliyorum. Oğlumu oyun grubuna götürüyorum 4 bebek daha oluyor ama annelerle merhabadan öte iletişim olamıyor, adlarını dahi bilmiyorum. Nasıl arkadaş edinebilirim? Oradaki anneleri kahve içmeye vs çağırsam garip karşılanır mıyım?
Arkadaş edinmek benim için hep zor oldu sanki büyüdükçe daha da zor oluyor. İşe yeni bir hastanede döneceğim kimseyi tanımadan. O zaman arkadaşım olur diye heyecanla bekliyorum. Oğlumu oyun grubuna götürüyorum 4 bebek daha oluyor ama annelerle merhabadan öte iletişim olamıyor, adlarını dahi bilmiyorum. Nasıl arkadaş edinebilirim? Oradaki anneleri kahve içmeye vs çağırsam garip karşılanır mıyım?