Denizmihran ile akrabalığın var mı ?ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
phillips eğrisi, arz, talep, görünmez el, monetaristler, keynesyenler, hepsi bizde.Biz ekonomist olduğunu iddia edenleri çok gördük. Kesinlikle öylesinizdir.
phillips eğrisi, arz, talep, görünmez el, monetaristler, keynesyenler, hepsi bizde.
Anammm bitirmediklerini de sayıyor. Hahahahahhajahahjaja.ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
Şu ekonomide ülkenin yarısı ekonomist zatenBiz ekonomist olduğunu iddia edenleri çok gördük. Kesinlikle öylesinizdir.
Sen bölümü boşver önce veri tabanı yönetim sistemi öğren. Malum veri uzmanısın lazım olur.Anammm bitirmediklerini de sayıyor. Hahahahahhajahahjaja.
O zaman az saymışsın bacım puanına bak, o puanda yerleşebileceğin bütün üniversiteleri say, 3 değildir o 3 olsa duramazsın
Mezun olmadan nasıl mühendis, ekonomist, din hocası oluyorsun kız hepsini kapsayan bölüm mü var. Söyle bende okıyım
Çok komik kızsın valla, keyfim yerine geldi. Sen arada soru aç, eğlenceli oluyor.
ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
Estağfirullah o kim köpek poine nin yanındaİngiltere prensesiyle mi görüşüyoruz
Ha hâlâ bir mezuniyet yok yani.ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
Bunun bir de "Ben aşırı zekiyim, mütevazi olmaya gerek yok, çok çok zekiyim." versiyonu var.Çevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
Diğer üç üniversiteyi bitirmediyseniz bu unvanlara nasıl sahip oluyorsunuz?ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
Şart mı?Diğer üç üniversiteyi bitirmediyseniz bu unvanlara nasıl sahip oluyorsunuz?
Yani hukuk fakültesi bitirmeden avukatım diyemezsiniz keza mühendislik fakültesi bitirmeden de mühendisim diyemezsiniz. İlginiz olabilir ama o titri kullanamazsınız.Şart mı?
Yoo değil. Misal ben hiç üniversite yüzü görmeden iç mimar oldum. Sonra dedim ki bir de bilgisayar mühendisi olayım, onu da oldum. Kısmetse yarın da vali olmak istiyorum.Şart mı?
Ahhhajjkhaphillips eğrisi, arz, talep, görünmez el, monetaristler, keynesyenler, hepsi bizde.
Bekle onu da 23 nisanda olursun artikYoo değil. Misal ben hiç üniversite yüzü görmeden iç mimar oldum. Sonra dedim ki bir de bilgisayar mühendisi olayım, onu da oldum. Kısmetse yarın da vali olmak istiyorum.
Bunun bir de "Ben aşırı zekiyim, mütevazi olmaya gerek yok, çok çok zekiyim." versiyonu var.
Neyse, ben başlığı görüp yalnız hissetmiyorsan yalnız değilsindir demeye gelmiştim. Gideyim en iyisi.
Bence onun etrafı baya kalabalık.Bunun bir de "Ben aşırı zekiyim, mütevazi olmaya gerek yok, çok çok zekiyim." versiyonu var.
Neyse, ben başlığı görüp yalnız hissetmiyorsan yalnız değilsindir demeye gelmiştim. Gideyim en iyisi.