Çok yalnızım ama yalnız hissetmiyorum

ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
Denizmihran ile akrabalığın var mı ?

ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.
Anammm bitirmediklerini de sayıyor. Hahahahahhajahahjaja.

O zaman az saymışsın bacım puanına bak, o puanda yerleşebileceğin bütün üniversiteleri say, 3 değildir o 3 olsa duramazsın

Mezun olmadan nasıl mühendis, ekonomist, din hocası oluyorsun kız hepsini kapsayan bölüm mü var. Söyle bende okıyım

Çok komik kızsın valla, keyfim yerine geldi. Sen arada soru aç, eğlenceli oluyor.

Sen bölümü boşver önce veri tabanı yönetim sistemi öğren. Malum veri uzmanısın lazım olur.

Tek bir ön lisansla bunların hepsini olduysanız bize de söyleyin biz de orada okuyalım.

Ha hâlâ bir mezuniyet yok yani.
Ama ekonomistsiniz. Ve din hocası.
Birine benzettim sizi, ekonomi bakanı olmak ister misiniz?
Bir şeyler gene düzelmez belki ama en azından moralimiz düzelir.

Çevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
Bunun bir de "Ben aşırı zekiyim, mütevazi olmaya gerek yok, çok çok zekiyim." versiyonu var.

Neyse, ben başlığı görüp yalnız hissetmiyorsan yalnız değilsindir demeye gelmiştim. Gideyim en iyisi.

Bunun bir de "Ben aşırı zekiyim, mütevazi olmaya gerek yok, çok çok zekiyim." versiyonu var.

Neyse, ben başlığı görüp yalnız hissetmiyorsan yalnız değilsindir demeye gelmiştim. Gideyim en iyisi.

Bence onun etrafı baya kalabalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…