- 17 Nisan 2021
- 76
- 55
- 30
daha tanım yok ama apati, anhedoni, duygusal küntlük, sosyal anksiyete, uyku bozukluğum var.Geçen günki konunuzdan hatırladım sizi. Sosyopati tanısı mı aldınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha tanım yok ama apati, anhedoni, duygusal küntlük, sosyal anksiyete, uyku bozukluğum var.Geçen günki konunuzdan hatırladım sizi. Sosyopati tanısı mı aldınız?
Çevrendeki beş kişinin ortalamasıymışsın,fazla şey etme o yüzden.Çevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
eylem ve söylemlerini gözlemleyebilmem + muhakeme.Çevrenizdeki insanların umrunda mı sizce bu? Sizi karar mercii kılan ne?
Hangi vasifla ?Çevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
Çok geçmiş olsun. Burada bu şekilde tartışmalara girerek kendinizi yıpratmayın bence. Muayene notlarını alabildiniz mi hastanedendaha tanım yok ama apati, anhedoni, duygusal küntlük, sosyal anksiyete, uyku bozukluğum var.
4 gün sonra cevap süreleri doluyor. ondan sonra kabusları olacağım.Çok geçmiş olsun. Burada bu şekilde tartışmalara girerek kendinizi yıpratmayın bence. Muayene notlarını alabildiniz mi hastaneden
Ben de sizi gözlemledim muhakeme ettim, kendini zeki çevresindekileri aptal sanan bir aptal olduğunuza kanaat getirdim, buna ben karar verebilir miyim? Gerçekten aptal mısınız? Kendimce gözlemlerim beni bu konuda yetkili yapıyor mu?eylem ve söylemlerini gözlemleyebilmem + muhakeme.
İnşallah süre dolmadan verirler ne diyeyim. Neden istiyorsunuz bu arada muayene notlarını merak ettikleriniz neler4 gün sonra cevap süreleri doluyor. ondan sonra kabusları olacağım.
3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.
Size inanmamak için çok güzel sebeplerim var. 4 üniversite bitirip nasıl hala önlisans atanmak istiyorsunuz mesela? 4 ünv kastınız açıköğretimse onu bilemem. Üniversite okumanızı yada okumamanızı da takılmıyorum, mevzu bir vizyonunuzun olmaması. İdealinizin memur olmak olması. Kpss bunu çok net görebiliriz. Büyük ihtimalle ailede tek okuyan sizsiniz bütün dünyayı öyle sanıyorsunuz.Poe bebeğim oğlumuz yok alamayiz seni anla artık ahsbsvs
Daha dün lise mezunuydun kız.
doktora götüreceğim. 2 defadır eli boş dönüyorum. önümüzdeki muayenede de boş dönme ihtimalim var çünkü ebys ile gönderdiği mesaja yanlış karşılık verdiler.İnşallah süre dolmadan verirler ne diyeyim. Neden istiyorsunuz bu arada muayene notlarını merak ettikleriniz neler
Bende var ama Türkan Şoray gibi büyütmesi lazım. Sonra da eller aldı diye peşinden ağıt yakarOğluna al dicim ama o da yok ki sende shshsg
Anladım. İnşallah hallolurdoktora götüreceğim. 2 defadır eli boş dönüyorum. önümüzdeki muayenede de boş dönme ihtimalim var çünkü ebys ile gönderdiği mesaja yanlış karşılık verdiler.
Lisans mezunlarının önlisanstan ataması yapılamaz.4 üniversite bitirip nasıl hala önlisans atanmak istiyorsunuz mesela? 4 ünv kastınız açıköğretimse onu bilemem.
ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.Size inanmamak için çok güzel sebeplerim var. 4 üniversite bitirip nasıl hala önlisans atanmak istiyorsunuz mesela? 4 ünv kastınız açıköğretimse onu bilemem. Üniversite okumanızı yada okumamanızı da takılmıyorum, mevzu bir vizyonunuzun olmaması. İdealinizin memur olmak olması. Kpss bunu çok net görebiliriz. Büyük ihtimalle ailede tek okuyan sizsiniz bütün dünyayı öyle sanıyorsunuz.
Ayrıca zaten programlama dili biliyorsunuz scripting bilmeniz lazım. Ver tabanından kastınızın SQL olduğunu düşünüyorum ki aslında oda bir programlama dilidir. Aslında bakınca üçü de aynı şey. Mühendisim ve veri analizi/ raporlama uzmanıyım yani bu konulara aşınayım biraz. İşim bu.
Gerçekten zeki olsanız önceki yazdıklarınızı unutmazdınız. İki cümle kurabilen kendini zeki zannediyor, ya sabır.
ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.