Sosyopat boyle olmaz kiGeçen günki konunuzdan hatırladım sizi. Sosyopati tanısı mı aldınız?
Onu beklerken genel cerrah olayım bari, boş boş oturacağıma üç beş ameliyat yaparım.Bekle onu da 23 nisanda olursun artik
Uzmanlık alanım değil zaten tahmin yürüttüm sadeceSosyopat boyle olmaz ki
Bak o olur isteOnu beklerken genel cerrah olayım bari, boş boş oturacağıma üç beş ameliyat yaparım.
Benim de degil de, kendimden biliyorum, ben sosyopatliga cok yakinimUzmanlık alanım değil zaten tahmin yürüttüm sadece
Tanı mı aldınız doktordanBak o olur isteyakisir bacima, ameliyathaneden onluklu selfie atmayi unutma
Benim de degil de, kendimden biliyorum, ben sosyopatliga cok yakinim
dersi derste dinleyip anlamadım. Kitaplardan çalışarak da öğrenemedim. Bedenen sınıftaydım ama ruhen orada değildim. Adderall ve modafinil içeyim dedim ama reçeteli satılıyormuş. O zamanlar psikologla psikiyatristler ne iş yapar, nerede çalışır bilmiyordum tabi.Yani hukuk fakültesi bitirmeden avukatım diyemezsiniz keza mühendislik fakültesi bitirmeden de mühendisim diyemezsiniz. İlginiz olabilir ama o titri kullanamazsınız.
Diğer üç üniversiteyi neden bıraktınız?
Siz de ortayı bulmuşsunuz ne güzelBir oylesin biri diilsin dedi
Kahkaha tufanı...Yoo değil. Misal ben hiç üniversite yüzü görmeden iç mimar oldum. Sonra dedim ki bir de bilgisayar mühendisi olayım, onu da oldum. Kısmetse yarın da vali olmak istiyorum.
Cok tsk ederim, hayatimi etkilemiyor bu durum yani gecmis olsunluk bir sey diil. Daha ziyade ruhsuz, duygusuz veya umursamaz, asiri gamsiz seklinde tanimlanabilirSiz de ortayı bulmuşsunuz ne güzelşaka bi yana geçmiş olsun
Sherlock Holmes izlediğimde duymuştum ilk. Elbette belli zorlukları vardır. Mutluysanız sorun yok tabii kiCok tsk ederim, hayatimi etkilemiyor bu durum yani gecmis olsunluk bir sey diil. Daha ziyade ruhsuz, duygusuz veya umursamaz, asiri gamsiz seklinde tanimlanabilir
Tesekkur ederim, ben kendimden raziyimSherlock Holmes izlediğimde duymuştum ilk. Elbette belli zorlukları vardır. Mutluysanız sorun yok tabii ki
O zaman bir de kimyager olup kendiniz yapın, müthiş fikir.dersi derste dinleyip anlamadım. Kitaplardan çalışarak da öğrenemedim. Bedenen sınıftaydım ama ruhen orada değildim. Adderall ve modafinil içeyim dedim ama reçeteli satılıyormuş. O zamanlar psikologla psikiyatristler ne iş yapar, nerede çalışır bilmiyordum tabi.