Çok yalnızım ama yalnız hissetmiyorum

eylem ve söylemlerini gözlemleyebilmem + muhakeme.
Ben de sizi gözlemledim muhakeme ettim, kendini zeki çevresindekileri aptal sanan bir aptal olduğunuza kanaat getirdim, buna ben karar verebilir miyim? Gerçekten aptal mısınız? Kendimce gözlemlerim beni bu konuda yetkili yapıyor mu?

[Yazar Jim Rohn der ki, “İnsan, en çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır.” Sahip olduğunuz zihin yapısının etrafınızda iletişimde olduğumuz beyinlerden etkilenip şekillendiğini unutmayın. Çünkü beynimiz sosyalleşmeye ve etrafındaki diğer beyinler ile senkronize olmaya bayılır]

3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.
Poe bebeğim oğlumuz yok alamayiz seni anla artık ahsbsvs
Daha dün lise mezunuydun kız.
Size inanmamak için çok güzel sebeplerim var. 4 üniversite bitirip nasıl hala önlisans atanmak istiyorsunuz mesela? 4 ünv kastınız açıköğretimse onu bilemem. Üniversite okumanızı yada okumamanızı da takılmıyorum, mevzu bir vizyonunuzun olmaması. İdealinizin memur olmak olması. Kpss bunu çok net görebiliriz. Büyük ihtimalle ailede tek okuyan sizsiniz bütün dünyayı öyle sanıyorsunuz.
Ayrıca zaten programlama dili biliyorsunuz scripting bilmeniz lazım. Ver tabanından kastınızın SQL olduğunu düşünüyorum ki aslında oda bir programlama dilidir. Aslında bakınca üçü de aynı şey. Mühendisim ve veri analizi/ raporlama uzmanıyım yani bu konulara aşınayım biraz. İşim bu.
Gerçekten zeki olsanız önceki yazdıklarınızı unutmazdınız. İki cümle kurabilen kendini zeki zannediyor, ya sabır.

İnşallah süre dolmadan verirler ne diyeyim. Neden istiyorsunuz bu arada muayene notlarını merak ettikleriniz neler
doktora götüreceğim. 2 defadır eli boş dönüyorum. önümüzdeki muayenede de boş dönme ihtimalim var çünkü ebys ile gönderdiği mesaja yanlış karşılık verdiler.

ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.

ben üniversite bitirdiğimi söylemedim. 3 kere bıraktım, sonunda dördüncüsünden mezun oluyorum. ben de mühendisim aynı zamanda ekonomistim aynı zamanda din hocasıyım ve programcıyım.

Biz ekonomist olduğunu iddia edenleri çok gördük. Kesinlikle öylesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…