Çok yalnızım ama yalnız hissetmiyorum

Çevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
Ona ne şüphe. Doktorların işini kitap okumakla öğrenip yapacağını düşünecek kadar zekisiniz

Gerçekten çok zekisiniz, siz bu gidişle ön lisansla savcı/hakim/ doktor olursunuz
İnsanları zeki bulmuyorsanız bari önce bir vasfınız olsun, bir idealiniz olsun sonra insanları küçük görün.

Gerçekten çok zekisiniz, siz bu gidişle ön lisansla savcı/hakim/ doktor olursunuz
İnsanları zeki bulmuyorsanız bari önce bir vasfınız olsun, bir idealiniz olsun sonra insanları küçük görün.
3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.

3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.
Poe bebeğim oğlumuz yok alamayiz seni anla artık ahsbsvs
Daha dün lise mezunuydun kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…