Çok yalnız ve mutsuzum

Ben de benzer zamanlardan sık gectim, hâlâ da gectigim zamanlar oluyor. Sebebini cok dusundum. Kaybolan bağlar adında bir kitapta yazanlar bana cok mantikli degil. Insanlarla kaybolan bağlar, işimizle, amacimizla, yaraticimizla... Meselenin cogu insan iliskisi eksikligi. Yolumuzu, sesimizi, bizi bekleyen birinin olmadigini dusunmek. Insan kendisini baskasinin aynasinda gorup de begenen bir varlik. Aynamiz kalmayinca biz de kendimizi yok zannediyoruz. Insan icine karismak kolay degil, hassas kalpler icin cok zor bir sinav tum o kabaliklarla ugrasmak. Benim sahsen kendi adima buldugum yol, tanimadigim insanlara iyilik yapmak. Her seyi Allah icin yapmak. Inanc sahibiyseniz işiniz biraz daha kolay. Dunyanin bir sinav yeri oldugunu hatirlayip Allah'i dost bilmek bana en etkili cozum oluyor. Daha yarim saat once cok benzer bir ruh halindeydim ve girip bir derdim var basliklarina yazarak birilerine faydali olmaya calisarak bunu aşmaya calisiyorum mesela şu an. Tabii ferritin,b12 ve d vit degerleri cok onemli, zaten hekimmişsiniz, bilirsiniz. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…