Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

En ağır konuşan sensin ama teşekkür ederim neden biliyor musun en azından yargılamak yerine yardımcı olduğun için. Kendime daha fazla bunu yapmayacağım

Sana da teşekkür ederim ağır yorumlar duymak beni rahatlatıyor umut verici şeyler değil. Çok yoruldum çok sevdim ama olmadı baz geçiyorum artık.

Çıkamazsın çok geç. Adam seni her istediğinde elde edeceğini çoktan biliyor
Çıkacağım. Bakın görün çıkacağım o buluşmaya gideceğim yakınlaşmayacağım konuşacağım bittiğini söyleyeceğim yanında onu her yerden silip engelleyeceğim caz geçeceğim ondan. Daha fazla bu asalamaya göz yummayacağım. O kadar kötü biri ki onu seven bir kıza bunları yapıyor ve bu kız onun her körü zamanında yanında olan kız

Hayır bu adam size duygusal hiçbirsey hissetmemekle birlikte 10 yıldır arkadaşım diyerek bile zerre kadar saygı duymuyor. Resmen dalga geçiyoruz oynuyor, açık açık söylüyor, gizlemiyor üstelik.
Bu kadar hafife alıyor sizi ama hâlâ nasıl düşüncelerinden vazgeçer diye soruyorsunuz.

Ben sarsar kendine gel aptal derdim valla. Şurda saçımı başımı yoldum sinirden/
Elin öküzü için kendine yaptıklarına bak ya.
Biliyorum ama işte ağlayarak yazıyorum tüm mesajları son kez ağlıyorum onun için kendimi düşürdüğüm ucuz durum için. Çok sevdim hak etmedi

E esraasfll siz bu çocuktan asla vazgeçmeyeceksiniz. Eski sevgilinizi çıldırtana kadar uğraşmışsınız. Adamı zıvanadan çıkarmışsınız. Yapıştığınıza yapışıyorsunuz. Yani bu adam sizi kullanabildiği kadar kullanacak. sizin için yapabileceğimiz hiç bir şey yok

İlla gideceksiniz yani.
Vazgeçecek olan buluşmaya ihtiyaç duymaz ki sizin aranızda son buluşmayı gerektirecek birşey yok taraflı bir oynama var.
İki sözüyle muma çevirir sizi isterse.

Sormuyorum yapacağım caz geçip geçmemek ona kalmış. Yoruldum çok dayanamıyorum

Bunu nerden çıkarttın anlamadım

Sana da teşekkür ederim ağır yorumlar duymak beni rahatlatıyor umut verici şeyler değil. Çok yoruldum çok sevdim ama olmadı baz geçiyorum artık.
Amacım seni üzmek veya kırmak değil sana yol göstermek bu kafa yapısı değişmez. İki gün sonra kimse kalmasa seninle evlense sana dünyayı dar eder bu haysiyetsiz. Sonra buraya yeni konularla gelirsin kocam beni sevmiyor bana hakaret ediyor sizce affetmeli miyim diye. Sonra affedersin "kazara" hamile kalırsın bu adamcık yine düzelmez bu sefer çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum dersin ve bir bakmışsın bu toksiklik ve mutsuzlukla hayatın geçmiş gitmiş. Kendine bunu yapma seni seven adam sen ne olursan ol seni kabul eder zaten ki senin yaptığın hiçbir şey yok. Bu kafadaki basiretsizler seni sadece mutsuzluğa sürükler.

Hani diyorsunuz ya benimle niyeti ciddi diye. Burada niyetinin ne olduğunu adam size açıkça yazmış. Uzak durun bu adamdan

Benim hep bu oldu sevince çok seviyorum caz geçemiyorum diğerini de karşılıksız uzun yıllar sevdim ama aynı hayatı tekrar etmeyeceğim bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…