Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Sevgili konu sahibi, sizi yargılamak istemiyorum, zira şuan göremiyorsunuz içinde yaşadığınız durumu.
Tamamen cinsel dürtülerine engel olamayıp sizinle yakınlaşmış, sonrasında da hep cinsel olarak sizi aramış. Yani istediği şey ; gezelim , sevişelim ama sevgili olmayalım.
Erkekler kadınlar gibi değildir. Cinsellik yaşamak için illa duygusal bir şeyler hissetmezler. Öyle olsaydı mâlum evler olmazdı. Siz fazlaca kendinizi kaptırmışsınız, bir ışık aramışsınız ama lütfen devam etmeyin. Bu adam siz arkanizi dönünce aslında istediğiniz şeyleri diyecek. " Bende hoşlanıyorum, evlenmeyi düşünüyorum" gibi. Çünkü sizin zaafınızı anlamış, sizi mevcut halinizde kullanamadığını fark ettiği an , kandırmak için elinden geleni yapacak. Umarım duygusal düşünüp kanmazsınız.
Çok net bir şekilde bu kişi size bir şey hissetmiyor.

Elimde değildi kandırtmamak için yardım istedim
Cinsel çekim sevgi aşk degildir canım.Adam sizi sevmiyor sadece istiyor.Buna izin vermeyin.Değer vermek,değer görmek böyle bisey degil.Sizde zayıfsınız ona karşı tamamen rest çekin yolunuza bakın bence.Sonrasında daha çok üzülen taraf olursunuz.

Elimden geleni yapacağım bırakmayacağını biliyorum zaten

En ağır konuşan sensin ama teşekkür ederim neden biliyor musun en azından yargılamak yerine yardımcı olduğun için. Kendime daha fazla bunu yapmayacağım
Size kızıma söyleyebileceklerimi söyledim, sizinle yaşıt kızım var böyle bir konuyla gelseydi aynı şeyleri söylerdim, ki amacım sizi aşağılamak yermek veya yargılamak değil böyle bir şey haddim de değil zaten, zarar görmenizi istemiyorum sadece, adam cidden çok kötü kalbi kara bağlamış ve sizinle ilgili duyguları masum değil, siz iyi dürüst insan evladı biriyle olmaya layıksınız, bu adama prim vererek kendinizi heba etmeyin.

Benim hep bu oldu sevince çok seviyorum caz geçemiyorum diğerini de karşılıksız uzun yıllar sevdim ama aynı hayatı tekrar etmeyeceğim bırakıyorum
Bırak güzelim bırak böyle adamlardan kimseye hayır gelmez ne güzel mesleğin de var bırak bu öküzü dengini zaten bulursun. Bir de şunu unutma sen kendine değer verdiğini karşındakine hissettirmezsen karşındaki sana hiç değer vermez bu şaşmaz bir sonuçtur.

Rest çektim zaten ya hep ya hiç dedim buluşup konuşacağız ayak üstü olmaz dedi

Bu kez bunu yapacağım dönemsi için tüm yolları da kapatarak

Biraz kısa ve öz anlatsanız.cogunu okumadım ama artık bu sevgili olma ,eskisi gibi değil galiba.ne biliyim erkek açıkça sorardı,kızdan bir cevap beklerdi ,şimdi ise sevgili gibi davranıp sonra da yaptıklarımızdan pisman olma diyerek çekip gidiyorlar.isler değişmiş

Ben vaz geçtim zaten sadece ne isterim biliyor musun ben gittiğimde pişman olsun arasın ama bana ulaşamasın çünkü artık ulaşamayacak

Aynen malesef

Rest çektim zaten ya hep ya hiç dedim buluşup konuşacağız ayak üstü olmaz dedi
Ya hep ya hiç demeyin.
Gerçekten direkt olarak irtibatı kesin. Yarın değil , Perşembe değil. Hemen kesin.
Gençsin, hissettiğin şeylerden dolayı göremiyorsun. Yaşamış olduğun cinsel şeyler için de kendini suçlama. Kendini mecbur da hissetme.

Korkum şu ben kesecektim o gün kestim de ama gelir seni alırım iş yerinin kapısından dedi orda olay çıkaramam

Bu kez bunu yapacağım dönemsi için tüm yolları da kapatarak
Bunun da tek yolu o buluşmaya gitmemek, giderseniz aynı şeyler devam edecek, bu adamdan kurtulmak istiyor musunuz zira konudaki gözüme çarpan yorumlarınızdan çıkardığım siz bu adama bağımlı olmuşsunuz, kurtulmanın çaresi asla buluşmamak ve terapi almak, bundan sonra kendi yolunuza gidebilmeniz için uzman desteği almanız iyi olur.

O buluşmaya gelmeyeceğimi zaten söyledim ama işyerinin kapısında olurum dedi

Ben vaz geçtim zaten sadece ne isterim biliyor musun ben gittiğimde pişman olsun arasın ama bana ulaşamasın çünkü artık ulaşamayacak
Herkes biten şeylerin ardından karşısındaki pişman olsun ister, çünkü insanız hırslarımız ve hazmedemediğimiz durumlar var. Bu pişmanlık yaşasa dahi haberin olmayacak şekilde kopar bağlarını senin kafanla oyun oynamasına izin verme o salatalık kadar olmayan IQsu ile. Sen kendi yoluna bak seni sevmeyene değil seni sevene değer ver bu laf klasiktir ama huzur böyle ilişkilerde oluyor. Zaten bir baltaya sap olamamış üslupsuz bir insan seni asla hak etmiyor. Böylesi bir terliksi hayvana umarım kimse eş veya sevgili olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…