Yok.Sevdiğim için ama caz geçeceğim sadece baz geçmeden düşüncelerini değiştirecek bir şey var mı merak ediyorum
Hayır hayır caz geçeceğim ama ben caz geçerken en azından yanlış düşünmüşüm demesini istiyorumDiyorum ya illa adam evlenileceği kadını bulana kadar takılacak. Sonra kıçına tekmeyi yiyecek. Bu kadar kendi değerini bilmez bir insan
Canım hemen tövbe edip tesettüre gir. Sana yaklaşmaya çalışırsa da evlenmeden olmaz de. O zaman belki senin iffetli bir kız olduğuna inanır. başarılarPeki ne yaparsam bu bu düşüncelerinden vazz geçer
Umut vermiyor sadece anlık ikna edip yakınlaşmak için ortam hazırlıyor. Kendinizi kandırmayın artık.Umut veriyor iste. Diyorum belki de kızlara güvenmiyor
Yani niye kaybetsin ki seni. vakit geçiriyor bir kenarda dur belki lazım olursunHiç değer vermediği bir kızla bir terlere gidip oturmaya ne gerek var bende bunu anlamıyorum sokak ortasında da reddedebilir illa bir yerde oturup konuşalım ısrarı neden anlayamıyorum
Onun öpmesini diyorum. Sizi kolunuzdan çekip öptüğünde her şeye okey dersiniz eminim.Onu öpmeyeceğim ki
Ya of ciddiyim.Canım hemen tövbe edip tesettüre gir. Sana yaklaşmaya çalışırsa da evlenmeden olmaz de. O zaman belki senin iffetli bir kız olduğuna inanır. başarılar
Hayır bu kez iterimOnun öpmesini diyorum. Sizi kolunuzdan çekip öptüğünde her şeye okey dersiniz eminim.
Ordan çıkmak istiyorumYani niye kaybetsin ki seni. vakit geçiriyor bir kenarda dur belki lazım olursun
İtseniz de belinizden tutup kendine çeker sizi ve gözyaşlarınızdan öpmeye başlarsaHayır bu kez iterim
Ay bunun ne önemi var yaaa.Hayır hayır caz geçeceğim ama ben caz geçerken en azından yanlış düşünmüşüm demesini istiyorum
Ben de ciddiyim. İstediği kız modeli öyleymiş işte. Senin bu halini beğenmediğine, sen de bu adamdan vazgeçemediğine göre onun istediği gibi biri olucaksın başka çare yok. Hatta benim geçmişim bir çöplük ve çöplüğü sadece köpekler karıştırır gibi ünlü ve etkili sözleri de söyle. Böylece belki geçmişini kabullenirYa of ciddiyim.
Ya bana net olmadığı sürece iterim hiç bir şekilde kabul etmeyeceğim neden anlamıyor kimse beni seviyorum yalan değil ama aptal değilim yoruldum artık gel gitlerdenİtseniz de belinizden tutup kendine çeker sizi ve gözyaşlarınızdan öpmeye başlarsa
Ay bunun ne önemi var yaaa.
Sen sanıyor musun ki insanların aklında eskiden yaşadıkları ömür boyu kalıyor. Öyle böyle hepsi unutuluyor. Umrunda da olmuyor.
Evlenmeden önce kaç tane ilişkim oldu. Hiç birinin ne söylediği de hatırımda değil.
Ah almışsam da umrumda değil.
Hayat öyle değil.
Karısını aldatan adamlar pişman olmuyor yanlış yaptım demiyor şu kadar olay için yanlış düşündüm dese ne olacak? Eline ne geçecek.
Sen kendini düşüneceksin. Bir adamın oyuncağı olmuşsun. Değer mi? Aklını başına topla. Sil engelle her yerden.
Olmadan ağır ama olmadan doğru ki.
Gerçekten özür dilerim maksadım gerçekleri görmenizi sağlamak, mümkün olduğunca ağır olmayacak şekilde yazmaya çalıştım, ki yaşınız 27 mi? Çocuğum yaşındasınız berbat bir adamın hayatınızı mahvetmesini istemem, aşık olduğunuz adam berbat, kötü kalpli, bir kadını kıyafeti ve öpüşmesiyle yargılayacak kadar bayağı biri.Peki ne yaparsam bu bu düşüncelerinden vazz geçer
"Ben sana netim amalarım var ve bunu aşamıyorum. belki aşmama yardım edersin" diyerek dudaklarınıza doğru öpmeye devam ederseYa bana net olmadığı sürece iterim hiç bir şekilde kabul etmeyeceğim neden anlamıyor kimse beni seviyorum yalan değil ama aptal değilim yoruldum artık gel gitlerden
Sinirlerim bozulduBen de ciddiyim. İstediği kız modeli öyleymiş işte. Senin bu halini beğenmediğine, sen de bu adamdan vazgeçemediğine göre onun istediği gibi biri olucaksın başka çare yok. Hatta benim geçmişim bir çöplük ve çöplüğü sadece köpekler karıştırır gibi ünlü ve etkili sözleri de söyle. Böylece belki geçmişini kabullenir
Valla burdan öyle gözükmüyor.Ya bana net olmadığı sürece iterim hiç bir şekilde kabul etmeyeceğim neden anlamıyor kimse beni seviyorum yalan değil ama aptal değilim yoruldum artık gel gitlerden
Bak daha Allah aşkına ne yaparsam bu düşüncelerinden vazgeçer diyorsun. Bu bir düşünce yapısı ve asla değişmez neden anlamak istemiyorsun? Bu adamcık klasik bir orta doğu erkeği, kendisi herkesle her b.ku yiyip el değmemiş bir gonca isteyen karaktersiz dangalağın teki. Sen sana yok ben öpülmemiş kız isterim, sen açık giyiniyorsun buradakilerin ağzını kapatamam ben laflarını nasıl hazmedeceksin? Sanki seni af edersin de genelevden çıkaracakmış gibi konuşmasına nasıl izin verirsin seninle? Bununla farz et evlendin iki gün sonra ilk kavganızda sana gelip neler der biliyor musun bu zihniyetteki bir adam? Kaldı ki seni sevse bunu sana zaten söylerdi bu kadar zorlamaya gerek var mı? Sen bunun peşinde böyle koşarak sana gelecek harika bir insanı kaçırıyor olabilirsin. Lütfen önce kendine değer ver bu basiretsizi boşver bu dangalak seni hak etmiyor bunu anla artık lütfen.Peki ne yaparsam bu bu düşüncelerinden vazz geçer