Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Hiç değer vermediği bir kızla bir terlere gidip oturmaya ne gerek var bende bunu anlamıyorum sokak ortasında da reddedebilir illa bir yerde oturup konuşalım ısrarı neden anlayamıyorum
Yani niye kaybetsin ki seni. vakit geçiriyor bir kenarda dur belki lazım olursun

Hayır hayır caz geçeceğim ama ben caz geçerken en azından yanlış düşünmüşüm demesini istiyorum
Ay bunun ne önemi var yaaa.
Sen sanıyor musun ki insanların aklında eskiden yaşadıkları ömür boyu kalıyor. Öyle böyle hepsi unutuluyor. Umrunda da olmuyor.
Evlenmeden önce kaç tane ilişkim oldu. Hiç birinin ne söylediği de hatırımda değil.
Ah almışsam da umrumda değil.
Hayat öyle değil.
Karısını aldatan adamlar pişman olmuyor yanlış yaptım demiyor şu kadar olay için yanlış düşündüm dese ne olacak? Eline ne geçecek.
Sen kendini düşüneceksin. Bir adamın oyuncağı olmuşsun. Değer mi? Aklını başına topla. Sil engelle her yerden.

Ben de ciddiyim. İstediği kız modeli öyleymiş işte. Senin bu halini beğenmediğine, sen de bu adamdan vazgeçemediğine göre onun istediği gibi biri olucaksın başka çare yok. Hatta benim geçmişim bir çöplük ve çöplüğü sadece köpekler karıştırır gibi ünlü ve etkili sözleri de söyle. Böylece belki geçmişini kabullenir 🙏🏻

İtseniz de belinizden tutup kendine çeker sizi ve gözyaşlarınızdan öpmeye başlarsa
Ya bana net olmadığı sürece iterim hiç bir şekilde kabul etmeyeceğim neden anlamıyor kimse beni seviyorum yalan değil ama aptal değilim yoruldum artık gel gitlerden

Ay bunun ne önemi var yaaa.
Sen sanıyor musun ki insanların aklında eskiden yaşadıkları ömür boyu kalıyor. Öyle böyle hepsi unutuluyor. Umrunda da olmuyor.
Evlenmeden önce kaç tane ilişkim oldu. Hiç birinin ne söylediği de hatırımda değil.
Ah almışsam da umrumda değil.
Hayat öyle değil.
Karısını aldatan adamlar pişman olmuyor yanlış yaptım demiyor şu kadar olay için yanlış düşündüm dese ne olacak? Eline ne geçecek.
Sen kendini düşüneceksin. Bir adamın oyuncağı olmuşsun. Değer mi? Aklını başına topla. Sil engelle her yerden.

Arkadaşım olsa ve yanımda olsa şiddete karşıyım ama kendine gelsin diye iki tokat sallardım 🤷‍♀️

Olmadan ağır ama olmadan doğru ki.

Peki ne yaparsam bu bu düşüncelerinden vazz geçer
Gerçekten özür dilerim maksadım gerçekleri görmenizi sağlamak, mümkün olduğunca ağır olmayacak şekilde yazmaya çalıştım, ki yaşınız 27 mi? Çocuğum yaşındasınız berbat bir adamın hayatınızı mahvetmesini istemem, aşık olduğunuz adam berbat, kötü kalpli, bir kadını kıyafeti ve öpüşmesiyle yargılayacak kadar bayağı biri.
Nasılsa kimsesiz adı da çıktı ben de biraz keyfime bakayım diyor, ne yaparsanız mı?
Bundan sonra ölüyorum dese görüşmeyerek, bundan sonra asla onunla konuşmayarak, bundan sonra gel bak yoksa ben gelirim dediğinde sen kim oluyorsun da beni tehdit eder gibi konuşuyorsun deyip ağzının payını vererek, sizinle iletişime geçebileceği tüm yolları engelleyerek.

Açık açık yazıyorum ağzında argo laflar olan, gel bir şeyler içip konuşalım diye sizi kandırmaya çalışan ama öte yandan açık giyiniyorsun, eski erkek arkadaşınla öpüştün diyen adam bu kadının zaten adı çıkmış biraz da ben gönlümü hoş eyleyeyim düşüncesindedir, giderseniz kahve yerine ne içersiniz bilemem, sizinle birlikte olursa da siz kapısına dayanırsanız nasıl çirkinleşeceğini tahmin bile edemezsiniz, adamın size bu zamana kadar ki ilgisi aşkından değil, kimsesizliğinizi fırsat biliyor.

Görüşmeyin asla.

Ya bana net olmadığı sürece iterim hiç bir şekilde kabul etmeyeceğim neden anlamıyor kimse beni seviyorum yalan değil ama aptal değilim yoruldum artık gel gitlerden
"Ben sana netim amalarım var ve bunu aşamıyorum. belki aşmama yardım edersin" diyerek dudaklarınıza doğru öpmeye devam ederse

Ben de ciddiyim. İstediği kız modeli öyleymiş işte. Senin bu halini beğenmediğine, sen de bu adamdan vazgeçemediğine göre onun istediği gibi biri olucaksın başka çare yok. Hatta benim geçmişim bir çöplük ve çöplüğü sadece köpekler karıştırır gibi ünlü ve etkili sözleri de söyle. Böylece belki geçmişini kabullenir 🙏🏻
Sinirlerim bozuldu

Valla burdan öyle gözükmüyor.
Aptalca yani nerden bakarsan bak.
Adama seviyorum demişsin sevmiyorum demiş.
Piç ederim demiş.
Kapalıyla evleneceğim senden olmaz demiş.
Daha hala nerden döner diyorsun. Buna inanmak için ciddi anlamda saftirik olmak lazım .

Peki ne yaparsam bu bu düşüncelerinden vazz geçer
Bak daha Allah aşkına ne yaparsam bu düşüncelerinden vazgeçer diyorsun. Bu bir düşünce yapısı ve asla değişmez neden anlamak istemiyorsun? Bu adamcık klasik bir orta doğu erkeği, kendisi herkesle her b.ku yiyip el değmemiş bir gonca isteyen karaktersiz dangalağın teki. Sen sana yok ben öpülmemiş kız isterim, sen açık giyiniyorsun buradakilerin ağzını kapatamam ben laflarını nasıl hazmedeceksin? Sanki seni af edersin de genelevden çıkaracakmış gibi konuşmasına nasıl izin verirsin seninle? Bununla farz et evlendin iki gün sonra ilk kavganızda sana gelip neler der biliyor musun bu zihniyetteki bir adam? Kaldı ki seni sevse bunu sana zaten söylerdi bu kadar zorlamaya gerek var mı? Sen bunun peşinde böyle koşarak sana gelecek harika bir insanı kaçırıyor olabilirsin. Lütfen önce kendine değer ver bu basiretsizi boşver bu dangalak seni hak etmiyor bunu anla artık lütfen.

X