Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Buluşmamak gibi bir seçenek var düşünmez misiniz?
Daha koyucu olur hem?

Sevdiğim için ama caz geçeceğim sadece baz geçmeden düşüncelerini değiştirecek bir şey var mı merak ediyorum
Var tabiki görüşme benim kendime saygı var de ararsa açma umursama bi silkelensin.bu bir süreç konuşarak değiştirmezsin sadece zamanla ararsa da önemseme öpmesine izin verme tabi takılmak istiyorsan ayrı birşey.10 kere 20 kere ararsa açarsın tamam ben konuyu kapattım artık dersin kendine saygın olsun

Neyi bilmiyorsunuz anlayamadım. Adamın davranışları da sözleri de gayet net. Sizin hisleirnizden dolayı takılmak istiyor. Hevesi geçince da ben sana söylemiştim diyecek. Hissetmiyorum demiş ki drmese bile zaten davranışları gayet açık sizin hislerinize aymı şekilde tepki vermemiş herşey çok net. Siz bunları bile bile net olmadığınızı, gidrmediğinizi gördüğü için bırakmıyor çünkü hiç bir ad koymadan birşey vaadetmeden sevgili olabileğinizi düşünüyor

Hissi olan lafı gevelemez söyler.

O buluşmaya gelmeyeceğimi zaten söyledim ama işyerinin kapısında olurum dedi
Gelirse çıkmayın, kapıya in derse seninle görüşmek istemiyorum bu yaptığın tacize giriyor soluğu karakolda alırım haberin olsun deyin, bu kadar net.
Adam nasılsa kapıdayım hemen gel yoksa ben gelirim tehdidine yanına gidiyorsunuz diye rahat, buna boyun eğmeyin, gerçekler acıdır adam size birlikteyiz demiyor, sizinle bir gelecek kurmaya niyeti de yok zaten, siz kapıdayım gel yoksa ben gelirim dediğinde boyun eğerseniz bu yolla her istediğinde sizi alacak öpecek koklayacak sonra hayatına devam edecek, bir gün artık canı sizinle olmak istemediğinde siz neden böyle yaptın hesabı sormaya kalkarsanız seni zorladım mı sen geldin yakamı bırakmadın diyecek, çevresine bu kadın peşimi bırakmıyor der, herkesle birlikte oluyor zaten der, ben onu nerelere götürdüm neler yaptım ohhoooo der, bazı cibilliyetsiz erkeklerin kendi aralarında dönen kadın muhabbetlerini bilmiyorsunuz, onlar arasında görüştükleri kadın hakkında sallamak normal, sizinle yaşamadığı şeyleri bile yaşanmış olarak anlatırlar.

Kendinizi seviyorsanız kendinize biraz saygınız varsa unutun şu adamı.

Ya kendi demiş zaten p.çim diye. Daha neye zorluyorsun işin var gücün var. Bırak şu işe yaramazı seni kullanıyor

Bu kez şans değil ileride gitmemiştim diye pişman olmak beni bitirir ama gidersem en azında net bir cevap duyarım gibi geliyor.
Bu tipler asla net olmazlar. Karşısında kendisine aşık biri var nasılsa ikna ederim sçz de vermeden oh mis gibi takılırım diyen bir tip. Giyiminiz eski ilişkiniz vs sözleri de resmen hakaret gibi. Size bu şekilde saygısızlık edilmesine izin vermeyin

Budur. Konu sahibi nu, tavsiyeyi asla aklınızdan çıkarmayın çünkü canınız çok yanar

Kendine saygın olsun. Demişsin işini gücünü istemiyorum tarzı bişey demişsin. Evlenseniz ne olacak sen mi bakacaksın adama. Mantıklı davran. Hiç mi akıl veren arkadaşın yok. Çok sinir oldum

Burdakinin birebir aynısını ben de yaşadım. Hatta benimki daha ileri gidip sonrasında başkasıyla evlenmiş ve eşiyle aynı ortamda kadın tuvalete gittiğinde bana yakınlaşmaya çalışmıştı tekrardan O zaman ben de toydum, adam ederim ilişkiye evriltirim sanıyordum, ne safmışım. Benimki hatta seni seviyorum da demişti ama arkadaş kalalım demişti sonrasında.

Sizin örneğiniz de aynı şekilde. Bu erkekler adam edilemezler çünkü fıtratlarında yok. Kadınlar olarak bizim böyle erkeklere olan hislerimizi içimize atıp uzak durmaktan başka çaremiz yok. Siz de genç ve toysunuz mesajlardan anladığım kadarıyla. Biz ne desek zaten bildiğinizi yapıp en sonunda eliniz boş kalakalacaksınız. İlerde bu olduğunda ders alır önünüze bakarsınız artık.

Hayır yeteri kadar değil dedi. Ya kalbin çarpar bir şey olur yüzüme bakarken bir huşudur mutluluk olur onu söyle bari dedim seni üzmek istemiyorum dedi
Adam çok net. Baya net. Lütfen gözünüzü açın zerre değer vermiyor. Hakettiğiniz tabor bu mudur?

Hayır yeteri kadar değil dedi. Ya kalbin çarpar bir şey olur yüzüme bakarken bir huşudur mutluluk olur onu söyle bari dedim seni üzmek istemiyorum dedi

Hanımefendi sizin eski sevgilinizle öpüştüğünüzü biliyor ve o da şansını deniyor. Bu kadar kör olmayın ya Allah aşkına artık...

çocuk hislerim yeteri kadar değil demiş daha ne desin.
yeteri kadar olsaydı işi yokmuş bilmem nesi yokmuş umuru olmazdı hepimiz biliyoruz.
10 yıllık arkadaşlığınızada saygısı yokmuş arkadaş olarak bile değeriniz yokmuş ki iki öpüşüp koklaşmak için yeteri kadar hissi olmadığı halde arkadaşlığınızı kaybetmeyi göze almış.
yani kısaca arkadaş olarak bile bir değerinizin olmadığı birini sevgili olmak için ikna etmeye çalışıp kendinizi küçük düşürmekten vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…