Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Gerçekten özür dilerim maksadım gerçekleri görmenizi sağlamak, mümkün olduğunca ağır olmayacak şekilde yazmaya çalıştım, ki yaşınız 27 mi? Çocuğum yaşındasınız berbat bir adamın hayatınızı mahvetmesini istemem, aşık olduğunuz adam berbat, kötü kalpli, bir kadını kıyafeti ve öpüşmesiyle yargılayacak kadar bayağı biri.
Nasılsa kimsesiz adı da çıktı ben de biraz keyfime bakayım diyor, ne yaparsanız mı?
Bundan sonra ölüyorum dese görüşmeyerek, bundan sonra asla onunla konuşmayarak, bundan sonra gel bak yoksa ben gelirim dediğinde sen kim oluyorsun da beni tehdit eder gibi konuşuyorsun deyip ağzının payını vererek, sizinle iletişime geçebileceği tüm yolları engelleyerek.

Açık açık yazıyorum ağzında argo laflar olan, gel bir şeyler içip konuşalım diye sizi kandırmaya çalışan ama öte yandan açık giyiniyorsun, eski erkek arkadaşınla öpüştün diyen adam bu kadının zaten adı çıkmış biraz da ben gönlümü hoş eyleyeyim düşüncesindedir, giderseniz kahve yerine ne içersiniz bilemem, sizinle birlikte olursa da siz kapısına dayanırsanız nasıl çirkinleşeceğini tahmin bile edemezsiniz, adamın size bu zamana kadar ki ilgisi aşkından değil, kimsesizliğinizi fırsat biliyor.

Görüşmeyin asla.
En ağır konuşan sensin ama teşekkür ederim neden biliyor musun en azından yargılamak yerine yardımcı olduğun için. Kendime daha fazla bunu yapmayacağım

Bak daha Allah aşkına ne yaparsam bu düşüncelerinden vazgeçer diyorsun. Bu bir düşünce yapısı ve asla değişmez neden anlamak istemiyorsun? Bu adamcık klasik bir orta doğu erkeği, kendisi herkesle her b.ku yiyip el değmemiş bir gonca isteyen karaktersiz dangalağın teki. Sen sana yok ben öpülmemiş kız isterim, sen açık giyiniyorsun buradakilerin ağzını kapatamam ben laflarını nasıl hazmedeceksin? Sanki seni af edersin de genelevden çıkaracakmış gibi konuşmasına nasıl izin verirsin seninle? Bununla farz et evlendin iki gün sonra ilk kavganızda sana gelip neler der biliyor musun bu zihniyetteki bir adam? Kaldı ki seni sevse bunu sana zaten söylerdi bu kadar zorlamaya gerek var mı? Sen bunun peşinde böyle koşarak sana gelecek harika bir insanı kaçırıyor olabilirsin. Lütfen önce kendine değer ver bu basiretsizi boşver bu dangalak seni hak etmiyor bunu anla artık lütfen.
Sana da teşekkür ederim ağır yorumlar duymak beni rahatlatıyor umut verici şeyler değil. Çok yoruldum çok sevdim ama olmadı baz geçiyorum artık.

Çıkamazsın çok geç. Adam seni her istediğinde elde edeceğini çoktan biliyor
Çıkacağım. Bakın görün çıkacağım o buluşmaya gideceğim yakınlaşmayacağım konuşacağım bittiğini söyleyeceğim yanında onu her yerden silip engelleyeceğim caz geçeceğim ondan. Daha fazla bu asalamaya göz yummayacağım. O kadar kötü biri ki onu seven bir kıza bunları yapıyor ve bu kız onun her körü zamanında yanında olan kız

Hayır bu adam size duygusal hiçbirsey hissetmemekle birlikte 10 yıldır arkadaşım diyerek bile zerre kadar saygı duymuyor. Resmen dalga geçiyoruz oynuyor, açık açık söylüyor, gizlemiyor üstelik.
Bu kadar hafife alıyor sizi ama hâlâ nasıl düşüncelerinden vazgeçer diye soruyorsunuz. 🤦‍♀️

Ben sarsar kendine gel aptal derdim valla. Şurda saçımı başımı yoldum sinirden/
Elin öküzü için kendine yaptıklarına bak ya.
Biliyorum ama işte ağlayarak yazıyorum tüm mesajları son kez ağlıyorum onun için kendimi düşürdüğüm ucuz durum için. Çok sevdim hak etmedi

E esraasfll siz bu çocuktan asla vazgeçmeyeceksiniz. Eski sevgilinizi çıldırtana kadar uğraşmışsınız. Adamı zıvanadan çıkarmışsınız. Yapıştığınıza yapışıyorsunuz. Yani bu adam sizi kullanabildiği kadar kullanacak. sizin için yapabileceğimiz hiç bir şey yok

Çıkacağım. Bakın görün çıkacağım o buluşmaya gideceğim yakınlaşmayacağım konuşacağım bittiğini söyleyeceğim yanında onu her yerden silip engelleyeceğim caz geçeceğim ondan. Daha fazla bu asalamaya göz yummayacağım. O kadar kötü biri ki onu seven bir kıza bunları yapıyor ve bu kız onun her körü zamanında yanında olan kız
İlla gideceksiniz yani.
Vazgeçecek olan buluşmaya ihtiyaç duymaz ki sizin aranızda son buluşmayı gerektirecek birşey yok taraflı bir oynama var.
İki sözüyle muma çevirir sizi isterse.

Hayır bu adam size duygusal hiçbirsey hissetmemekle birlikte 10 yıldır arkadaşım diyerek bile zerre kadar saygı duymuyor. Resmen dalga geçiyoruz oynuyor, açık açık söylüyor, gizlemiyor üstelik.
Bu kadar hafife alıyor sizi ama hâlâ nasıl düşüncelerinden vazgeçer diye soruyorsunuz. 🤦‍♀️
Sormuyorum yapacağım caz geçip geçmemek ona kalmış. Yoruldum çok dayanamıyorum

E esraasfll siz bu çocuktan asla vazgeçmeyeceksiniz. Eski sevgilinizi çıldırtana kadar uğraşmışsınız. Adamı zıvanadan çıkarmışsınız. Yapıştığınıza yapışıyorsunuz. Yani bu adam sizi kullanabildiği kadar kullanacak. sizin için yapabileceğimiz hiç bir şey yok
Bunu nerden çıkarttın anlamadım

Sana da teşekkür ederim ağır yorumlar duymak beni rahatlatıyor umut verici şeyler değil. Çok yoruldum çok sevdim ama olmadı baz geçiyorum artık.
Amacım seni üzmek veya kırmak değil sana yol göstermek bu kafa yapısı değişmez. İki gün sonra kimse kalmasa seninle evlense sana dünyayı dar eder bu haysiyetsiz. Sonra buraya yeni konularla gelirsin kocam beni sevmiyor bana hakaret ediyor sizce affetmeli miyim diye. Sonra affedersin "kazara" hamile kalırsın bu adamcık yine düzelmez bu sefer çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum dersin ve bir bakmışsın bu toksiklik ve mutsuzlukla hayatın geçmiş gitmiş. Kendine bunu yapma seni seven adam sen ne olursan ol seni kabul eder zaten ki senin yaptığın hiçbir şey yok. Bu kafadaki basiretsizler seni sadece mutsuzluğa sürükler.

Aslan erkegi bir arkadaşım vardı ama bir süre samimiydik hatta öpüştük. duygularımı açtım hoşlandığımı söyledim keske böyle hissetmeseydin dedi. Bende özür mü dileyeyim olan oldu yani büyütme dedim. Şuan yorgunum ben seni iki saate Ararım dedi yok dedim yok derken dedi ve tekrar ararım dedi yok arama benim ne istedigim belli senin istemedigin belli bu durumda arkadaşlığımıza devam edemem beni arama yazma dedim. Konuyu kapattım. O günden beri yazmıyorum aramıyorum hikayelerine dahi bakmıyorum hiç bir yerden silmedim şarkı gönderme vs paylaşmıyorum gönderme de. Sizce pişman olur mu?

Hani diyorsunuz ya benimle niyeti ciddi diye. Burada niyetinin ne olduğunu adam size açıkça yazmış. Uzak durun bu adamdan

Amacım seni üzmek veya kırmak değil sana yol göstermek bu kafa yapısı değişmez. İki gün sonra kimse kalmasa seninle evlense sana dünyayı dar eder bu haysiyetsiz. Sonra buraya yeni konularla gelirsin kocam beni sevmiyor bana hakaret ediyor sizce affetmeli miyim diye. Sonra affedersin "kazara" hamile kalırsın bu adamcık yine düzelmez bu sefer çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum dersin ve bir bakmışsın bu toksiklik ve mutsuzlukla hayatın geçmiş gitmiş. Kendine bunu yapma seni seven adam sen ne olursan ol seni kabul eder zaten ki senin yaptığın hiçbir şey yok. Bu kafadaki basiretsizler seni sadece mutsuzluğa sürükler.
Benim hep bu oldu sevince çok seviyorum caz geçemiyorum diğerini de karşılıksız uzun yıllar sevdim ama aynı hayatı tekrar etmeyeceğim bırakıyorum

Anlık gözlerim 😒
vp-gloves-fiery-eyes.gif

X