Gerçekten özür dilerim maksadım gerçekleri görmenizi sağlamak, mümkün olduğunca ağır olmayacak şekilde yazmaya çalıştım, ki yaşınız 27 mi? Çocuğum yaşındasınız berbat bir adamın hayatınızı mahvetmesini istemem, aşık olduğunuz adam berbat, kötü kalpli, bir kadını kıyafeti ve öpüşmesiyle yargılayacak kadar bayağı biri.
Nasılsa kimsesiz adı da çıktı ben de biraz keyfime bakayım diyor, ne yaparsanız mı?
Bundan sonra ölüyorum dese görüşmeyerek, bundan sonra asla onunla konuşmayarak, bundan sonra gel bak yoksa ben gelirim dediğinde sen kim oluyorsun da beni tehdit eder gibi konuşuyorsun deyip ağzının payını vererek, sizinle iletişime geçebileceği tüm yolları engelleyerek.
Açık açık yazıyorum ağzında argo laflar olan, gel bir şeyler içip konuşalım diye sizi kandırmaya çalışan ama öte yandan açık giyiniyorsun, eski erkek arkadaşınla öpüştün diyen adam bu kadının zaten adı çıkmış biraz da ben gönlümü hoş eyleyeyim düşüncesindedir, giderseniz kahve yerine ne içersiniz bilemem, sizinle birlikte olursa da siz kapısına dayanırsanız nasıl çirkinleşeceğini tahmin bile edemezsiniz, adamın size bu zamana kadar ki ilgisi aşkından değil, kimsesizliğinizi fırsat biliyor.
Görüşmeyin asla.