- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.207
Kusura bakmayın ama burda da yazdığınız üzere o kadar siz onu çağırmışsınız o sizi çağırmış ama hiçbir şekilde sonuca ulaşılamamış ve kısır döngüye girmişsiniz, son sözlerinizi zaten bin kez söylemişsiniz. Sözlerinizin arkasında biraz durup iletişimi kesseniz (2-3 haftalığına değil, sonsuza kadar) hepsini atlatacaksınız. Gerekirse telefonu çöpe atın, kendinizi eve kilitleyin, şehir değiştirin, ülke değiştirin, evren değiştirin ama görüşmeyin artık.Çıkaracağım. Daha fazla dayanamıyorum çünkü şu 5 ayda tükendim git gel hallerinden. İnan bana içim soğudu ona karşı buz gibi oldum dünkü buluşmayı da vedalaşmak için yaptım iyi bitsin kötü sözler olmasın sakince ve dürüstçe hayatından çıkayım istedim. Çemkirmeden kötü sözler söylemeden isyan etmeden belki de son bir umut. Biliyorum bir çok insan bana kızıyor yada o buluşmaya gidersem beni yeniden kafalayabilecegini düşünüyor ama benim de işimin buz tutmuş olabileceği kafamda bir şeyleri dün oturtmuş olabileceğim akıllarına gelmiyor. Bendeki kalan yüzlerce ihtimalden tüm iyi olanları eleyebildim de akıllarına gelmiyor. Bende kalan iki ihtimal de birbirinden kötü İnan bana biri cinsellik için kullandığı diğeri benim sevdiğimi bilip kenarda tuttuğu hani bu beni sevsin yedek dursun ben kızlarla takılayım sonda baktım kimse olmadı buna dönerim ama birini seversem buna da verilmiş sözüm olmadığı için rahat ederim düşüncesi. Düşünsene tüm iyi ihtimallerini bitirdim ben. Buluştuk diyelim beni tekrar öpmesine izin verir miyim kafamı karıştıracak sözler söylemesine. Gitsem bile yapacağım tek şey dinlemek artık ondan vazgeçtiğimi söylemek İkna etmek için daha gazla kendimi yormayacağımı soğuduğumu mücadelenin sonucunda içimin ona karşı buz tuttuğunu söylemek. Yolunun açık olmasını istediğimi söylemek hayatımda artık ciddi net bir şeyler istediğimi ve bunun o olmadığını anladığımı söylemek. Kaç gündür ağlıyorum kanamalarım başladı bas agrılarım karın agrılarım uykusuzluğum bu arada kalan hal beni çok yoruyor şimdi bana diyorlar ki gitme engelle adamla geçmişim tam 10 yıl gelir karşıma çıkar başka başka numaralardan arar ben bilmiyor muyum? O tamamen gitmediği sürece aklımı karıştırmaya devam edecek. Ben ne yapacagımı bilmiyorum.
Mümkün olmayan şeyler düzenim var işim evim ailem nasıl olacak Nasıl kurtulacağımKusura bakmayın ama burda da yazdığınız üzere o kadar siz onu çağırmışsınız o sizi çağırmış ama hiçbir şekilde sonuca ulaşılamamış ve kısır döngüye girmişsiniz, son sözlerinizi zaten bin kez söylemişsiniz. Sözlerinizin arkasında biraz durup iletişimi kesseniz (2-3 haftalığına değil, sonsuza kadar) hepsini atlatacaksınız. Gerekirse telefonu çöpe atın, kendinizi eve kilitleyin, şehir değiştirin, ülke değiştirin, evren değiştirin ama görüşmeyin artık.
şu 5 ayda tükendim git gel hallerinden. İnan bana içim soğudu ona karşı buz gibi oldum dünkü buluşmayı da vedalaşmak için yaptım iyi bitsin kötü sözler olmasın sakince ve dürüstçe hayatından çıkayım istedim. Çemkirmeden kötü sözler söylemeden isyan etmeden belki de son bir umut. Biliyorum bir çok insan bana kızıyor yada o buluşmaya gidersem beni yeniden kafalayabilecegini düşünüyor ama benim de işimin buz tutmuş olabileceği kafamda bir şeyleri dün oturtmuş olabileceğim akıllarına gelmiyor. Bendeki kalan yüzlerce ihtimalden tüm iyi olanları eleyebildim de akıllarına gelmiyor. Bende kalan iki ihtimal de birbirinden kötü İnan bana biri cinsellik için kullandığı diğeri benim sevdiğimi bilip kenarda tuttuğu hani bu beni sevsin yedek dursun ben kızlarla takılayım sonda baktım kimse olmadı buna dönerim ama birini seversem buna da verilmiş sözüm olmadığı için rahat ederim düşüncesi. Düşünsene tüm iyi ihtimallerini bitirdim ben. Buluştuk diyelim beni tekrar öpmesine izin verir miyim kafamı karıştıracak sözler söylemesine. Gitsem bile yapacağım tek şey dinlemek artık ondan vazgeçtiğimi söylemek İkna etmek için daha gazla kendimi yormayacağımı soğuduğumu mücadelenin sonucunda içimin ona karşı buz tuttuğunu söylemek. Yolunun açık olmasını istediğimi söylemek hayatımda artık ciddi net bir şeyler istediğimi ve bunun o olmadığını anladığımı söylemek. Kaç gündür ağlıyorum kanamalarım başladı bas agrılarım karın agrılarım uykusuzluğum bu arada kalan hal beni çok yoruyor şimdi bana diyorlar ki gitme engelle adamla geçmişim tam 10 yıl gelir karşıma çıkar başka başka numaralardan arar ben bilmiyor muyum? O tamamen gitmediği sürece aklımı karıştırmaya devam edecek. Ben ne yapacagımı bilmiyorum.
Hayır yok ana aklımı karıştırmak için her şeyi yapar biliyorum. Caz gecememem için buldu onu seven kerizi. Bitirmek istiyorum tek istediğim bu. Beni kaybettiğini artık istemediğimi anlamasını istiyorum. Mutlu da olsun başka biri ile ne kin ne nefret uzak olsun yeter.Adamla defalarca konuşmuşsunuz zaten, daha fazla konuşmamalısınız. Bu konunuzda, önceki 2 konunuzda yer almayan; adamın size davranış şeklindeki sorunları anlatan en az 3 paragraf var.
Adam işyerinize gelirse olay çıkarma riski var mı ? Tekirdağ civarına gittiğinize göre , o civardaki herkesin birbirini tanıdığı küçük bir bölgede mi yaşıyorsunuz ? Çalıştığınız yerde güvenlik yok mu ?Adamla görüşmezseniz , size fiziksel şiddet gösterme ihtimali ve riski var mı ?
Uzun vadede bu adamla görüşmeniz size beladan başka birşey getirmez. Gerekirse annenizle gidip gelin her yere , ancak bu adamla yalnız görüşmeyin
Hayır yok ana aklımı karıştırmak için her şeyi yapar biliyorum. Caz gecememem için buldu onu seven kerizi. Bitirmek istiyorum tek istediğim bu. Beni kaybettiğini artık istemediğimi anlamasını istiyorum. Mutlu da olsun başka biri ile ne kin ne nefret uzak olsun yeter.
Ay nesi mümkün değil ya. Engelleyeceksin. Karşına çıkarsa da uzak durmasını söyleyeceksin. Merak etme adam Kapında yatacak adam değil zaten. Bahaneler bulup durma. 10 senelik arkadaşlığımız çok kıymetli olsa iki cinsel dürtüye feda etmezdi o da. Şu arabesk şeyleri söylemişsin zaten bir daha söylediğinde bir şey değişecek mi? Hayır. Umudun bu ama hayır.Mümkün olmayan şeyler düzenim var işim evim ailem nasıl olacak Nasıl kurtulacağım
Arabesk herhangi bir şey söylemeyi düşünmüyorum ben rtı baz geçtim ne ina etmeye gücüm var ne uğraşmaya çabalamaya.Ay nesi mümkün değil ya. Engelleyeceksin. Karşına çıkarsa da uzak durmasını söyleyeceksin. Merak etme adam Kapında yatacak adam değil zaten. Bahaneler bulup durma. 10 senelik arkadaşlığımız çok kıymetli olsa iki cinsel dürtüye feda etmezdi o da. Şu arabesk şeyleri söylemişsin zaten bir daha söylediğinde bir şey değişecek mi? Hayır. Umudun bu ama hayır.
Bunun için de uzak durması gerekiyor işte. Tam unuttum dediğim anda çıkıp gelmesi yazması arması basa dönmemi sağlıyor.Bu adamla konuşarak, konuşmaya devam ederek hata ediyorsunuz. Siz 27 yaşındasınız. Adam da aynı yaşlarda muhtemelen ve kendisi gibi bekar arkadaşlarından oluşan bir arkadaş grubu olsa gerek.
Önceki 2 konunuzda bu adama dair daha efendi , işinde gücünde bir insan profili çizmiş ve öyle yazmıştınız. Bu konudaki detaylarsa bambaşka bir insanı anlatıyor.
Beden gücü de gerektiren işlerde çalışan ,alkol almayı seven , bir dediği bir dediğini , bir yaptığı bir yaptığını tutmayan bu adamın dengesiz bir anına denk gelirseniz zarar görebilirsiniz. 10 yıldır tanıyorum , ailesini biliyorum vs demeyin. Önceliğiniz kendi güvenliğiniz olsun.
İnşaat ve şantiyelerde elektrik tesisatı döşeyen adamlar kolay kolay işsiz kalmaz. Kendisi şu anda neden işsiz ? Şayet işsizse; bunun nedeni hareketleri olabilir mi , bir düşünün.
Haziran ayında eski erkek arkadaşınıza dair konu da açmıştınız. Bu adam , o anki boşluğunuza ve duygusal zayıflığınıza denk geldiği için ; ona karşı olan hislerinizi büyütüyorsunuz.
Kendinize bir izin verseniz , birkaç ay adamdan uzak dursanız ; dönüp bu konunuzu okuyunca: sizi denize davet edip sıkıştıran, sizinle birşeyler yaşamaya çalışıp, sonra da arkadaşız diyen bu adamın nesini sevdiğimi sanmışım, diyeceksin
Bu saatten sonra yapacağım tek şey bu olacak kendimi düşünmek. Daha fazla onun bencilliğine katlanmayacağımŞöyle konuları okuyunca o kadar çok kızıyorum ki. Bir kadın kendine nasıl değer vermez. Böylece hor kullandırır. Kendine değer veren insan bunları yaptırmaz çünkü...
Lütfen kendinizi sevin ve değer verin. Siz değer vermezseniz karşınızdaki ciğeri beş para etmeyen insanlar işte böyle yaparlar, değer vermez, kullanır oyalarlar...
Ayrıca aşık falan değilsiniz, sadece o vur kaç yaptıkça bağlandığınızı sanıyorsunuz.
Bu hayatta benden 1 tane var 2. yok olmayacak kendime; işi gücü bile olmayan bana değer vermeyen yaklaşımı sadece öpüşmek olan insan için ah vay yapamam umurumda olmaz. Ayrıca, açıksın açık giyiniyorsun ne hesap veririm millete, eski sevgilinle öpüştün diye iğrenç ötesi bir açıklama yapmasına nasıl izin verir bir de anlamaya çalışırsınız hayretler içerisinde okudum bu yazdıklarınızı. Benim kocamı bile ilgilendirmez ondan öncesi ki birbirimize öncesini sorma gereğinde bile bulunmadık. BULUNMAMALI DA!
Biz ne dersek diyelim yaşamadan görmeyeceksiniz ama bu işin sonunda üzülen her türlü siz olacaksınız. Azıcık kendinize saygınız olmalı kendinizi sevmeli ve değer vermelisiniz.. O zaman görün bakın işte etrafınızda ki KALİTELİ insanlara..
Son durum nedirBunun için de uzak durması gerekiyor işte. Tam unuttum dediğim anda çıkıp gelmesi yazması arması basa dönmemi sağlıyor.
Öpüştük o öptü bende karşılık verdimNoktalama işareti olmadığı için hangi cümleyi hanginiz kurdu pek anlayamadım ama görünen şey şu adam sizi kullanmak istiyor, ciddi birliktelik istemiyor. Ve eminim bu arkadaşınız iki gün sonra gayet kapalı, çevresine gösterebileceği bir kadınla evlenecek. Adamın kafa bu. Ve siz üzüleceksiniz, yol yakınken unutun onu.
Bir de 'beni öptü', 'yine öperse' gibi tanımlar nasıl oluyor. Öpüşmek karşılıklı yapılan bir eylemdir. Ya öpüştük deyin. Siz istemeden sizi öpmesi taciz olur çünkü.
Her yerden sildim numarasını engel atacaktım ama numarayı bir daha kaydetmemek için arama kayıtlarını dahi sildiğim için atamadım arama yada mesaj attıktan sonra yapmayı planlıyorum. Çok yoruldum hislerim öldü ona karşıSon durum nedir
Arama mesaj engel Var mi gelişme
En önemlisi senin karar nedir gördüğüm kadariyla yine aynisin
Kararım aynı buluşsam da buluşmasam da ondan vazgeçtim saldım ne ikna etmeye çalışacağım ne mücadele edeceğim insna mücadele etmekten yorulur mu ben yoruldum vazgeçtim ona diyeceğim şeyler de bunlar olacak içimin soğuduğu o gün eve gönderdi beni 10.30 da bir aramadı bile evine gittin mi diye ben o gün ufacık da olsa değer görmediğimi bile anladım. Tam o noktada oldu zaten soğuma bende o gece düşündüm hafi sevmiyorsun ama kıymetim de mi yoktu dedim. Kırgınım kendimeSon durum nedir
Arama mesaj engel Var mi gelişme
En önemlisi senin karar nedir gördüğüm kadariyla yine aynisin
Numarasına engel yapınca o ariyamaz mesaj atamaz silmesenizde olurduHer yerden sildim numarasını engel atacaktım ama numarayı bir daha kaydetmemek için arama kayıtlarını dahi sildiğim için atamadım arama yada mesaj attıktan sonra yapmayı planlıyorum. Çok yoruldum hislerim öldü ona karşı
Halen buluşsam da buluşmasam da diyorsunuz ikilem var net değilsiniz ve sizi aramadınız sormasını bekliyorsunuzKararım aynı buluşsam da buluşmasam da ondan vazgeçtim saldım ne ikna etmeye çalışacağım ne mücadele edeceğim insna mücadele etmekten yorulur mu ben yoruldum vazgeçtim ona diyeceğim şeyler de bunlar olacak içimin soğuduğu o gün eve gönderdi beni 10.30 da bir aramadı bile evine gittin mi diye ben o gün ufacık da olsa değer görmediğimi bile anladım. Tam o noktada oldu zaten soğuma bende o gece düşündüm hafi sevmiyorsun ama kıymetim de mi yoktu dedim. Kırgınım kendime
Beklemiyorum atmazsa işime gelecek ama ararsa illa geleceksin derse gitmemek için elimden geleni de yapacağım çünkü bitti. Ararsa engel yiyecek bendenHalen buluşsam da buluşmasam da diyorsunuz ikilem var net değilsiniz ve sizi aramadınız sormasını bekliyorsunuz
Bu beklenti olduğu sürece siz onu bırakmış olmuyorsunuz
Brklemiyecek aklınıza dahi getirmiyeceksiniz bulusmuyacaksiniz iste o zaman biti4mis olursunuz böyle olmaz bitti nokta dediginiz de geriye bakmiyacaksiniz