Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Aynı zamanda hem ölmüş babama laf edilip hem de şaf söylediğim için ban yemem de var ki yasağım yeni kalktı ah tabi bunu da düşünemediniz haklısınız tabi bazı şeyler tamamen düşünebilme kapasitesi ile ilgili. Devam etmeyin bu kez herhangi bir şaf edip haksız yere ban yemeyeceğim iyi günler

Canım benim saat 4 de çıktım elimde telefonla tüm vaktimi burada harcamadıgım için kusura bakma ama bunu dğşünememen üzücü
Ne alaka? İyi günleri bana söylediniz, dörtte dışarı çıkmanızla bir alakası yok. Gülüp geçer normal insan buna, zaman kavramımı yitirdim bir anlığına falan der. Şuna bile ego kasmanız komik yahu.

Hem yorum yapmayın diyorsunuz hem alıntılıyorsunuz. Ben sizin canınız değilim ayrıca...

Bana göre iyi günler hanım efendi konu benim rica ederim siz yorum yapmayın ihtiyacım yok. Keza kararlarımı verdim uyguluyorum. Ön yargılı, sadece eleştirmek bir bayanı yermek için gelen hiç bir yoruma saygı duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Üzgünüm sizin seviyenize daha fazla inemeyeceğim için. Tekrar ediyorum iyi günlerrr

Ahahaha bayan değil kadın.

Evet ben yazdım onu oraya, istediğim için yazdım, bilerek yazdım, ben yazdım demiş miydim
Bunu yazıp sonrasında bayan degil kadın demeniz hem trajikomik hem akla mantıga sığmıyor ama siz bilirsiniz sizin aksinize saygı duyarım karar sizin tabi aynı öz veriyi benim hayatımla ilgili bakım kendi hayatımla ilgili vereceğim kararlar için de bekliyorum. Benim hayatım demiş miydim? Üzgünüm kültür seviyemiz yarışamaz bence daha fazla üstelemeyin CANIM

Google>feminist ne demek>enter...

Okuyun bence bir zira çok saçma oldu yorumunuz.

Google>feminist ne demek>enter...

Okuyun bence bir zira çok saçma oldu yorumunuz.
Feminizmi sizden ala bildiğime eminim. Ama bunu ayak fetishi gibi yazmıyorum yazmamam gerektiğini biliyorum. Bence bir cümlenin basına bir kelime ekleyerek nerelere gidecegi konusunda birazcık kelime bilgisi öğrenmeniz şart. Google > imla kuralları enter tatlım

Yazık ya adam resmen kullanmış sizi. Amacı sadece cinsellik ve heyecan arayışı. Birkaç aya başka biriyle nişanlanır, düğün haberlerini falan alırsınız artık. Böyleleri dışarıda arkadaşlık adı altında kızlarla cinsel şeyler yaşayıp sonra gidip hanım hanımcık biriyle çaatt diye evlenirler çünkü.

Ay çok sıkıcısın ya valla. Adam haklı yani. Ben bile sıkıldım senden. Haydi iyi geceler

Ay çok sıkıcısın ya valla. Adam haklı yani. Ben bile sıkıldım senden. Haydi iyi geceler
Tamam tatlım sıkıldıysan allah rızası için git bak vallahi nolursun ben sıkıcıyım böyle giderken ayakların ellerle eşit olduğunu savunarak falan git yada iki ayak birbirine eşitttir oley diyerek cavvvv

Yapacak bir şey yok daha fazla kendimi kullandırmayacağım. Sadece üzülüyorum ne diyim ki. Bu arada bende hanım hanımcıgımdır. Onca olana rağmen sessizliğimi koruyorum

Siz onun gozunde “acik giyinen” “eski erkek arkadasiyle opusmus ve muhtemelen fazlasini yapmis” ve dolayisiyla “kullanilmaya musait” birisiniz, o da dusundugunun hakkini veriyor, kullaniyor yani sizi.

Zerre duygusu yok, umrunda bile degilsiniz

Yaşadığınız şey çok saçma bunu kendinize bile isteye yaşatmanız da acı. o kalbinize yazık. her şey açık ve net. kendinizi kullandırtıyorsunuz ve seven adam böyle süründürmez, bu aşk da değil sevgi de değil. saygı ise hiç yok.
durum dışarıdan böyle görünüyor.
kendinizden olaylardan biraz uzaklaşın ve çerçeveye uzaktan bakın. gerçekten hem komik hem de acı bir durum. tekrar ediyorum bunu yaşatan da sizsiniz. kurtulun o insandan da bu düşüncelerinizden de.

Hepsini film şeridi niteliğinde okudum :) kaldı ki okumam. Ama okuyasım geldi. Sen daha önce de buna benzer bir konu açmıştın. Oğlanın adı Adem mi? Bu çocuğun sana karşı zerre duygusu yok. Ama sen sevdiğin için zorluyorsun. Gurur yapıp benim olmalı diyorsun. Çocuk bunun farkında. O yüzden seni kullanıyor. Çok da güzel kullanıyor. İhtiyacını görüyor. Sonra dönüp geliyor. Zaten sen de bumerang gibisin. O da bunu biliyor. Yaşıyor hayatını

Tüm mesajları okudum. Neden? Çünkü entrikayi sevdiğim için okumaktan " caz geçemedim" arkadaşlar bu kişiye boşuna nefes tüketmeyin. Daha önce açtığı konulara binaen diyorum ki. Bu adama kafayı takmış. Okkalı bir darbe yiyecek ki aklı başına gelsin. Her birinizin mesajları harika Esra,Adem'den sana ne köy ne kasaba olur. Caz geç demeyeceğim. Çünkü caz geçmeyeceksin

Bezdiyseniz yorum yapma zorunluluğumuz yok bence.
Söyle baktım da üyelik iptali ve ban dan sonra diliniz açılmış millete saydırmaya gelmisiniz
Ban öncesi o bilmem ki ne yapsam ki miy mıy esra gitmiş yada şuan belki esra değilsiniz
Herkese cemkiriyorsun keşke sana üzüntü yaşatan seni kullanan o adama böyle yepkiler versen
Herkes senin için günlerce uğraştı yazdı zaman ayırdı ama şu senin yaptığının adı nedir acaba??

E olduğunuz yerde ikna edilmeyi bekleyeceksiniz işte, nesi yanlış? İyi beklemeler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…