Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Şu yazdıklarınız hala beklenti içinde olduğunuzu gösteriyor. Hadi sevmiyor değer de vermiyor diyorken de hala bir şeyleri zorla oldurma çabasındasınız.
Adam size basit kadın muamelesi yapmış. Size hakaret etmiş. Açıkça onla bunla öpüştün basitsin senle olmaz demiş. Siz hala seviyorum da son bir görüşünce öyle böyle diyeceğim de diyorsunuz. Farkında mısınız siz size ne muamelesi yapıldığının?
Bir erkek bana sen geçmişinde öpüştün dese ağzını yırtarım bir daha aynı kaldırımdan geçmeye cesaret edemez. Siz aşk sevgi diyorsunuz. Siz önce kendinizi sevin değer verin. Paçoz bir mağara adamı için kendinizden ödün vermeyin.

Beklemiyorum atmazsa işime gelecek ama ararsa illa geleceksin derse gitmemek için elimden geleni de yapacağım çünkü bitti. Ararsa engel yiyecek benden
Hayır bir de engellemek için neden aramasını bekliyorsunuz? Arayıp aramayacağını görmek amacınız. Hala beklentidesiniz. Bitiren insan arayıp aramayacağını görmek istemez. Engeller geçer. Şimdi şu anda sizi engellemekten alıkoyan ne?
Benim aşırı kıskanç eski bir sevgilim vardı. Geçmiş takıntısı da az buçuk vardı açıkça söyleyemezdi. Ayrıldım. Ve bir iki kere arayınca telefon hattımı değiştirdim. Annem adına da alınca bulamamıştı. Özetle bitiren bitirir böyle mıymıy yapmaz. Dürüst olun. Adam size azıcık yalan dolan söylese inanıp gideceksiniz.

Yani olduğun yerde öylece bir sonraki ziyaretini bekleyeceksin, avm' deki renkli sakız otomatı gibi. Onun da istediği bu zaten. Akma kokma, köşede bekle, gelsin iki koklaşsın, gitsin. Başına bela olmayacağını bilse neler neler yapar da, şimdi iki öpüp koklayıp evde hayali ile osbir çekmekte güzel, boşverrr, egosunu tatmin ediyor mu ediyor. Zaten o işi yaptığı kadınlar da vardır eminim, senin nazını mı çekecek? Varlığın fark etmez yokluğun koymaz, gayet iyi biliyorsun ki gel yeter modundasın şimdi.

İlişki nasıl başladı ise öyle devam eder. Sürekli sen peşinden koşan olacaksın oda kaçan. Sürekli git gel olacak. Zaten "Sadece bu da değil dedi ben bu tepenin hepsini tanıyorum açık giyiniyorsun beni düşün ben ne diyeceğim insanlara vs yaptı.Eski erkek arkadaşın aynı çevreden öpüştün onunla ben kimseye hesap veremem dedi" bunu diyen adam sizi hiçbir zaman kabullenmeyecek. Yolda birisi ile karşılaşsanız sizi saklayacak belkide sizden utanacak. Sürekli huzursuz olup kavga çıkacak. Bunu diyen yapan adam arka tarafta sizi mıncıklayıp öpüşecek. Sen kendine bu adamımı layık görüyorsun..

İletişimi keseceğim kaç kez kestim ama bırakmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ufak bir umudun peşinden de gitmek istemiyırum
ALLAH aşkına "bırakmıyor " ne demek???
0 -3 yaş gurubu musunuz??? gel gel git git.Adam güzel parmağında oynatıyor, canı çekince az oynaşıyor ,geziyor.İs ciddiye binince vinnnnn.Tekrar canı çekince yine geliyor Siz her seferinde gururlu kız ayaklarına yatıp ama asla gururu olmayan kız tripleri.
Anlayın adam daha iyi bir liman bulana kadar gidip gelecek,size karşı aşk ,sevgi yok sadece cinsellik tatmin duygusu İlerde deli gibi aşık olacak ama size değil.

Bu kadar uzun konuyu nasıl okudum ? bilmiyorum Ama şunu anladim bu adam sizin için gerçek manada dönmedikce aramayın, sormayın ve aramalarına cevap vermeyin .sanki akına düşüp,cani sıkıldıkça ararmis gibi bir hali var.siz kimsenin okeyine dördüncü eleman olmayın.. benim fikrimce

Buldum milleti bezdirdi sinirleri bozdu
Mıy mıy ezik ezik
Bilmem ki ama seviyor
Her yerden sildim ararsa diye engellemedim
Ararsa açmam belki de acarım
Beni sevmiyor ama her an kapımda ya öperse
Tamam net kararım bitti unutuyorum ya ararsa ama onu seviyorum ve BIZLER

Gözlerim kanlandı okurken bir noktalama işareti paragraf falan kullansaydınız keşke.

O kadar cümleden aklımda tek kalan bir öptü bir öptü bir daha öptü..

Hak hukuk meselesine gelince o tamamen sizin kalbinizle ilgili ister edersiniz ister etmezsiniz ona defalarca söylemenize gerek yok.
Tekrar tekrar buluşmak için siz gündem yaratıyorsunuz gibi geldi bana. Adam istemiyor ve türlü bahneler uyduruyor çok net. Yok eski sevgilinle öpüştün yok açık giyiniyorsun.
Kendisi topraktan yeni çıkarılmış soğan cücüğümü ☺
Böyle oyunlara gelmeyin ve kullandırmayın kendinizi

Hayır öyle bir şey yok görüşmedim hayta arkadaşımla çıktım bu gün resim paylaştım arkadaşımla olduğumu da gördü

Tatlım gelip özellikle istememe rağmen gelip bunları açıklamasını yapan o. Ben ne günden yaratmışım araba?

Bezdiyseniz yorum yapma zorunluluğumuz yok bence.

Kesinlikle planım tamamen bu yönde keza bu gün sözde görüşecektik ama kız arkadaşımla gezmeye çıktım ve görmesini sağladım. İnanın benden ona herhangi bir adım artık yok. O atsa da yok

İnan bana bu saatten sonra herhangi bir gelgit olmayacak yazarsa cevap alamayacak ararsa da. He be zaman sonuna kadar geldiğine beni ikna ederse o zaman belki. Çünkü bende ki de gurur. Bence bu gün çok büyük bir adım attım zaten

Arasaydı gidecektiniz hala adama görünme çabası bi haller falan. Allah akıl fikir versin.

Ben de gidiyorum zaten, eğlenceli değil konunuz pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…