- 14 Haziran 2019
- 14.432
- 69.877
Şu yazdıklarınız hala beklenti içinde olduğunuzu gösteriyor. Hadi sevmiyor değer de vermiyor diyorken de hala bir şeyleri zorla oldurma çabasındasınız.Kararım aynı buluşsam da buluşmasam da ondan vazgeçtim saldım ne ikna etmeye çalışacağım ne mücadele edeceğim insna mücadele etmekten yorulur mu ben yoruldum vazgeçtim ona diyeceğim şeyler de bunlar olacak içimin soğuduğu o gün eve gönderdi beni 10.30 da bir aramadı bile evine gittin mi diye ben o gün ufacık da olsa değer görmediğimi bile anladım. Tam o noktada oldu zaten soğuma bende o gece düşündüm hafi sevmiyorsun ama kıymetim de mi yoktu dedim. Kırgınım kendime
Adam size basit kadın muamelesi yapmış. Size hakaret etmiş. Açıkça onla bunla öpüştün basitsin senle olmaz demiş. Siz hala seviyorum da son bir görüşünce öyle böyle diyeceğim de diyorsunuz. Farkında mısınız siz size ne muamelesi yapıldığının?
Bir erkek bana sen geçmişinde öpüştün dese ağzını yırtarım bir daha aynı kaldırımdan geçmeye cesaret edemez. Siz aşk sevgi diyorsunuz. Siz önce kendinizi sevin değer verin. Paçoz bir mağara adamı için kendinizden ödün vermeyin.