Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Adam size bildiğin kaşar muamelesi yapmış?! Siz iyi misiniz ya? Açık giyiniyorsun çevreme anlatamam dedi diye “erkekle alkol içmem” ayakları yapmışsınız gözüne girmek için. Kendinize gelin bence. Hoşlanıyor musun demişsiniz “yeterince değil” demiş. Hala hoşlanıyor mu diye soruyorsunuz? Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz.

Adamı kafalayayım derken yok yere mahvedecek kendini, olan aklı da uçup gidecek, yazık olacak. Boyundan büyük işler peşinde koşuyor.
Birkaç ay evvel böyle bir konuya sırf gencecik bir kadın hayatını mahvetmesin diye aynı bu konuya yazdığım gibi uzun uzun yazmıştım, ki biliyorsunuz yetişkin bir kızım var, o yüzden midir nedir bilmiyorum anaç tarafım ağır basıyor üzülüyorum kendini bilmez adamların elinde perişan olmasınlar istiyorum, neyse yazdım yazdım yazdım, a-aaa baktım yazdığım her şey boşa gitti, kız görüşmüş başa sarmış bile, kendime söz verdim kendine kıymet vermeyene, ipe sapa gelmez adamların peşinde pervane olanlara bir yerden sonra tavsiye vermeyi keseceğim diye, şimdi bakıyorum daha önce yazdığım ama bir değişiklik olmayan kişi konu açmışsa sekmeyi kapatıp çıkıyorum, vallahi inanın ben kızıma bu kadar tavsiye vermiyorum, 27 yaşında birine verilecek tavsiye de bir yere kadar çünkü

İletişime geçen genelde o oluyor

Siz cevap vermez , onunla görüşmezseniz ; aranızda bir iletişim de gerçekleşmemiş olur.

İletişim nedir ?

ad
1. kişiler arasında, duygu, düşünce, bilgi, haber alışverişi, duygu, düşünce, bilgi ve haberlerin, akla gelebilecek her türlü biçim ve yolla kişiden kişiye karşılıklı olarak aktarılması.

2. kişilerin birbirlerini anlaması.

Uzun yazmayı da abartmışsınız kitap yazsaydın bari:) neden ucuz kız gibi hissediyorsunuz kendinizi, siz neden kendinize değer vermiyorsunuz ? Valla kadın halimle biri bana kendini böyle gösterse bende ilgilenmem. Özgüven gerçekten önemli öpüşmeyi siz istemediniz mi ? Şu kullandın attın yeşilçam klişelerinden n’olur çıkın artık.

Evet cevapla bunu.
Annen öldüyse nasıl yalan söyledin :)

Son 3 seferdir cinsel bir yaklaşımı olmadı. Hatta dikkat ettiysen bu alkol içelim sen evine taksi ile dönersin dedi peşin peşin ki öyle düşüneceğini biliyor
O kadar körsünuz ki. Ayık kafayla konuşamayan adamın alkolle konuşacağını sanmissiniz. Allah korusun alkol alsaydiniz o gecenin sonu kötü biterdi. Niyeti bozuk bu adamın uzak durun. Adam sizden hoşlanmıyor size karşı birşey hissetmediğini söylemiş. Öpmesi bile çok iğrenç küçültücü. Sizi sevmediği halde öpmesi cinsel dürtüler sadece. Seven insan işi gücü bahane etmez gider pazarda limon satar çaba gosterir. bir amaca odaklanmak bile yok. Şimdi aşk bunların hangi birini hoş gösteriyor size.

"Friends with benefits" denen bir ilişki türü var; sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü. Adını koymayalım ama yatıp kalkmaktan da geri durmayalım yaklaşımı. Çıkar sağladığın arkadaşlıklar... Çok yerinde bir çeviri olarak şöyle denmiş bu ilişki türüne: "yiyişen dostlar". Size uyuyorsa ne ala.

Canım benim onun annesi benim babam aileleri yazacaktım çevirmiş dikkat ettiysen bir çöm yazım yanlışı var

Evet, senaryoda çok sayıda yazım yanlışı ve hata var. Yaza yaza senaryo düzelir de , her yazdığınız gerçekleşirse ne olur bilinmez.

Kim çevirmiş bu arada; bilgisayar mı , telefon mu ? Dikkat edin, yapay zekalarıyla size de müdahale etmesinler.

Evet senaryoda çok sayıda yazım yanlışı ve hata var. Yaza yaza senaryo düzelir de , her yazdığınız gerçekleşirse ne olur bilinmez.
Günahıma bence daha fazla girme çünkü ben babamı kaybettim o da annesini bu konuda yalan söyleyecek buna ihtiyaç duyacak değilim dikkat ettiysen yaptığım her yanlışı yazdım ben. Bu tavrın hem ayıp hem de vicdansızca. He ispat istiyorsan ekle özelden babamın ölüm belgelerini göndereyim belki bir gram utanma olur He? Bekliyorum ben. Çünkü bunun karşılığında bir özrü hak ediyorum beni babamın ölümünü uyduracak mir insan olarak göremezsin sen haddin değil. Terbiyesiz. Kişi kendinden bilir işi.

Allah herkesin ölmüşlerine rahmet eylesin. Benim alıntıladığınız mesajımda , anne veya babanıza dair bir ifade var mı ?

Allah herkesin ölmüşlerine rahmet eylesin. Benim alıntıladığınız mesajımda , anne veya babanıza dair bir ifade var mı ?
Bunu uydurduğumu senaryo yazacak kadar igrenç bir insan olduğumu iddia ettin özelden attım belki az yüzün kızarır kendi kendine utan burda bu sana yeter

Bir de bunlar karşısında hala inkar esiyorsun su forumdaki her kez yaptığın twrbiyesizligi gördü inkar et belki vicdanın rahat eder ama ben sana hakkımı helal etmiyorum

Bir de bunlar karşısında hala inkar esiyorsun su forumdaki her kez yaptığın twrbiyesizligi gördü inkar et belki vicdanın rahat eder ama ben sana hakkımı helal etmiyorum

Konunuzdaki belli bir kısmı vurgulamaya çalışan sizsiniz. Ben size sordum , siz yanıt verdiniz ; sonrasında Led_BiR_Vele_DisTiri de o kısmı merak ettiğini yazdı. Konunuza gelen mesajları yeniden okuyabilirsiniz.

Ben o kısma dair bir vurgu yapmadım. Şu anda siz o kısma vurgu yapıyorsunuz. Neden ?
Sen hastasın bir tedavi ol senin gibi insanlar anca insanların yanlışları ve hataları ile beslenir ve benim sorumun senin gibi insanların akıl vereceği seviyede bir sorun sefil senden görüş de istemiyorum lütfen defol

O merak etti sordu sen yargıladın aradaki fark bu o yüzene ona kızmadın bence özelden attıklarım sizin gibi bir insana yeterli rica ediyorum görüş paylaşmayın yoksa inanın mahkemelik olacağız abartmıyorum oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…