Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Asla uymuyor daha fazlasını istemiyorum

Hak eden de siz defolun tekrar mı etmem gerek yüzsüz müsün yazma gören gördü bence insanların kimin haklı olduğunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum iyi günler

Konulardaki tutarsızlıkları , konu sahiplerine sorma dışında anlama, düzeltme imkanı bulunmuyor.

Konulardaki tutarsızlıkları , konu sahiplerine sorma dışında anlama, düzeltme imkanı bulunmuyor.
Sordu cevapladım ısrarla uydurduğunu ifşa eden sizsiniz kusura bakmayın ama hala kendinizi savunuyorsunuz yüzünüz kızarıp özür dileyecekken. Aslında bu çabanız bile kendinizin suçlu olduğunu bildiğinizden bence saha fazla rezilliğe gerek tok işinize bakın

Biliyorum kabullendim zaten o kadar yoruldum ki hevesim falan da kalmadı bitti her şey. İçim buz gibi ona karşı

O annesini ben babamı

Adam , aslan burcu olan adam mı ?

İletişime geçen genelde o oluyor

Canım benim onun annesi benim babam aileleri yazacaktım çevirmiş dikkat ettiysen bir çöm yazım yanlışı var

Allah herkesin ölmüşlerine rahmet eylesin. Benim alıntıladığınız mesajımda , anne veya babanıza dair bir ifade var mı ?

Bunu uydurduğumu senaryo yazacak kadar igrenç bir insan olduğumu iddia ettin özelden attım belki az yüzün kızarır kendi kendine utan burda bu sana yeter

Bir de bunlar karşısında hala inkar esiyorsun su forumdaki her kez yaptığın twrbiyesizligi gördü inkar et belki vicdanın rahat eder ama ben sana hakkımı helal etmiyorum

Ben o kısma dair bir vurgu yapmadım. Şu anda siz o kısma vurgu yapıyorsunuz. Neden ?

Konunuzdaki belli bir kısmı vurgulamaya çalışan sizsiniz. Ben size sordum , siz yanıt verdiniz ; sonrasında @Led_BiR_Vele_DisTiri de o kısmı merak ettiğini yazdı. Konunuza gelen mesajları yeniden okuyabilirsiniz.

Hakaret eden sizsiniz.

Hak eden de siz defolun tekrar mı etmem gerek yüzsüz müsün yazma gören gördü bence insanların kimin haklı olduğunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum iyi günler

Konunuzdaki tüm mesajlarım ve sizin verdiğiniz yanıtlar sıralı halde yer almaktadır.

Of bi sakin olun, kimse sizi babanızın ölümüyle vurmaya çalışmıyor. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ona birşey denildiği yok, şuan da canlı olarak sizi tanımadığımız için ve çok fazla fake konu açıldığı için şüphelenilmiş sadece. Sizde durumu açıkladınız ve konu kapandı. Ağlamanızı gerektirecek birşey yok. İnsanlara da hakaret etmeyin. Eğer bir dava açılırsa hakaret etmekten siz ceza alırsınız zaten.

İnanın almam bir insanın ailesi ile ilgili dahi yalan söyleyeceğini düşünmek onların ölümü üzerine bir de igrenç.

Tam bu mesaja verdiğin cevap bu bence uzatmaya gerek yok iletişim kurmak istemiyorum sizinle

İnanın almam bir insanın ailesi ile ilgili dahi yalan söyleyeceğini düşünmek onların ölümü üzerine bir de igrenç.
Burda o kadar çok fake konu açıldı ki görseniz hayret edersiniz, o yüzden şüphelenilmiş sadece, sizinle ilgili kişisel bir durum yok, burda kimse sizi tanımıyor bile zaten. Konudaki adama gelince, sizi kullanmak istediği açık, gerekirse psikolojik destek alın ona karşı güçlü durmak için, ama hayatınızdan çıkarın yeter ki.

Yaşadığınız kayıplar nedeniyle duygusal olarak boşluktasınız. Sizi öpünce falan ona karşı birşeyler hissetmişsiniz . Erkekler böyle durumları hiç önemsemez sadece o anki tatmin durumuna bakar. Sizi sevmiyor işsiz olması falan bahane anlık ihtiyaç giderip gidiyor izin verseniz ileri boyuta da geçer.
Tamamen hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim şuan mantıklı düşünemiyorsunuz çünkü

Çıkaracağım. Daha fazla dayanamıyorum çünkü şu 5 ayda tükendim git gel hallerinden. İnan bana içim soğudu ona karşı buz gibi oldum dünkü buluşmayı da vedalaşmak için yaptım iyi bitsin kötü sözler olmasın sakince ve dürüstçe hayatından çıkayım istedim. Çemkirmeden kötü sözler söylemeden isyan etmeden belki de son bir umut. Biliyorum bir çok insan bana kızıyor yada o buluşmaya gidersem beni yeniden kafalayabilecegini düşünüyor ama benim de işimin buz tutmuş olabileceği kafamda bir şeyleri dün oturtmuş olabileceğim akıllarına gelmiyor. Bendeki kalan yüzlerce ihtimalden tüm iyi olanları eleyebildim de akıllarına gelmiyor. Bende kalan iki ihtimal de birbirinden kötü İnan bana biri cinsellik için kullandığı diğeri benim sevdiğimi bilip kenarda tuttuğu hani bu beni sevsin yedek dursun ben kızlarla takılayım sonda baktım kimse olmadı buna dönerim ama birini seversem buna da verilmiş sözüm olmadığı için rahat ederim düşüncesi. Düşünsene tüm iyi ihtimallerini bitirdim ben. Buluştuk diyelim beni tekrar öpmesine izin verir miyim kafamı karıştıracak sözler söylemesine. Gitsem bile yapacağım tek şey dinlemek artık ondan vazgeçtiğimi söylemek İkna etmek için daha gazla kendimi yormayacağımı soğuduğumu mücadelenin sonucunda içimin ona karşı buz tuttuğunu söylemek. Yolunun açık olmasını istediğimi söylemek hayatımda artık ciddi net bir şeyler istediğimi ve bunun o olmadığını anladığımı söylemek. Kaç gündür ağlıyorum kanamalarım başladı bas agrılarım karın agrılarım uykusuzluğum bu arada kalan hal beni çok yoruyor şimdi bana diyorlar ki gitme engelle adamla geçmişim tam 10 yıl gelir karşıma çıkar başka başka numaralardan arar ben bilmiyor muyum? O tamamen gitmediği sürece aklımı karıştırmaya devam edecek. Ben ne yapacagımı bilmiyorum.

Tamamen çıkmasını istiyorum bu kez son mesajımı okur musunuz

Ee gidip görüşecek misin şimdi?
şu 5 ayda tükendim git gel hallerinden. İnan bana içim soğudu ona karşı buz gibi oldum dünkü buluşmayı da vedalaşmak için yaptım iyi bitsin kötü sözler olmasın sakince ve dürüstçe hayatından çıkayım istedim. Çemkirmeden kötü sözler söylemeden isyan etmeden belki de son bir umut. Biliyorum bir çok insan bana kızıyor yada o buluşmaya gidersem beni yeniden kafalayabilecegini düşünüyor ama benim de işimin buz tutmuş olabileceği kafamda bir şeyleri dün oturtmuş olabileceğim akıllarına gelmiyor. Bendeki kalan yüzlerce ihtimalden tüm iyi olanları eleyebildim de akıllarına gelmiyor. Bende kalan iki ihtimal de birbirinden kötü İnan bana biri cinsellik için kullandığı diğeri benim sevdiğimi bilip kenarda tuttuğu hani bu beni sevsin yedek dursun ben kızlarla takılayım sonda baktım kimse olmadı buna dönerim ama birini seversem buna da verilmiş sözüm olmadığı için rahat ederim düşüncesi. Düşünsene tüm iyi ihtimallerini bitirdim ben. Buluştuk diyelim beni tekrar öpmesine izin verir miyim kafamı karıştıracak sözler söylemesine. Gitsem bile yapacağım tek şey dinlemek artık ondan vazgeçtiğimi söylemek İkna etmek için daha gazla kendimi yormayacağımı soğuduğumu mücadelenin sonucunda içimin ona karşı buz tuttuğunu söylemek. Yolunun açık olmasını istediğimi söylemek hayatımda artık ciddi net bir şeyler istediğimi ve bunun o olmadığını anladığımı söylemek. Kaç gündür ağlıyorum kanamalarım başladı bas agrılarım karın agrılarım uykusuzluğum bu arada kalan hal beni çok yoruyor şimdi bana diyorlar ki gitme engelle adamla geçmişim tam 10 yıl gelir karşıma çıkar başka başka numaralardan arar ben bilmiyor muyum? O tamamen gitmediği sürece aklımı karıştırmaya devam edecek. Ben ne yapacagımı bilmiyorum.

şu 5 ayda tükendim git gel hallerinden. İnan bana içim soğudu ona karşı buz gibi oldum dünkü buluşmayı da vedalaşmak için yaptım iyi bitsin kötü sözler olmasın sakince ve dürüstçe hayatından çıkayım istedim. Çemkirmeden kötü sözler söylemeden isyan etmeden belki de son bir umut. Biliyorum bir çok insan bana kızıyor yada o buluşmaya gidersem beni yeniden kafalayabilecegini düşünüyor ama benim de işimin buz tutmuş olabileceği kafamda bir şeyleri dün oturtmuş olabileceğim akıllarına gelmiyor. Bendeki kalan yüzlerce ihtimalden tüm iyi olanları eleyebildim de akıllarına gelmiyor. Bende kalan iki ihtimal de birbirinden kötü İnan bana biri cinsellik için kullandığı diğeri benim sevdiğimi bilip kenarda tuttuğu hani bu beni sevsin yedek dursun ben kızlarla takılayım sonda baktım kimse olmadı buna dönerim ama birini seversem buna da verilmiş sözüm olmadığı için rahat ederim düşüncesi. Düşünsene tüm iyi ihtimallerini bitirdim ben. Buluştuk diyelim beni tekrar öpmesine izin verir miyim kafamı karıştıracak sözler söylemesine. Gitsem bile yapacağım tek şey dinlemek artık ondan vazgeçtiğimi söylemek İkna etmek için daha gazla kendimi yormayacağımı soğuduğumu mücadelenin sonucunda içimin ona karşı buz tuttuğunu söylemek. Yolunun açık olmasını istediğimi söylemek hayatımda artık ciddi net bir şeyler istediğimi ve bunun o olmadığını anladığımı söylemek. Kaç gündür ağlıyorum kanamalarım başladı bas agrılarım karın agrılarım uykusuzluğum bu arada kalan hal beni çok yoruyor şimdi bana diyorlar ki gitme engelle adamla geçmişim tam 10 yıl gelir karşıma çıkar başka başka numaralardan arar ben bilmiyor muyum? O tamamen gitmediği sürece aklımı karıştırmaya devam edecek. Ben ne yapacagımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…