Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Yapma gözünü seveyim allah aşkına
Valla cok net soyluyorum. 4 yasinda bir kiz çocuğunun annesiyim. Gelecegine dair tek beklentim hayalim ve planim kendisine saygisi olan bir insan olmasi. Gerisi fasa fiso benim icin.
Boyle sen ve senin gibilerin konusunu oluyunca anneleriniz icin cok uzuluyorum.

Öpüşme yavan geliyor artık, tenha aramaya başladı şimdi seni kıstıracak.
Kafede oturacağız dedi bilmiyorumbelki de güç gelmez aramaz işime gelir korkuyorum tekrar konuşup aklıma girmesinden çünkü ciddiyim artık ciddi bir ilişki istiyorum sahip çıkılmak sevilmek şüphe duymamak çok yoruldum. Gel çitler beni bitirdi hevesim kalmadı isteğim kalmadı inancım kalmadı. Buz gibi hissediyorum ona karşı. Aklımda birbirinden kötü iki ihtimal var iyi ihtimallerinin tümünü tükettim ben açıkçası birincisi beni tamamen cinsel amaç için kullandığı ikincisi de beni evlenilecek kız onu seven kız olarak kenarda bekletip hayatına devam edip arada bir beni yoklayıp unutmamı engellediği. İkisi de birbirinden kötü. Ama o buluşmaya gidersem belki bunun cevabını alırım bana yakınlaşırsa amaçlı tamamen cinsellik yok yakınlaşmaz deşiği gibi bir kafeye götürüp oturur konuşursa ikinci ihtimal. Bende düşünebiliyorum bir şeyleri akılsız değilim ama düşünmek istemiyordum bir ihtimal gerçekten hoşlandığına ama hazır olmadığına inandırmak istedim iyi ihtimalleri gördüm artık görmüyorum göremiyorum

Benim kendime saygım var okuduğun bir şey ile sadece yargılıyorsun insanlar bazen bazı hatalar yapabilir lütfen

Ne gitmesi yahu adam canı isteyince sizi çağırıyor geziyor tozuyor öpüyor kokluyor sonra istemiyor.ne ala memleket...biraz toparlanin kendinize gelin ..gururlu olun çünkü bu adamdan hiçbir şey olmaz

Ne gitmesi yahu adam canı isteyince sizi çağırıyor geziyor tozuyor öpüyor kokluyor sonra istemiyor.ne ala memleket...biraz toparlanin kendinize gelin ..gururlu olun çünkü bu adamdan hiçbir şey olmaz
Sadece ili seferde öptü sonraki gelmelerinde asla o hamleyi yapmadı bana helalim vs aldı bumşarı bahane etti çıktı karşıma.

Evlenilecek kız değilsin onun için, o yüzde yüz zaten. Anca gelinliğine yüzüğüne kadar kendin alır, bir de babasından istersen anca öyle yani.

Sadece ili seferde öptü sonraki gelmelerinde asla o hamleyi yapmadı bana helalim vs aldı bumşarı bahane etti çıktı karşıma.
Bunca zaman geçmiş hala adını koyamamis bu adam ...vaktinizi heba etmeyin..azıcık gönlü olsaydı olurdu zaten...derdi gönlünü eglendirmek

Resmen kullanıyor sizi.Allah aşkına bunu kendinize niye reva görüyorsunuz.İsiniz gücünüz var karşınızdakinin işi gücü yok belliki karakteride yok, takılmalık yaşıyor.

Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam
Gözlerinden kalbine akıcam
Yâr senin için bu şehri yakıcam
Senin aklını aklını alıcam
Kapına güller koyan
Telefonda dinleyip susan
Gölgen gibi peşinden koşan
Bendim ben, bendim ben

Konu sahibine gelsin hahahaha

Evlenilecek kız değilsin onun için, o yüzde yüz zaten. Anca gelinliğine yüzüğüne kadar kendin alır, bir de babasından istersen anca öyle yani.
O bile mümkün değil Katip, bu tip adamlar çoook özür diliyorum kaba tabirle erkek muhabbetine meze yaptıkları kadınla asla evlenmezler, çevresi bulur bir tane adamın deyimiyle öpüşmemiş, adı çıkmamış bir kız, onunla evlenir.

Adam ahlaksızın önde gideni de işte son yorumları gördüm de kızımızın aklında hala son bir görüşsem mi var, hayırlısı olsun demekten başka diyeceğim yoktur

Sonuna kadar okudum.
Adam(!) Seni kullanıyor. İzin versen fuckbody olarak takılıcak derecede hazır. Senin duygularınla dostluğunla vs ilgilenmiyor.( Bu duygularını bile zamanında kullanmış. Kendini rahatlatmış.)Her defasında da bunu açıkça hem fiil hem de sözle ortaya koymuş. Sense hala aşığım vs romantizmindesin.
O fantazi erotizm derdinde sense romantizm derdindesin. İletişimi kesmezsen adam sıkılana kadar seni kullanacak sevgilisi olacak seni umursamayacak vs
En sonunda da adını bile çıkarabilir.
Beni bırakmıyor psikolojini de bi kenara bırak. O zihniyette birisi kullanabşlecepi biri varken elbette bırakmak istemez.

Adamı kafalayayım derken yok yere mahvedecek kendini, olan aklı da uçup gidecek, yazık olacak. Boyundan büyük işler peşinde koşuyor.

Son düzenleme:
Sizi ortak acınız birleştirmiş, annelerinizi kaybetmiş olmanız. Adam seni duygusal boşluğunu doldurmak için yanında tutmuş. O geldikçe ilgilendikçe sende içindeki boşluğu doldurmuşsun. Senin ciddi olduğunu anlayınca geri vitese takmış. Uzak dur, ruhunu bedenini kullandırma. Niye öpüyor seni ayrıca öpüp öpüp gidiyor f.ckbody takılmak istiyor sanırım. Gecenin sabahında aklım karıştı deyip kaybolacak 15 gün sonra aynı şeyler. Sana yazık değil mi?

Bu adam, daha önce uğruna 2 konu açtığınız; aslan burcu adam değil mi ? Aynı adamsa , bu adam patronuyla beraber inşaatlarda elektrik tesisatı döşeme işi yapmıyor muydu ?

14 Temmuz 2022 Aslan erkeği arkadaşıma aşık oldum

16 Temmuz 2022 Aslan erkeği sevgilisi olanlar yardım edebilir mi?

Siz 27 yaşındasınız , adam da size yakın yaşlarda olsa gerek. Eski erkek arkadaşınızla öpüşmenizi dert ediyorsa , sizinle neden öpüşmüş ? Konunuzda farklı şüpheler olduğu için, adam kadar sizin de aklınızın karışık olduğunu düşünüyorum.

Konunuzdaki diğer kısımlara gelirsek ; insan kimi kaybettiğini nasıl yanlış yazar ? Anneniz mi vefat etti , babanız mı ? İnşallah sağ olan insanlar üzerinden vurucu bir hikaye yazmaya çalışmıyorsunuzdur.
annelerimizi bir sene önce peş peşe kaybettik

Kayıplarımızda birbirimizin yanında olduk hep bana sarılıp çok ağladı annesi için keza ben de babam için ona sarılıp ağladım.

Bir gün nöbetim yoktu davet etti gece dışarda sabahlayalım Tekirdağ’a gidelim diye gittik anneme yalan söyledim

O annesini ben babamı

Hepsini okudumsize akıl, fikir, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir kafa diliyorum.
Hayır sizden hoşlanmıyor
Hayir arkadaşı olmasa da yine ayni cevabi verecekti
Tek derdi +18
Lütfen kendinize gelin

Gitme bence bu adamdan bişi olmaz sürekli her yerden sildim yazmışsın ama adam her aradığında ulaşıyor kendine değer veriyorsan gerçekten engelle... Ğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…