Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Hepsini okudum:KK9:size akıl, fikir, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir kafa diliyorum.
Hayır sizden hoşlanmıyor
Hayir arkadaşı olmasa da yine ayni cevabi verecekti
Tek derdi +18
Lütfen kendinize gelin:KK67:
Bak işte yine aynı yorumlar ama bu adam son 3 seferdir bana dokunmuyor öyle bir adımd ahi atmadı kafamı karıştıran da tam olarak bu

Aman nasıl dramatize etmişsin ya.
Son defa görüşelim , hakkımı helal etmiyorum ,
Bu sefer görüşmeyelim falan filan .
Adam net bir şekilde seni sevmiyor .ama peşinde olduğun için de cazip geliyorsun adama . Yarın öbür gün sevgili olursunuz sevişmeleriniz sekse döner .bir süre de böyle oyalanır sonra seni bırakır .
İş konusu falan filan da hikaye , sevseydi biraz olsun zaten yanında olurdu .

Aman nasıl dramatize etmişsin ya.
Son defa görüşelim , hakkımı helal etmiyorum ,
Bu sefer görüşmeyelim falan filan .
Adam net bir şekilde seni sevmiyor .ama peşinde olduğun için de cazip geliyorsun adama . Yarın öbür gün sevgili olursunuz sevişmeleriniz sekse döner .bir süre de böyle oyalanır sonra seni bırakır .
İş konusu falan filan da hikaye , sevseydi biraz olsun zaten yanında olurdu .
Biliyorum sanırım vazgeçtim artık çünkü ciddi anlamda içim buz gibi oldu

Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyor
Adam hoşlanıyormusun soruna bile yeterince değil demiş sen neredeyse buluşmaya nikâh memuruyla gideceksin.

Kafası karışık falan değil, SENİNLE DUYGUSAL İLİŞKİ İSTEMİYOR.

Adam hoşlanıyormusun soruna bile yeterince değil demiş sen neredeyse buluşmaya nikâh memuruyla gideceksin.

Kafası karışık falan değil, SENİNLE DUYGUSAL İLİŞKİ İSTEMİYOR.
Haklısın biliyorum bunu kabullendim yoruldum bittim zaten içimde öldü bir şeyler artık

Küçük de değilmişsiniz. Yazdıklarınızı bir daha okuyun. Sizden hoşlanmadığını kabullenin

benden hoşlanıyor mu bana değer veriyor mu aklı mı karışık sadece o arada düşünmek mi istedi bilmiyorum

sadece öpüştük kendini kötü hissetme

Sadece bu da değil dedi ben bu tepenin hepsini tanıyorum açık giyiniyorsun beni düşün ben ne diyeceğim insanlara vs yaptı

Eski erkek arkadaşın aynı çevreden öpüştün onunla ben kimseye hesap veremem dedi

bana karşı ne hissediyorsun dedim benden hoşlanıyor musun yeteri kadar değil dedi.

Biliyorum sanırım vazgeçtim artık çünkü ciddi anlamda içim buz gibi oldu
Boşver ya kendine değer ver. Adamın oyuncağı olmuşsun. Senin için son seçenek mi sanki . Öyle bi totosunu kaldırmışsın ki sal gitsin . Son defa falan filan olaylarına da girme daha fazla kendini küçültme .

Aşık olduğunu bilen uzun yıllardır arkadaşın olan bu salatalık, senin duygularını hiçe sayıp tatmin olup gidiyor, gerçekten azıcık değer verse unutmana yardım eder o mesafe koyar. Duygusu var karşı koyamıyor diye düşünürsün tabi sen, hayır, onun kafasında daha sevgili olmadığıyla öpüşen hafif birisin, o yüzden saygı duyulacak, adam yerine koyulacak biri de değilsin.
Böyle leş bir adamla arkadaş bile olmaya ar eder ya insan. Orda burda kadınları kıstırıp öpüşmemiş arıyor. Sen de bunun peşinden koşuyosun. Sonra erkekler neden böyle hadsiz.

Kaç kaç kaç. Adam sizi hafife alıyor. Umursamıyor. Sizde kendinize saygı duymuyorsunuz.

Ben yazcaktim.....

#Keyfinbilir Aşık olduğunu bilen uzun yıllardır arkadaşın olan bu salatalık, senin duygularını hiçe sayıp tatmin olup gidiyor, gerçekten azıcık değer verse unutmana yardım eder o mesafe koyar. Duygusu var karşı koyamıyor diye düşünürsün tabi sen, hayır, onun kafasında daha sevgili olmadığıyla öpüşen hafif birisin, o yüzden saygı duyulacak, adam yerine koyulacak biri de değilsin.
Böyle leş bir adamla arkadaş bile olmaya ar eder ya insan. Orda burda kadınları kıstırıp öpüşmemiş arıyor. Sen de bunun peşinden koşuyosun. Sonra erkekler neden böyle hadsiz.

Sert olur diye yazmadım, siz yazmışsınız
Ben yazcaktim.....

#Keyfinbilir Aşık olduğunu bilen uzun yıllardır arkadaşın olan bu salatalık, senin duygularını hiçe sayıp tatmin olup gidiyor, gerçekten azıcık değer verse unutmana yardım eder o mesafe koyar. Duygusu var karşı koyamıyor diye düşünürsün tabi sen, hayır, onun kafasında daha sevgili olmadığıyla öpüşen hafif birisin, o yüzden saygı duyulacak, adam yerine koyulacak biri de değilsin.
Hafif değilim seviyorum değer veriyorum hafif kadın oluyorum bu sebeple. Ben değer verdikçe o beni basit gördü ben sevdikçe cepte gördü. Dayanamıyorum artık

X