EvetAdam , aslan burcu olan adam mı ?
Maalesef delirme noktasındayım artıkGitme bence bu adamdan bişi olmaz sürekli her yerden sildim yazmışsın ama adam her aradığında ulaşıyor kendine değer veriyorsan gerçekten engelle... Ğ
Bak işte yine aynı yorumlar ama bu adam son 3 seferdir bana dokunmuyor öyle bir adımd ahi atmadı kafamı karıştıran da tam olarak buHepsini okudumsize akıl, fikir, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir kafa diliyorum.
Hayır sizden hoşlanmıyor
Hayir arkadaşı olmasa da yine ayni cevabi verecekti
Tek derdi +18
Lütfen kendinize gelin
Başına bela olma diye korkuyor. Bi emin olsa var ya..Bak işte yine aynı yorumlar ama bu adam son 3 seferdir bana dokunmuyor öyle bir adımd ahi atmadı kafamı karıştıran da tam olarak bu
3.de dokunmaz ama 4te dokunur? Yaş kaç?Bak işte yine aynı yorumlar ama bu adam son 3 seferdir bana dokunmuyor öyle bir adımd ahi atmadı kafamı karıştıran da tam olarak bu
273.de dokunmaz ama 4te dokunur? Yaş kaç?
Biliyorum sanırım vazgeçtim artık çünkü ciddi anlamda içim buz gibi olduAman nasıl dramatize etmişsin ya.
Son defa görüşelim , hakkımı helal etmiyorum ,
Bu sefer görüşmeyelim falan filan .
Adam net bir şekilde seni sevmiyor .ama peşinde olduğun için de cazip geliyorsun adama . Yarın öbür gün sevgili olursunuz sevişmeleriniz sekse döner .bir süre de böyle oyalanır sonra seni bırakır .
İş konusu falan filan da hikaye , sevseydi biraz olsun zaten yanında olurdu .
Adam hoşlanıyormusun soruna bile yeterince değil demiş sen neredeyse buluşmaya nikâh memuruyla gideceksin.Asamı karalamıyorum adamı seviyorum ve kararlarına saygı duyuyorum ama bana kararlarını söylemiyor
İletişime geçen genelde o oluyorAdamın düne kadar işi vardı , işsiz mi kaldı ? Konularınız gerçekse , 14 Temmuz'dan bu yana neden bu adamla tekrar tekrar iletişime geçiyorsunuz ?
Aslan erkeği arkadaşıma aşık oldum konunuzda yeterince yorum almadığınızı mı düşünüyorsunuz ?
Haklısın biliyorum bunu kabullendim yoruldum bittim zaten içimde öldü bir şeyler artıkAdam hoşlanıyormusun soruna bile yeterince değil demiş sen neredeyse buluşmaya nikâh memuruyla gideceksin.
Kafası karışık falan değil, SENİNLE DUYGUSAL İLİŞKİ İSTEMİYOR.
Küçük de değilmişsiniz. Yazdıklarınızı bir daha okuyun. Sizden hoşlanmadığını kabullenin
benden hoşlanıyor mu bana değer veriyor mu aklı mı karışık sadece o arada düşünmek mi istedi bilmiyorum
sadece öpüştük kendini kötü hissetme
Sadece bu da değil dedi ben bu tepenin hepsini tanıyorum açık giyiniyorsun beni düşün ben ne diyeceğim insanlara vs yaptı
Eski erkek arkadaşın aynı çevreden öpüştün onunla ben kimseye hesap veremem dedi
bana karşı ne hissediyorsun dedim benden hoşlanıyor musun yeteri kadar değil dedi.
Umarım ölmüştür yazık edersin kendine.Haklısın biliyorum bunu kabullendim yoruldum bittim zaten içimde öldü bir şeyler artık
Boşver ya kendine değer ver. Adamın oyuncağı olmuşsun. Senin için son seçenek mi sanki . Öyle bi totosunu kaldırmışsın ki sal gitsin . Son defa falan filan olaylarına da girme daha fazla kendini küçültme .Biliyorum sanırım vazgeçtim artık çünkü ciddi anlamda içim buz gibi oldu
Sert olur diye yazmadım, siz yazmışsınız
Hafif değilim seviyorum değer veriyorum hafif kadın oluyorum bu sebeple. Ben değer verdikçe o beni basit gördü ben sevdikçe cepte gördü. Dayanamıyorum artıkBen yazcaktim.....
#Keyfinbilir Aşık olduğunu bilen uzun yıllardır arkadaşın olan bu salatalık, senin duygularını hiçe sayıp tatmin olup gidiyor, gerçekten azıcık değer verse unutmana yardım eder o mesafe koyar. Duygusu var karşı koyamıyor diye düşünürsün tabi sen, hayır, onun kafasında daha sevgili olmadığıyla öpüşen hafif birisin, o yüzden saygı duyulacak, adam yerine koyulacak biri de değilsin.
Böyle leş bir adamla arkadaş bile olmaya ar eder ya insan. Orda burda kadınları kıstırıp öpüşmemiş arıyor. Sen de bunun peşinden koşuyosun. Sonra erkekler neden böyle hadsiz.