Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Siz kaç kere konuşmayı kesmişsiniz ama ya o aramış ya peşine düşmüşsünüz. Kesin kararlı iseniz acilen numara değiştirin. Yoksa korkarım sonu kötü bitecek. Daha ileri gidilecek. Sonra da ben hamile olabilir miyim diye konu açmaya gelirsiniz. Bu erkek kendini tatmin edene kadar peşinizi bırakmayacak. Bir an evvel yolunuzu başka yöne çevirin. Böylesine insan bile denmez.

Ben anama elin öptüğünü gelin diye alalım diyemem, şimdi bişey yaparsak da üstüme kalırsın, bi ton bela açarsın başıma diyememiş .
Ay gitsin öpüşmemiş bulsun.
Bulabiliyorsa.
14 yaşında başlıyorlar artık.
Kızın peşini bıraksın madem salak salak dayanmasın kapısına

İkna edilmişlerle çıkılmaz yola, inanmışlar ile çıkılır. Bu kadar net. Kendine bir iyilik yap ve kendi yoluna git.

Ay gitsin öpüşmemiş bulsun.
Bulabiliyorsa.
14 yaşında başlıyorlar artık.
Kızın peşini bıraksın madem salak salak dayanmasın kapısına
En çok konu sahibi hırs yapmış ama. Adama göre sıkıntı yok, geliyor öpüyor gidiyor öpüyor. Zorla mı öpüyor? İstemeyen öptürmez.

Adam da öpüldüğü mahallede duyulmamış kız bulursa rahat eder gibi ahahshshh

Çocuk salak .
Bu salak için bu kadar tantana yani.
Kendine yazık ediyor.

Giris cumlesi beni ekarte etti. Dusundum dusundum yapacak baska yorum bulamadim

İşte beni kimse anlamıyor tam çıkarttım hayatımdan. İttirdim diyorum aklıma gelmiyor artık hop bitiyor aklıma giriyor yine

Ciddiyim kimse bana inanmıyor ama aklımdaki tüm iyi ihtimaller öldü 2 tane birbirinden kötü ihtimal var biri beni cinsellik için kullandığı diğeri ilişki istemeyip ama beni de kenarda tuttuğu yarın ciddi bir şey istediğinde bana geleceği hangisi daha kötü karar veremiyorum

İşte beni kimse anlamıyor tam çıkarttım hayatımdan. İttirdim diyorum aklıma gelmiyor artık hop bitiyor aklıma giriyor yine
Adamdaki konfora bak ya, geliyor öpüyor gidiyor öpüyor. Han kapısı gibi, dilediği zaman giriyor çıkıyor hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…