Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Siz birakmazsiniz. O başkasıyla evlenir düğününe bile gidersiniz. Burada ağlarsınız bol bol. Adam sorumluluk almadığı parada vermediği kadın bulmuş. Niye bıraksın ki.
Bırakıyorum lafını neden anlamak istemiyor kimse hayatımda ciddi bir şeyler istiyorum artık onu degil

Caz geçtim zaten çünkü yoruldum bittim sevgim de bitme noktasına geldi okadar yorgunluğun üstüne

Verdiğim emeğe yazık sevgime yazık ayırdığım vakte yazık değmedi değmeyecek. Bırakıyorum pes ediyorum daha gazla bu saygısızlığa izin vermeyeceğim

Ben öyle bir şey demedim.

Öpüşme buddy olmuşsunuz siz. Adam sadece öpüşmek istiyor. Açıkça da sizden yeteri kadar hoşlanmadığını söylemiş zaten. İkilemde kalmış gibi yapmanıza gerek yok. Kendinize karşı samimi olun. Siz de sizi nasıl gördüğünün çok farkındasınız ama sevdiğiniz için kabul etmek istemiyorsunuz. Adam vazgeçer inşallah ne diyelim sizin vazgeçme ihtimaliniz yok gibi çünkü.

Verdiğim emeğe yazık sevgime yazık ayırdığım vakte yazık değmedi değmeyecek. Bırakıyorum pes ediyorum daha gazla bu saygısızlığa izin vermeyeceğim
Inşallah vazgeçmezsin inşallah verdiğin kararda net kalırsın

Vazgeçtim ama bu kez daha fazla müsade etmeyeceğim buna.

Allah akıl fikir versin. Adam sizinle oynuyor, kullanmak istiyor. Ciddi hiç düşünmüyor. O kadar açık ki bu siz hala acaba kadınlara güvenemiyor mu diyorsunuz. Hala bana işim yok dedi diyorsunuz. Sen benden daha iyilerine layıksın zırvalamalarının ne anlama geldiğini bilmiyor musunuz?
Ayrıca o değil siz onu arayıp arayıp kendinizi hatırlatıyorsunuz. Yok hakkımı helal etmem ettim vs. Ne saçma şeyler.
Kısaca bırakın şu gereksizi önünüze bakın

Gitme az akıllı ol. Mantıklı düşün. Gitsen de değilen bişi olmayacak. Adam ıssız adam gibi takılmaya çalışan bir çıkarcı. Kendinizi kullandırtmayın

Konu gerçekten çooook uzunmuş. Şunu söyleyebilirim ki bu arkadaş duygularınızla oynuyor. Yok orda konuşamadı edemedi bahane, uzatmaları oynuyor. Sizin iyi duygularınızı sömürüyor çünkü kendisi boşlukta. Ayrıca eklemek isterm ki; bu tür insanlar hayatına birisini şak diye alır ve olan size olur. Büyük yıkım yaşamadan kendinizi kurtarın.

Ben seviyorum bitirmek istemiyorum zaten
Ne yapın edin, gerekirse kendi gelinliğinizi yüzüğünüzü alın, kendi evinize damat getirin bu garabeti. Bir masumun canını yakmasın durduk yere, siz baya gönüllü bir arkadaşımızsınız, alın çekin. Yapın bu iyiliği bu topluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…