Bırakıyorum lafını neden anlamak istemiyor kimse hayatımda ciddi bir şeyler istiyorum artık onu degilSiz birakmazsiniz. O başkasıyla evlenir düğününe bile gidersiniz. Burada ağlarsınız bol bol. Adam sorumluluk almadığı parada vermediği kadın bulmuş. Niye bıraksın ki.
Caz geçtim zaten çünkü yoruldum bittim sevgim de bitme noktasına geldi okadar yorgunluğun üstüneBu cevaptan sonra yorum yapmaya değmez dedim. Benim kocam iyi adamdır severim. İkide çocuğum vardır. Kocama bile derimki çocuklarım harici herkes benim için vazgeçilmez değildir. Yanlışında bir kalemde silerim. Bizimki sevgi degilmi 2 çocuk bile yapmışım. Ama sizin ki bambaşka biz anlamayız. Gidin kendinizi kullandırın. Ne diyelim.
Verdiğim emeğe yazık sevgime yazık ayırdığım vakte yazık değmedi değmeyecek. Bırakıyorum pes ediyorum daha gazla bu saygısızlığa izin vermeyeceğimBune ya markette konserve gibi el değmemiş katkısız ürünler
Iğrenç
Açıklar meydan da değen değeNe mi
Ne çirkin laflar
Ve sen bu adam için ayılıp bayılıp ağlıyorsun aşkından ölüyorsun
Yazık ya cidden yazık o yaşlara yazık şuraya yazdigin kelimelere yazık o duygularına yazık
Bunları bile bile kendine ettiğin zulme yazık
Ben öyle bir şey demedim.Şahane bir adam bulmuşsunuz sevmek için. Dünyanın en mükemmel adamı, zihniyetine zaten bayıldım. Her kadının aşık olacağı bir erkek. O yüzden allah aşkına sevişin hatta hamile kalın sizinle evlenmek zorunda kalsın. Nikahta keramet vardır, evlendikten sonra sever sizi.
Allah aşkına CAZ yazıp durmayın. VAZ GEÇTİM.Caz geçtim zaten çünkü yoruldum bittim sevgim de bitme noktasına geldi okadar yorgunluğun üstüne
Siz demediniz ben yol gösteriyorum işte size adamı kafeslemek için. Başka ihtimal yok çünkü. Bunda da %50 kafesleme ihtimaliniz var.Ben öyle bir şey demedim.
Artırıyorum VAZGEÇTİM olacak. Ayrı yazdığı için klavyesi düzeltiyor muhtemelen.Allah aşkına CAZ yazıp durmayın. VAZ GEÇTİM.
Inşallah vazgeçmezsin inşallah verdiğin kararda net kalırsınVerdiğim emeğe yazık sevgime yazık ayırdığım vakte yazık değmedi değmeyecek. Bırakıyorum pes ediyorum daha gazla bu saygısızlığa izin vermeyeceğim
Sinirlerim bozulduArtırıyorum VAZGEÇTİM olacak. Ayrı yazdığı için klavyesi düzeltiyor muhtemelen.
Bide dün vardı hayalperes hemen hemen aynıydı konuSinirlerim bozuldu
Öpüşme buddy olmuşsunuz siz. Adam sadece öpüşmek istiyor. Açıkça da sizden yeteri kadar hoşlanmadığını söylemiş zaten. İkilemde kalmış gibi yapmanıza gerek yok. Kendinize karşı samimi olun. Siz de sizi nasıl gördüğünün çok farkındasınız ama sevdiğiniz için kabul etmek istemiyorsunuz. Adam vazgeçer inşallah ne diyelim sizin vazgeçme ihtimaliniz yok gibi çünkü.
Vazgeçtim ama bu kez daha fazla müsade etmeyeceğim buna.Öpüşme buddy olmuşsunuz siz. Adam sadece öpüşmek istiyor. Açıkça da sizden yeteri kadar hoşlanmadığını söylemiş zaten. İkilemde kalmış gibi yapmanıza gerek yok. Kendinize karşı samimi olun. Siz de sizi nasıl gördüğünün çok farkındasınız ama sevdiğiniz için kabul etmek istemiyorsunuz. Adam vazgeçer inşallah ne diyelim sizin vazgeçme ihtimaliniz yok gibi çünkü.
Gitme az akıllı ol. Mantıklı düşün. Gitsen de değilen bişi olmayacak. Adam ıssız adam gibi takılmaya çalışan bir çıkarcı. Kendinizi kullandırtmayınO buluşmaya gitmeli miyim bir yanım işte diyor ki orda arkadaşı vardı belki de o yüzden kabul edemedi hislerini söyleyemedi bilmiyorum. Fakir umudu galiba. Son buluşmalarımızda hiç öpmedi aramalarda da hiç o yönden bahsetmedi
Adam gözünün önünde evlense, belki öyle belki böyle diye diye bekler, umut göremiyorum hiç.Benden hoşlanıyor musun sorusuna bile seni üzmek istemiyorum diye yanıt vermiş. Daha ne desin adam...
Ne yapın edin, gerekirse kendi gelinliğinizi yüzüğünüzü alın, kendi evinize damat getirin bu garabeti. Bir masumun canını yakmasın durduk yere, siz baya gönüllü bir arkadaşımızsınız, alın çekin. Yapın bu iyiliği bu topluma.Ben seviyorum bitirmek istemiyorum zaten
Ben anama elin öptüğünü gelin diye alalım diyemem, şimdi bişey yaparsak da üstüme kalırsın, bi ton bela açarsın başıma diyememiş .Piç ederim ne ya bide.
Basiretsiz herif .