ÇOK ÜZULUYORUM İFADE EDEMIYORUM😔

Ne diye kıza yükleniyorsunuz erken evlenmiş evlenmiş bu onun ezilmesi gerektiği anlamına gelmez. Bir düşene birde ben vurayım kafası... ayrıca ne erken evlenenler, doğru düzgün okumamışlar tanıyorum şeytana pabucunu ters giydiriyor. Geçiniz bu işleri okuyanda yeri geliyor ezilebiliyor her şey özgüven, aile, çevre vs ile ilgili. Burada evlenenler acaba kaç yaşında evlendi çok merak ettim. Ha eğitim bencede çok önemli olması gerek fakat bu konuyla pek alakası yok. Hayat öyle bir şey ki hiçbir zaman büyük konuşmayacaksın, kınadığın başına gelir. Konu sahibi seni anlıyorum yaşadıkların çok üzücü öncelikle kendinde hak görmeyi bil lütfen. Ne yaşadığın önemli değil sen artık bir bireysin, annesin, eşsin... hakların var bunları göz ardı etme kendini savun pes etme ne kadar da özgüvenini kırmaya, yıldırmaya çalışsalarda susma sınırlarını çiz ve koru. Kararlı dur. Duruşunu bozma. Belli zamandan sonra seni kabulleneceklerdir. En önemliside moralini hep yüksek tut onların dediklerine takmıyormuş gibi görün ama cevaplarını hep ver ve kendinden ödün verme her zaman kendin ol

Son düzenleme:
20 yasina gelmeden evlenip cocuk sahibi olmaktansa evet yasinin geregi ogrenimini yerine getirmeli.Neden sok oldunuz anlamadim?
Bunlar bizim kendi şahsi tercihlerimiz eleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hayatın normali anormali olmaz ki biz kendimiz belirleriz. Insan olduğu için saygıyı hakediyo. Onun dışında eşi olduğu için. Mesleği olmayanlara saygı duymicak mıyız şimdi

Farkli yonlere cekmeyin.Mesleginiz yok sanirim. Ben onu kastetmedim.30 yasinda biri olsa bu yorumu yapmazdim.1 yil once evlense cocuk gelin sayilacak farkindaysaniz. Size gore normal olabilir. Yaptigi ev isleriyle gurur duymasi size mantikli gelmis olabilir. Bana gelmedi.

Bu inadina tamam diyislerim sonradan oldu onceden gitmicem evimde olucam diodum ve onu sevdigimi sık dile getiriodum anneni babani sevmionmu git kal 1ay diodu dediginiz gibi dusuncem var ama bebegim şuan cok kucuk

Evet zor bi durum karnim burnum yer sildim isteyerek mi degil maddi imkan olmasina ragmen esim yardimci tutmamiza izin vermedi cunku kvdemler laf ettigi icin yardimada gelen olmadi tüm esyalarimi mecbur koliledim tek başima taşindim

Aynn öyle

Ne aceleniz vardi ,kosa kosa evlendiniz ki ?
Ailen saygi duymadigi icin esinde duymuyor, biraz kendi ayaklariniz uzerinde dursaydiniz daha iyi olurdu sonrasinda evlilik

Evlilik hayatindan bahsettigim icin temizlik ev işi vs.. soyledim okul hayatimda sosyal cevremdede övunulcek şeylerim vardi zamanında

Cok sağolun Allah razı olsun gönlume su serptiniz diyebilirim

Aynı yaştayız... İnanamadım okuyunca. Yaşadıklarınızı ben kaldıramazdım sanırım, henüz kendimi çocuk gibi hissediyorum çünkü
Eşinizin özel aracı varsa gelip sizi alsın. O hiç dışarı çıkmıyorsa kendi eviniz sizin için daha güvenli olur. Aileniz çalışıyormuş

Hayır öğrenciyim okuyorum. Tabiki ev işleriyle gurur duymasın buraya onları yazması bile anlamsız ama senin mesleğin yok Sen saygıyı haketmezsin demeyelim kimseye herkesin imkanı hayat şartı kültürü zekası özgüveni farklı.

Bu inadina tamam diyislerim sonradan oldu onceden gitmicem evimde olucam diodum ve onu sevdigimi sık dile getiriodum anneni babani sevmionmu git kal 1ay diodu dediginiz gibi dusuncem var ama bebegim şuan cok kucuk

2 saatlik mesafede 1 ay kalmanızı mı istiyordu eşiniz? İnsan eşini özler, yanında ister. Resmen kusura bakmayın ama sizin eşiniz ohh kafam rahat diye takılıyor evde. Keşke gelip sizi almasını beklemeden, şartlar bu kadar ağırlaşmasan önce kendiniz dönseydiniz evinize. Eşiniz gelip sizi şimdi neden almıyor orasını da anlamadım.

Biri beni anlattı sandım bi an

Sorun Annen den kaynaklı.. Cahil biri demekki eşinde ondan daha cahil ki annene uyuyor. Sen Kendini Geliştirmeye bak sadece ev işi çocuk olarak değil. Eleştiride bir yandan iyidir kendini geliştirirsin. Kişisel gelişim kitapları alıp oku.. Sana en güzel cevabı onlar verecektir. Biz ne desek boş.

Ne kadar saçmalamışlar okuyup meslek sahibi olamayan ve kendini geliştiremeyen binlerce insan var Türkiye de herşey okumak değil sadece okumakla bi fakülteye kaydolmakla insan kendini geliştirmez bu arada şimdi beni de gömmeye çalışırlar hazırlıkla beraber 5 sene olan fakültemin 4. Senesindeyim boş yapmaya gelmeyin o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…