- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Anlatın anlayalım o zaman ?Kesinlikle katılıyorum. Herkes adamı gömmüş, kimse onu anlamaya çalışmamış bence şu an.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatın anlayalım o zaman ?Kesinlikle katılıyorum. Herkes adamı gömmüş, kimse onu anlamaya çalışmamış bence şu an.
5 buçuk oldu ablasıÜç Aylık daha minnoş bebek
Benden daha da iyi bakarmışYapmazsın biliyorum.
Kızımı bırak nereye gidersen git demiş ya bırakıp gitsen iki günde peşine düşer.
Kolay mı bebeğin bakımı.Hele ki kızının özel bir durumu var.
Kızına şifalar sana da sabırlar diliyorum.
Nerden baksan zor
Ne zaman çekilmiş ki. Öyle birşey oldu mu? Meraktan soruyorum bak gerçekten.Çekilecekmiş sözde demedim mi sanıyorsun neler neler dedim
Bu isteksizlik kızınızdan dolayı olan psikolojisinden dolayı değilse şimdi ki pişmanlığını kullanarak tedavi olmasını isteyin.Peki cinsel isteksizliği kabul etmiyorsa ?
Neyse......Benden daha da iyi bakarmış
SormaYoksa seninkide mi ...... oooooo
şuanda kızımın yeri herkesi solladı. yani koca falan hikaye. belki de önceden olsa hemen kestirip atabilecektim ama şuanda beni bağlayan şey kızım. şuanda ona bu haksızlığı yapmaya hakkım yok biliyorum.Çünkü bebeğinden sonra eşini gözden çıkarabilecek düzeye geliyorsun odak noktan yavrun oluyor. Ama anne babasıyla sevgiyle büyümesi hala mümkünken birbirinize bilenmeyin derim ben.
Bana bi arkadaşım demişti, kocanı seviyosun ama çocuğun olduktan sonra o sevgi neymiş diceksin. İnanmamıştım ama hakaten öyle oldu. Ama şimdi yavruyu çok seviyoruz diye birbirimize hoyrat davranmaya değer mi, bence değmez hatta aksi olmalı.
İşte, 40 yıl bindirir, bir kuru teşekkür almazsın. 1 gün indirirsin, senden kötüsü olmaz. Sana diyememiş ama içten içe kinlenmiş. E tabi, ona da zor, o düzenin içine doğmuştu, zor gelmiştir.Önceden ailesi tepemden inmiyordu. Elimden geleni hatta fazlasını yapıyordum inanki
Bir nevi öyle dedim gibi oldu. Gitmeyerek bunu da onayladım.. kesinlikle kararlıydım biz tartışırken kızımın korku ve endişe dolu bakışları gitmiyor gözümün önünden sonra durdurdum kendimi ama onun için durmadığımı da belirttimEvet zor ama inanın şuan mantıklı dusunebilecek durumda değilsiniz. Yeterince stres altındasınız . İçinde bulunduğunuz şartlar sağlıklı karar vermeyi engelliyo. Bir de insanın evladında bi sorun oldu mu insan daha fazla hiç birşeyin acı vermeyeceğini düşünüyo. Herşeyi zaten silip atası geliyo. Yaşadığınız sorunlardan dolayı üzerine evladinizin durumu beyniniz direkt silip at diyo. Bunu yapmanız şuan doğru olmaz. Beklemeniz en sağlıklı olanı. Üstelik anne baba arasındaki iletişimden çocuklar çok etkilenir.bunu dikkate alın. Eşinizle konuşun bu durumu artık yok sayamam ama yavrumuzla ilgili sıkıntıları atlatmayı bekleyip bu konuyu enine boyuna konuşalım diyin.
Çok güzel yazmışsınız. Yazdıklarınızı dikkatle okudum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Şimdilik yoluna koymayı falan da düşünmek istemiyorum sadece zamana bırakacağım ama neredeyse 1 aydır kafama yerleşmiş bu düşüncelerden kolay kolay döneceğimi zannetmiyorum hayırlısı olsun diyeyim ben artıkYaşadığınız bu kavgalarda seviye çok düşmüş ama şunu söylemek istiyorum; bir evlilikte bazı dönüm noktaları vardır, çocuk sahibi olmak bunlardan biri, iki tarafında oldukça zorlandığı, adapte olmak için karşılıklı çaba gerektiren, her ne kadar biz kadınlar hormonlar ve primer sorumluluğun bizde olması nedeniyle daha ciddi bir değişim hissediyorsak da erkeklerin de aslında hayatının baştan sona değiştiği ve bir daha asla aynı hayatının olamayacağı duygusunun sindirilmeye çalışıldığı bir dönem. Tekillikten, benlikten; bize, çoğulluğa dönüşün olduğu, sorumluluğun katlanarak arttığı bir dönem çocuğun doğumu, buna bazı insanlar çok kolay adapte olurken bazı çiftler için çalkantılı bir ortam oluşabiliyor. Genelde 1 yaşa doğru işler rayına oturuyor. Bir diğer dönüm noktası ise büyük hastalıklar; özellikle de evladın başına geliyor olması canını vermeye hazırken, elinden bir şey gelmemesi, çaresizlik, kaybetme korkusu; her bireyin bu durumla başa çıkma yolları farklıdır. Sizin hikayelenizi bebeklerimiz yakın zamanda doğduğu için takip ediyordum. Bu yaşananlar çok üzücü ve yıpratıcı; her ne kadar başa çıkabildiğinizi, güçlü olduğunuzu düşünseniz de güçlü olmak, tek başına mücadele etmek zorunda değilsiniz. Eşinizle olan ilişkiniz zedelenmiştir, zor dönemlerde her şey alt üst olur; tekrar kurmak, yenilemek gerekebilir; daha önceden böyle bir insan değilse bu dönemin yaralarını aile terapisi alarak sarmaya çalışmanızı öneririm; olmazsa ayrılık kararı verilebilir tabii ama bu kadar zorluk ve sıkıntı içinde daha alıngan, daha kırılgan, daha dürtüsel davranılmış olabilir ve telafisi zor görünse de imkansız değildir. Her ne kadar mutsuz ailedense mutlu ebeveyn yeter, doğru bir boşanma kararı kötü aile ortamından daha sağlıklı büyür çocuklar desek de; çözülebilir sorunları çözmeyip kestirip atmak mutlu aile olma ihtimalini tümden ortadan kaldırır ve çocuklar için en iyi ortak mutlu aile ortamıdır. İnşallaj kızınız bir an önce sağlığına kavuşur ve umarım yardım-destek alarak eşinizle sorunlarınızı çözüp, mutlu bir aile olabilirsiniz.
Noluyor bu kerkenezlere ya
Kesinlikle katılıyorum kesinlikleeeeİşte, 40 yıl bindirir, bir kuru teşekkür almazsın. 1 gün indirirsin, senden kötüsü olmaz. Sana diyememiş ama içten içe kinlenmiş. E tabi, ona da zor, o düzenin içine doğmuştu, zor gelmiştir.
Henüz olmadı olursa çekilirmişNe zaman çekilmiş ki. Öyle birşey oldu mu? Meraktan soruyorum bak gerçekten.
Cinselliği neden bu kadar azımsıyorsunuz anlamadım ? Belki benim stres atma yöntemim de odur ? Belki ben öyle motive oluyorumdur. Böyle herşeyde sarsılacaksak neden evlendik ki? Cinsellik olmadan evliliğin manası ne ?Allah yakin zamanda kizinizi sağliğina kavuştursun.
Eşinizin ailenize olsan taviri hiç hoş değil .
Burda saygizca ve anlayaşiz davraniyor .
Cinsellikde de sizi hatali buldum .
Siz istekli olabilirsin fakat eşinizi sekse zorlayamazsiniz.
Bende fazla libidosu düşük bir kadinim ve eşim bana aynen baski yapiyor ve artik seksin " s" duymak istemiyor ,resmen bir işkence oluyor .
Bu ortamda ,kizim kalp hastasi ve zor bir ameliyat olacak ve daha doğumdan 5ay gecmiş,en son şey cinsellik olur düşündüğüm.
Gercekten bazi insanlar hayati cinselleştiriyor,her an her zaman olmazsa olmasi gibi .
Şimdi daha önemli şeyler var .
Cinnet gecirmeyin sakin olun
Zamanla herşey düzelir ,ikinizde stres altindasiniz ..
Hı hıııı. Aynen. Oooondan.Henüz olmadı olursa çekilirmiş
Cinsellik daima keyifli moddayken yapılan birşey değil. Sigara gibi düşünün. Keyifli iken de, sinirli iken de, sıkıntılı iken de, üzgün iken de, mutlu iken de içilen birşey.Allah yakin zamanda kizinizi sağliğina kavuştursun.
Eşinizin ailenize olsan taviri hiç hoş değil .
Burda saygizca ve anlayaşiz davraniyor .
Cinsellikde de sizi hatali buldum .
Siz istekli olabilirsin fakat eşinizi sekse zorlayamazsiniz.
Bende fazla libidosu düşük bir kadinim ve eşim bana aynen baski yapiyor ve artik seksin " s" duymak istemiyor ,resmen bir işkence oluyor .
Bu ortamda ,kizim kalp hastasi ve zor bir ameliyat olacak ve daha doğumdan 5ay gecmiş,en son şey cinsellik olur düşündüğüm.
Gercekten bazi insanlar hayati cinselleştiriyor,her an her zaman olmazsa olmasi gibi .
Şimdi daha önemli şeyler var .
Cinnet gecirmeyin sakin olun
Zamanla herşey düzelir ,ikinizde stres altindasiniz ..
Ulan kraaaaalCinsellik daima keyifli moddayken yapılan birşey değil. Sigara gibi düşünün. Keyifli iken de, sinirli iken de, sıkıntılı iken de, üzgün iken de, mutlu iken de içilen birşey.