Çok ÜZGÜNÜM

Önceden böyle değilse eşiniz ve hayatınız şu anda olan yaşananlara verin; o da üzülüyordur kızı için, streslidir. İkinizde üzgün ve gerginsiniz, yaşadıklarınız kolay şeyler değil. Bence bir süre zaman tanıyın birbirinize, kızınızla ilgilenin, gereken özeni gösterin; daha sonra her şey yoluna girdiğinde, kızınız iyileştiğinde normale dönersiniz belki. Kızınıza şifalar diliyorum, umarım tez zamanda iyileşir.

Normalde hemen boşanın derdim ama kiziniz kalp hastasiymış. Kizinizin ameliyatı geçsin eşinizle aranızda her şeyi bölüşüp anlaşmalı boşanın. Bence siz kiziniza yansıtmasanız da o evdeki her şeyin farkındadır. Çok yıkılıp üzülmez merak etmeyin. Kızınıza da durumu bir pedagog esliginde anlatırsınız

Bilmiyorum inanın. Şuan onun için bu evde değilim. Kızımın bu kaostan etkilenmemesi için buradayım. Biran önce iyi olsun, eşim umrumda değil. Yüzünü görmek istemiyorum

Aynennnn bu konuşmayı yaptım. Oda kızım iyileşince ben seni yollarım sen rahat ol dedi
Yarabbi şu lafların üzerine kral beni tutamazdı ama kızım elimi kolumu düğümledi
Ay öküz, o kimmiş kimi yolluyormuş. O evden tek çıkmayacağını kafasına kazı onun. Bi sor bakalım çocuğu alıp kime baktıracakmış. Kendisini kabul eden var mıymış ailesinden, çocuğu kabul etsinler.

Normalde bende hemen boşanırdım. Ama kızımın kaç ameliyata gireceği belli bile değil. Pazartesi günü 1 tanesi belli olacak sadece.
ve kızım 5 aylık henüz

Bilmiyorum inanın. Şuan onun için bu evde değilim. Kızımın bu kaostan etkilenmemesi için buradayım. Biran önce iyi olsun, eşim umrumda değil. Yüzünü görmek istemiyorum
En doğrusu; şu an kızınız önemli olan. Şimdilik idare edin daha sonra karar verirsiniz ne yapacağınıza.

YA bu çocuğu benden alacak insan henüz yaratıldı mi? Kendisi de eşşek gibi biliyor

Kızınız hayirlisiyla ameliyatini atlatsin sonra esinize yol verin. Sizdrme araya bir mesafe koyun madem bu kadar gereksiz bir insan kızınızla mutlu olmaya bakin.

Aynı benim eşim cinsellikle alakası yok ben sapıkmışım....
Erkekliklerine b.k kondurmazlar ama...
Off ne desem bilemedim bacım rabbim evladına şifa versin InşAllah ameliyatı sorunsuz geçsin.....
Kocanada rabbim akıl versin çok kötü niyetli birisi.

Böyle değildi. İnsanın böyle değildi. Kızım doğduktan sonra nevri döndü hele şu son zamanlar....
Üzüldüm çok.
En çok desteğine ihtiyacın olduğu zaman seni bu kadar yıpratması çok kötü.
Elbette baba olarak o da üzülüyordur ama bu şekilde evliliğinize yazık olur.

Normalde bende hemen boşanırdım. Ama kızımın kaç ameliyata gireceği belli bile değil. Pazartesi günü 1 tanesi belli olacak sadece.
ve kızım 5 aylık henüz
Yanlış anlamayın ama daha iyi. Ben kiziniz daha büyük sandım. 5 ayliksa daha bircok seyin farkında değildir. O zaman siz bence planı kafanızda yapın ev tutma ,eşya bulma, işiniz yoksa iş bulma. Kizinizin ameliyatları bitince cekismeli de olsa bosanırsınız. Ameliyatlar arası süre uzunsa da bosanabilidsiniz. Ya da aikenizin yanına gider boşanma davasini ofadan yürütürsünüz.

+10000000 aynısını ben yapiyorum şuan konu sahibi sende böyle yap kafanı yorma evladına odaklan rabbim şifa versin kuzucuga.

Direk ailemin yanına gideceğim zaten.

Kızınız için Allahtan sağlık ve afiyet vermesini dilerim. Gebelik, doğum ve bebeğin sağlık sorunları derken ailecek büyük bir sınavdan geçiyorsunuz. Siz hayatınızı(cinsel yönden) normal akışında yaşamaya kendinizi daha hazır hissediyor olabilirsiniz veya öyle olabilmesi için çabalıyorsunuz.Ama, eşinizle bu konuda enerjiniz, frekansınız tutmuyor olabilir.Konuşmayı sende bana yetemiyorsuna getirmeniz hiç hoş olmamış.Asıl sorun cinsel istek veya isteksizlikken, konu akrabalarla olan çekişmelere doğru evrilmiş.
Konuyu dağıtmamaya çalışmalısınız. Eşinizin, sizin kurduğunuz o cümleden sonra canı yanmış ve o da sizin canınızı yakacak söylem ve yaklaşımlar içine girmiş.Bunu yapmayın birbirinize.Çocuğunuz hasta ve ikinizede ihtiyacı var.Birbirinize girmenin değil, birlikte yol almanın zamanı. Sakin olun. Çocuğunuza odaklanın.İnanıyorumki, o sağlığına kavuşunca, hayatınızda herşey daha güzel olacaktır. Allah yardımcınız olsun.

Kızınızın hastane işleri için zaten orada olmanız gerekiyor ve kızınızın ikinize de ihtiyacı var. Bu süreçte ev arkadaşı gibi yaşayabilirsiniz yapabiliyorsanız eğer. Ama yapamayacaksanız, sürekli bir tartışma durumu olacaksa bir arada bulunmanız kızınıza yarardan çok zarar getirir. O zaman da kocanıza bunun böyle olmayacağını söyleyip eve almamayı deneyebilirsiniz. Sizin gitmenize gerek yok kanımca gitmesi gereken o öküz.
İkinci durumun yaşanması halinde anneniz ya da varsa kız kardeşiniz yanınıza gelirse iyi olur psikolojik destek açısından.
Konularınızı hep okurdum, bu ilk yorumum, gidişatın bu yönde olmasına üzüldüm. Beni üzen şey boşanacak olmanız değil de kocanızın içindeki karaktersizligin bu hassas döneminizde ortaya çıkmış olması.
Umarım her şey sorunsuz devam eder.

YA bu çocuğu benden alacak insan henüz yaratıldı mi? Kendisi de eşşek gibi biliyor
Sen yaparsın, senden yana sıkıntı yok. O da biliyor neyin ne olduğunu bence. İnanmıyorum, paşa sırf erkekliğine b.k sürdürmemek için meseleyi nerelere getirmiş. Ah çocuk hasta olmayacaktı, g.t gibi bırakacaktın meydanda, zaten nazlayanı gazlayanı da yok. Öyle kalacaktı. Şimdi rahat, nasılsa gönlünü alırım diye geziyor.

Direk ailemin yanına gideceğim zaten.
O zaman sizi tutan bir şey yok. Ameliyat tarihledine bağlı ki zaten 5 aylik cocugu kısa aralıkladla ameliyat edeceklerini sanmıyorum. Araya en az 6 ay girer gibi geliyor. Doktorla konusursunuz ameliyattan ne kadar süre sonra yolculuk yapması mümkünse o zaman gidersiniz

Sanırım okumadınız konuyu.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Şimdi okuduğuma göre cevaplayacağım.

En başta beni üzmeden cevaplayın demişsiniz. Sanırım bu “GERÇEKLERİ yüzüme vurmayın” demek. Zira siz de farkındasınız ki bu evlilik bitmiş tükenmiş ve zira yine farkındasınız ki çocuk için “hasta bile olsa” evlilik yürütülmez. Boşanırsınız, o da baba olarak desteğini sürdürür. Babalık yapmanın tek yolu koca olmak demek değildir.

Bir sürü sosyal medyada, tv de gördüğüm kadın var. 3 çocuklu, biri engelli ve bekar bir anne. Boşanmış yani. Çocuğum hasta aman boşanmayayım deyip de kangren olmuş bir evliliğe devam etmeyi kendine yakıştıramamış.

Bizden ne gibi bir öneri istiyorsunuz anlamadım. Bir kadının (hasta bir çocuğu olsa bile) sevgiye, ilgiye ve sekse ihtiyacı vardır. Madem evli kalın ama aranızda anlaşın, açık evlilik yaşamak için. Sizin başka biriyle beraber olmanıza ses çıkarmasın. Bunu mu önerelim size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…