çok şişmanım nolur yardım

mide balonu taktırın hem tok tutturur hemde operasyona gerek olmuyor

olmaz hastalığım var
Mide ameliyatına engel ne gibi bir hastalık var? “Vücut kitle indeksi 30 ve altında olanlara, ameliyat sonrası yaşam stili değişikliği yapamayacak hastalara, madde ve alkol bağımlılarına, kanser hastalarına ve 1 yıl içinde gebelik planlayan kişilere yapılamaz.” Hangisi bunların?
Esas fazla kilo pek çok hastalığın sebebidir.

Kiloya takıntın var belli ki sevmiyorsun kiloyu o tamam. Ama 30 kg alırken hiç mi acaba kilo aldım mı diye sormadın kendine. Bunu garipsedim çünkü iki kilo alsam hemen durdururum kendimi, o kiloyu vermeden de rahat etmem.
Kesinlikle sporla kilo vermelisin çünkü 120 kiloda direkt verirsen vücut çok kötü sarken 90 gene eh işteymiş. Yemek içmek çok güzel ama işte bu lanet kilolar

Tipik vanessa.problemi var, yakınıyor ama bu kadar. Çözüm yok, çözüm önerilerini binbir bahane ile yok sayıyor. Dert seviyor adeta. O yüzden fikir yazan elcağızlarınıza yazık hanımlar.

olmaz hastalığım var

Tüp mide ameliyatı neden olamıyorsunuz ben anlamadım?Ne hastalığı?
Ceza almış konu sahibi.

VanessaRinki 'nin, tip 3 glukojenoz / forbes & cori hastalığı var.

Sitenin tıp doktoru olan üyelerinden Otrera , üyenin konusunda hastalığa dair :

yorumunu yapmıştı.

Son düzenleme:
Sana yardım edecek kişi sensin.Diyete gir spor ve rahatsiz olduğun kilolardan kurtul.

insan kilo almasini biliyorsa vermesini de bilir..
neyi sevip aldiysa o sevdiklerini bırakman lazim.
çikolata mi seviyorsun o hızla alınır. kendimden biliyorum.
çikolatayi bıraktığında gidiyor kilolar.
ama spor çok iyi oluyordu vucudu şekillendiriyor çok kiloluysan spor yaparsan çok güzel şekillendirir.
ben bunu iyi biliyorum..
neyseki bunu yazarken kilo veresim geldi

Aynen sabah 6da kalkıp yürüyüş yapıyordum beraber. Ne salakmisim

diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor

sana bence neden bu kadar yediğine dair terapi lazım. duygusal açlık gibi bişey yaşıyor olabilirsin.
dr. nowzaradan izle yemezsin.
ben tartıda hiç olmadığım bi kiloyu görünce 16 saatlik aralıklı oruca başladım. işe de yürüyerek gidip geliyorum hergün 1 saat.

Harika Yaşınız kaç?

Benim bi spor hocam vardı mekik çekerken kalktığın kısımda kendine bak istediğim vucut bu mu diye sor kendine cevap evet olana kadar mekik çekmeye devam et derdi. O misal. İstediğin kiloya bedene gelene kadar ağır spor sonra korumak için gerektiği kadar spor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…