çok şişmanım nolur yardım

Diyetisyeninden memnun değilsen değiştirebilirsin veya spor salonuna yazılabilirsin orda da yardımcı olurlar

Yaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Ne cips ne şeker yer. Diyet yapıyor hep. Kaç kere doktora da gitti çözüm olmadı. Benim yediğimin çeyreği kadar anca yiyordur bir günde samimi söylüyorum. Ama o benim 2 katımdan daha fazla kilolu 😐
Yapısal bir şey herhalde. Kimine gerçekten su içse yarıyor.
Bir rahatsızlığı vardır mutlaka

olmaz hastalığım var
Nasıl bir hastalık? Ben de çok kiloluydum. Önünü almazsam da daha da kilo alacaktım. Artık vermem de neredeyse imkansız haldeydi. İki gün diyet yapıp üç gün bozup sonrası boşver yaa moduna giriyor iki gün sonra da niye sismanim diyordum. İştahım çok, yemek mutluluk veriyor anlık olarak ve daha nice durum. O boğazı bı tut diyen arkadaslarim bu iştah çok başka birşey. Miden dolsa da olmuyor olmuyor olmuyor. Çok ciddi bir irade istiyor bütün hayat düzenini değiştirmek gerekiyor çok çok zorlu bir süreç. Hayatım boyunca hep verdim aldım verdim aldım.... En son emzirme dönemi sonrası devasa olunca herşeyi göze alıp geçen yıl ameliyat oldum.
Öncesinde Allah'ım bu koca bacaklar benim olamaz ne olur uyuyayım uyanayim zayıf olayım derdim. Şimdi Allah'ım bu bacaklar benim mi yaa modundayim. Şimdi iştahım da yok. İdeal kilomdayim. Çok mutlu ve enerjigim. Gerçekten çaresizdim çok zor durumdaydım. Size ameliyat olun demem asla. Sonuçta ameliyattır. Ama bu işin içinde olan iyi bir genel cerrahla görüşün mutlaka derim. Doktorumdan yana çok çok memnundum ben. Merak edene özelden yazabilirim

diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor
Diyetin ilk zamanlarındaydı sanırım, bu olaylar oluyormuş. Yağ yerine su olayları vs. O yüzden devam edin yılmadan ve devamlı da tartılmayın.

Yemeniz psikolojikse lütfen onun için de destek alın. Sebebini bulunca daha rahat kilo verirsiniz. Sporu da aksatmayın. En kötüsünden evde zumba cart curtları yapın, zıplamadan çok tabii.

Yanlış hatırlamıyorsam bu üyeydi o. Metabolik bir bozukluğa sahip. Biraz sıkıntılı o yüzden.
Genelde hep denilen tüp mide olup şişmanlık yüzünden olan ya da olası rahatsızlıklardan kurtulmak esas. Benim ailemde doktor çok onlar eşimi ikna etti. İlerde hastalıklar çıkar. Ameliyat güzel bir tercih olabilir dediler. 38 vki yakindim. Şu an 24. Daha da verip 21 vki olmak istiyorum.

Genelde hep denilen tüp mide olup şişmanlık yüzünden olan ya da olası rahatsızlıklardan kurtulmak esas. Benim ailemde doktor çok onlar eşimi ikna etti. İlerde hastalıklar çıkar. Ameliyat güzel bir tercih olabilir dediler. 38 vki yakindim. Şu an 24. Daha da verip 21 vki olmak istiyorum.
bilip bilmeden konuşmasanız keşke ameliyat olmak yerine boğazını tutsaydın bana akıl vereceğine
ameliyat başlı başına komplikasyon emilim sorunları saç dökğlmesi su bile içememe tonla sorunu da var

bugün gene tartıldım 114 e düşmüşümm bir haftada -6 oldum
Zayıflamak için aç kalmayın lütfen. Bu şekilde aşırı hızlı kilo verirseniz yağdan değil kastan verirsiniz. Haftada 1-2 kilo vermek normal fazlası zararlı. Sizin için söylüyorum. Özellikle protein ve vitaminlerden geri kalmayın, sağlıklı yağlardan kaçınmayın zeytinyağı gibi mesela.

Yaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Ne cips ne şeker yer. Diyet yapıyor hep. Kaç kere doktora da gitti çözüm olmadı. Benim yediğimin çeyreği kadar anca yiyordur bir günde samimi söylüyorum. Ama o benim 2 katımdan daha fazla kilolu 😐
Yapısal bir şey herhalde. Kimine gerçekten su içse yarıyor.
Evde iken yiyordur

eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Ye tontişim ye bosver

Hipnozla zayıflama diye bir yöntem var. Hipnoz pek çok hastalık, doğum, bağımlılık vs…için kullanılıyor. Zayıflamak için bizim bir tanıdık işe yaradığını söyledi. Araştır istersen.

bilip bilmeden konuşmasanız keşke ameliyat olmak yerine boğazını tutsaydın bana akıl vereceğine
ameliyat başlı başına komplikasyon emilim sorunları saç dökğlmesi su bile içememe tonla sorunu da var
O zaman buraya konu açacağına sen tut boğazını. Madem öyle :)) çok saçma olmuş.

Akil soran sensin, cok biliyosan sen tut bogazini, insanlar fikir verip tecrübesini paylaşıyor, isine yarayani al, yaramayani alma, ama kimseye atarlanma, sacma sapan ya üf sinirlendimjdjdjdj

Ay çok sinir oldum ya. Hem konu açmış kilolu olmasından rahatsızlık duyduğu için hem de ameliyat ol bile demedigim halde ameliyatla alakalı boğazını tutsaydin demiş 😅 dert senin derdin arkadaşım. Madem boğaz tutmak kolay, tut o zaman. Çok şükür ki ben ameliyatımı oldum saydigin hiç bir sıkıntıyı da yaşamadım. (Dökülen bütün saçlarım fazlası ve daha canlı şekliyle çıktı, baska da sorunum olmadı) 38 bedenim, her gün yürüyüşümü yaptım, hala da yapiyorum. sağlıklıyım mutluyum. Artık sana da kolaylıklar dilerim ... Bir psikologla da görüşebilirsin diye öneri de bulunurdum ama ona da bir lafın olur. Kafana gore üç beş ayrı tartıda tartilmaya devam et en iyisi

X