çok şişmanım nolur yardım

olmaz hastalığım var

Her öğünden sonra sade türk kahvesi iç hem uzun süre iştah kapatıyor hem metabolizmayı hızlandırıyor bu şekilde çoğu kişiyi zayıflattım bol su içmeyi de ihmal etme, ve zaman ver kendine hemen kilo almadığımız gibi hemen zayıflayamayız, önce inanıcaz ve deneyeceğiz

Kilonun altında yatan psikolojik bi sebep varsa diyetisyen yardımı alırken mutlaka onun içinde terapi ve yardım alın. Sizden çok daha kilolu lar verebiliyor. Bence verebilirsiniz kendinize güvenin, ufak hedeflerle başlayın. 120 iseniz 110 olsun ilk hedefiniz mesela. Yüksek hedefler insanı daha da soğutur.

Yaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Ne cips ne şeker yer. Diyet yapıyor hep. Kaç kere doktora da gitti çözüm olmadı. Benim yediğimin çeyreği kadar anca yiyordur bir günde samimi söylüyorum. Ama o benim 2 katımdan daha fazla kilolu
Yapısal bir şey herhalde. Kimine gerçekten su içse yarıyor.

90 dan 120 ye gelirken 30 kg var farkında mısın
Nasıl farkedemezsin aldığını
Kilo vermenin tek yolu var yemeyeceksin ve hareket edeceksin
Bu arada kan değerlerine baktıracaksın sorun varsa gidereceksin
Bunu kendi başına yapacaksın, isteyeceksin başka yolu yok

Bazılarının metabolizması gerçekten yavaş oluyor. Sağlık sorunlarından dolayı da kilo veremeyen insanlar cidden var. Ancak siz yine de arkadaşınızın dediklerine çok inanmayın :)

benim bir arkadaşım da yıllardır diyet yapıyor istediği kiloya ulaşamadı. Çok şaşırıyordum çünkü kız ne zaman buluşsak, bir şey yiyip içecek olsak diyetteyim diyordu. Ben yanında zurna dürüm gömerken iki hurmayı dişleyerek açlığını bastırmaya çalıştığını bilirim. Ancak meğer evdeyken geceleri yeme atakları geçiriyomuş. Börek, çörek, cips, çikolata Allah ne verdiyse gömüyomuş.

Bir endokrinoloğa görünmeye ne dersin Vanessa? İnsülin direncin vardır muhtemelen, metformin içeren ilaçlarla tedavi olursun. Hayatına biraz hareket ve sağlıklı beslenme kattığında iki ay içinde zaten 90’lara inersin.

Doktorunu değiştir. Yemek öncesinde su iç. Sagliksiz yiyecek ve iceceklerde kilo aldırıyor

Yapısal kilo diye bir şey yoktur, mutlaka bozulmuş bir değeri vardır gerçekten yemiyorsa insülin direnci ya da tiroid gibi
Cips vs hazır yiyecekleri bende yıllardır yemiyorum ama 85 kiloyum bunca yıldır şunu öğrendim, yemiyorsan en fazla bir iki kilo ödemin falan olur. 10 yılda 10 - 15 kg almışsan bir şekilde yiyorsundur, su içsem yarıyor boş avuntudur maalesef

Pandemi dönemin de 50 kg'dan 65'e ciktım. Benim için kabustu çünkü hayatım boyunca o rakamı görmedim.
Sonra sıkı bir diyet ve spor 1.5 ayda 15 kg verdim.
Kg veremem diye birşey yok. Azim ve istikrar var.
İyi bir diyetisyenle verirsin kilonu..

Hipofiz falan tiroid biseyi vardir belki

Metabolik problemleri olabilir. İç hastalıklarına gitmemiş mi arkadasiniz? Altında yatan sorun çözülmeden kilo veremez maalesef. Belki yanlış diyetler yüzünden kilo alıyordur.

Aşık ol Vanessa

Kendimden örnek vermem gerekirse 65 kilodan 45 kiloya düştüğümde yaptığım şeyler; bogazımı tuttum. Başlangıcta diyeti sıkı uyguladım. Ekmeği hayatımdan tamamen cıkardım(hala da öyle), pirinç ve bulgur diyete başladıgım ilk zamanlar yemedim hiç. Zayıfladıktan sonra az az yemeye başladım. Çogunlukla salata, çorba, sulu yemekler, balık, et bunlarla beslendim. Kızartmayı tamamen cıkardım. Onun yerine ürünler fırınlayarak yemeye başladım. Şeker yok. Arada bir haftasonu kacamagı sevgilimle tatlı falan yiyorum. En çok kullandıgım ve tükettiğim ürün yulaftır. Yulaftan krep, tatlı, pogaca herşey yapılabiliyor. Canın çok hamurişi cekerse yulafla hemen hemen herşeyi yapabilirsin. Diyet kısmı dışında yürüyüş yaptım. Spor salonuna gittim o donem koşu bandı kullanırdım hep bence zayıflamadq birebir etkili. Ben bu sekilde cok hızlı kilo verdim. Şuan güncel hayatımıda bu düzende sürdürüyorum. Bunu bir alışkanlık haline getirirseniz, hep fit kalırsınız.

olmaz hastalığım var
Neymiş hastalığın?
Senin boyunda 120 kiloydum bende 4,5 seneye kadar. Mide ameliyati oldum o boy kiloya devlet hastaneleri ucretsiz yapıyor daha gençsin bende keşke daha geç yaşta yaptirsaydım 38 de oldum ama şimdi 42 olduğuma kimse inanmiyor. Boğazını tutanilecegini düşunmüyorum hiç bir konuda istikrarlı değilsin sex hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…