- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
olmaz hastalığım var
Diyetisyen Derya Şahin. DietCode adlı kendine ait işletmesi var. Ben çok memnun kalmıştımBen alabilirim o tavsiyeyi :)
teşekkürler, görüşeyim ilk fırsattaDiyetisyen Derya Şahin. DietCode adlı kendine ait işletmesi var. Ben çok memnun kalmıştım
eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Ne yapsin seni görünce bassın kirbaci, bassin zumzugu?diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor
Şekerim o boğazını bi tut, sağlıklı şeyler ye, cipsin kolanın çikolatanın dibine vurma, kaldır poponu az spor yap, yürüyüşe çık, plates topu al bi tane bak internette videoları var. Diyetisyen desteği al mutlaka.
eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Bazılarının metabolizması gerçekten yavaş oluyor. Sağlık sorunlarından dolayı da kilo veremeyen insanlar cidden var. Ancak siz yine de arkadaşınızın dediklerine çok inanmayın :)Yaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Ne cips ne şeker yer. Diyet yapıyor hep. Kaç kere doktora da gitti çözüm olmadı. Benim yediğimin çeyreği kadar anca yiyordur bir günde samimi söylüyorum. Ama o benim 2 katımdan daha fazla kilolu
Yapısal bir şey herhalde. Kimine gerçekten su içse yarıyor.
Yaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Ne cips ne şeker yer. Diyet yapıyor hep. Kaç kere doktora da gitti çözüm olmadı. Benim yediğimin çeyreği kadar anca yiyordur bir günde samimi söylüyorum. Ama o benim 2 katımdan daha fazla kilolu
Hipofiz falan tiroid biseyi vardir belkiYaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Metabolik problemleri olabilir. İç hastalıklarına gitmemiş mi arkadasiniz? Altında yatan sorun çözülmeden kilo veremez maalesef. Belki yanlış diyetler yüzünden kilo alıyordur.Yaa benim bir arkadaşım da çok şişman.
Aşık ol Vanessaeski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Kendimden örnek vermem gerekirse 65 kilodan 45 kiloya düştüğümde yaptığım şeyler; bogazımı tuttum. Başlangıcta diyeti sıkı uyguladım. Ekmeği hayatımdan tamamen cıkardım(hala da öyle), pirinç ve bulgur diyete başladıgım ilk zamanlar yemedim hiç. Zayıfladıktan sonra az az yemeye başladım. Çogunlukla salata, çorba, sulu yemekler, balık, et bunlarla beslendim. Kızartmayı tamamen cıkardım. Onun yerine ürünler fırınlayarak yemeye başladım. Şeker yok. Arada bir haftasonu kacamagı sevgilimle tatlı falan yiyorum. En çok kullandıgım ve tükettiğim ürün yulaftır. Yulaftan krep, tatlı, pogaca herşey yapılabiliyor. Canın çok hamurişi cekerse yulafla hemen hemen herşeyi yapabilirsin. Diyet kısmı dışında yürüyüş yaptım. Spor salonuna gittim o donem koşu bandı kullanırdım hep bence zayıflamadq birebir etkili. Ben bu sekilde cok hızlı kilo verdim. Şuan güncel hayatımıda bu düzende sürdürüyorum. Bunu bir alışkanlık haline getirirseniz, hep fit kalırsınız.eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Neymiş hastalığın?olmaz hastalığım var