çok şişmanım nolur yardım

eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Diyet yapıyormusun? Boyun uzun yine şanslısın. Önce doktora git ,neden dolayı kilo aliyosun, araştırılsın ona göre diyet yaparsın. Bazı rahatsizliklar, ilaçlar v.s kilo yapiyor

Duygusal yiyiciyseniz önce terapiste gitmeniz gerekir. Kilo hem almış hem vermiş biri olarak kilo vermenin önündeki tek engel ac kalma hissini hayatın bı parcasi gibi kabul etmeniz gerektiğini öğrenmeniz gerek derim.

Kendimden örnek vermem gerekirse 65 kilodan 45 kiloya düştüğümde yaptığım şeyler; bogazımı tuttum. Başlangıcta diyeti sıkı uyguladım. Ekmeği hayatımdan tamamen cıkardım(hala da öyle), pirinç ve bulgur diyete başladıgım ilk zamanlar yemedim hiç. Zayıfladıktan sonra az az yemeye başladım. Çogunlukla salata, çorba, sulu yemekler, balık, et bunlarla beslendim. Kızartmayı tamamen cıkardım. Onun yerine ürünler fırınlayarak yemeye başladım. Şeker yok. Arada bir haftasonu kacamagı sevgilimle tatlı falan yiyorum. En çok kullandıgım ve tükettiğim ürün yulaftır. Yulaftan krep, tatlı, pogaca herşey yapılabiliyor. Canın çok hamurişi cekerse yulafla hemen hemen herşeyi yapabilirsin. Diyet kısmı dışında yürüyüş yaptım. Spor salonuna gittim o donem koşu bandı kullanırdım hep bence zayıflamadq birebir etkili. Ben bu sekilde cok hızlı kilo verdim. Şuan güncel hayatımıda bu düzende sürdürüyorum. Bunu bir alışkanlık haline getirirseniz, hep fit kalırsınız.
Boyunuz kac ?

yok hayır, kilo verdiğim dönemde 45e kadar düştüm. Yaşam biçimimi temelli değiştirdim yani sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. şuan 50 kiloyum, sıkı diyeti bıraktığım için 5 kilo kadar aldım.
Bende sizin boyunuzdayim, 45 kiloydum ama kilo almaya calisiyodum. Sürekli yiyordum kilo almak için. Sonunda aldım, ama sonra evlendim doğum yaptım. Şimdide okadar cabalamasydim diyorum. 55 kiloya çıktım

eski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
Ağlayıp durursan psikolojin bozulur. Doktor kontrolünde verirsin. Akşam 7 den sonra yeme ozellikle

Bende sizin boyunuzdayim, 45 kiloydum ama kilo almaya calisiyodum. Sürekli yiyordum kilo almak için. Sonunda aldım, ama sonra evlendim doğum yaptım. Şimdide okadar cabalamasydim diyorum. 55 kiloya çıktım
genelde 45 kiloda olanlar kilo almaya calışıyor zaten. 65 oldugumda herkes cok kilolusun diyodu, 45 oldum bu seferde cok zayıfsın demeye başladılar. cevredeki yorumlar insanı etkiliyor. 55 te cok kilolu değil bence iyi yani

bilip bilmeden konuşmasanız keşke ameliyat olmak yerine boğazını tutsaydın bana akıl vereceğine
ameliyat başlı başına komplikasyon emilim sorunları saç dökğlmesi su bile içememe tonla sorunu da var
Kendini akıllı sanıp laf sokmaya çalışmışsın ama kendi boğazını kendin tutamayan da sensin? Ameliyat hakkında bilgi dağarcığın sıfır sen saçma sapan hayatına devam et insanların boşuna vaktini alma zaman israfısın ailene Allah sabırlar versin

Senin çok sevdigin bir aktivite varya kızzzz ondan yap bol bol daha çabuk zayıflarsin :KK53:

X