- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Neden 3 ayrı tartıeski konularımd bilenler vardı 90 kiloydum rkadaşlar geçen gün çapa tıp fakültesinde 3 ayrı tattıda tarıldım ve tam 120 kg çıktım boyum 1.69 her gün ağlıyorum hiç fotoğraf çekilmiyorum.nolur bana akıl verin şişman olmak iğrenç bir şey
diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyorDiyetisyen yardımı alın bence. Belli bir kilodan sonra tek başına motivasyon sağlamak zorlaşıyor.
sen sor diye cahil cahil yorum yapacaksan engelliyorumNeden 3 ayrı tartı? Diyetisyen eşliğinde güzelce verirsin sağlık problemleri olmadan önlemini almalısın. Olay sadece dış görünüş değil
İnanmıyor.Neden 3 ayrı tartı?
olmaz hastalığım varDiyetisyen ya da mide küçültme ameliyatı işini görür.
sen sor diye cahil cahil yorum yapacaksan engelliyorum
Sizi daha sıkı takip edecek dişli bir diyetisyen bulun derim. Online olanlar da var.diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor
Merakımdan sordum sadece yasen sor diye cahil cahil yorum yapacaksan engelliyorum
Cahil oldum iyi miİnanmıyor.
Sert birini istiyorsan başka diyetisyenlere dene ama sabit kalman senin için iyi olur o kızmıyor diye sen kendini tutamıyor değilsin ya... Herkes nowzaradan olamaz...diyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor
Online eğitimle mi diyetisyen olmuş o arkadaş. Ankara’dan sağlam bir tavsiye verebilirim. Online diyet takibi yapıyor olması lazımdiyetisyene gidiyorum zaten ama hiç sert davranmıyor.3 kg almışım mesela endişlenme kastır sudur falan diyor
Ben alabilirim o tavsiyeyi :)Online eğitimle mi diyetisyen olmuş o arkadaş. Ankara’dan sağlam bir tavsiye verebilirim. Online diyet takibi yapıyor olması lazım