- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 37
Bencede öylede,hemen doktora gitmeyi planlıyorm yarın.Kan pıhtılaşması var , bunu kaybetmek istemiyrmOo bence bariz belli umut veriyormuş gibi olmak istemem ama bence hamilesin benimki bunun 2-3 ton açığıumutsuzluk sardı beni yaa değilim heralde diye sabah biran önce olsun tekrar test yapayım diye bekliyorum
Tabi canım bi rahatsızlık varsa hiç ihmal etmeBencede öylede,hemen doktora gitmeyi planlıyorm yarın.Kan pıhtılaşması var , bunu kaybetmek istemiyrm
Kan verdim 4 te çıkacak almaya gidiyorum ben dua et canımmmBaharekinci monaroza naptınız var mı bir gelişme
Ayy hadi inşallah canım çok heyecanlandım Allah inşallah bu sefer gönlüne göre verirKan verdim 4 te çıkacak almaya gidiyorum ben dua et canımmm
Ozaman canım zor ama bekliceksin 10 gün daha gelmezse tekrar kontrole gitKızlar çok ufak bir artış var ama doktor hamile değilsin dedi bir önceki 1,20 den azdı şimdi 1,20 olmuş çıldırcam
Evet canım. Zaten beklemekten başka çarem yokİlk test yaptığında silik mi çıkmıştı senin
Benim de çok silik çıktı çok korkuyorum ya sabah olsa biran önceEvet canım. Zaten beklemekten başka çarem yok
Canım çok üzülme olur mu inşallah bir daha ki aya mevlam meleğini sana kavuştururEvet canım. Zaten beklemekten başka çarem yok
Canım bence sen bir de kan testi yaptır bence var bişilerKızlar sabah tekrar test yaptım yine silik ama biraz daha belli yükseldi sanırım deger
Naptın canım gittin mi dr beta kaç çıktıBencede öylede,hemen doktora gitmeyi planlıyorm yarın.Kan pıhtılaşması var , bunu kaybetmek istemiyrm
Canım ben az evvel adet oldum. Darısı gelecek aya ama senden iyi haberler bekliyorum. İnşallahBencede ama eşim bekle diyor test yaptığıma bile kızıyor yine üzülmeyelim diye