cok silik ikinci çizgi

Oo bence bariz belli umut veriyormuş gibi olmak istemem ama bence hamilesin benimki bunun 2-3 ton açığı umutsuzluk sardı beni yaa değilim heralde diye sabah biran önce olsun tekrar test yapayım diye bekliyorum

Oo bence bariz belli umut veriyormuş gibi olmak istemem ama bence hamilesin benimki bunun 2-3 ton açığı umutsuzluk sardı beni yaa değilim heralde diye sabah biran önce olsun tekrar test yapayım diye bekliyorum
Bencede öylede,hemen doktora gitmeyi planlıyorm yarın.Kan pıhtılaşması var , bunu kaybetmek istemiyrm

Kızlar çok ufak bir artış var ama doktor hamile değilsin dedi bir önceki 1,20 den azdı şimdi 1,20 olmuş çıldırcam

Kızlar sabah tekrar test yaptım yine silik ama biraz daha belli yükseldi sanırım deger

Eklentiler

• DSC_0088.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 225
Yani az belli ama en azından benim dışımdaki kişilerde görüyor :)

Bencede ama eşim bekle diyor test yaptığıma bile kızıyor yine üzülmeyelim diye

Buraya mesaj attığımı bile unutmuşum kızlar :) ben 2 hafta önce çok silik çıkmıştı 2. çizgim kan tahlili yaptırdım 87.42 i çıktı..İlk hamileliğim olduğu için dr un sonuca bakıp evet hamilesin demesi ile çok sevindim :)) Ama ultrasonda kesemi bile göremedik ilk dr a gittiğimde adetimden 4 gün geçmişti..3 hafta sonrasına yani haftaya randevu verdi..Geçen hafta komşumun boş gebelik anısı yüzünden berbat geçti çok korktum Haftaya perşem 8+3 günlük olarak kontrole gideceğim.. ne ağrım ne sızım hiç bişeyim yok ama ben bu bhcg ile ilgili artış vs leri araştırdıkça gördüm d rumda ilk testten sonra 2. bir test istemedi..kötü hiç birşey söylemedi hatta doğum için ağrısız normal doğumu araştır dedi :) bu hafta daha rahatım herşey Allahtan ama dua edinde haftaya kalp atışını ve bebeğimi göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…