cok silik ikinci çizgi

Kızlar merhaba bat 7 nisan ama bir önceki adetimden hemen sonraki hafta yumurtlama olması gerekiyordu doktora göre akşam vakti yaptım ne dersiniz

Eki Görüntüle 1475325 Kızlar merhaba bat 7 nisan ama bir önceki adetimden hemen sonraki hafta yumurtlama olması gerekiyordu doktora göre akşam vakti yaptım ne dersiniz
Ooo daha çok varmış ama silik çıkmış maşallah hadi hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yap bence ve yine silik çıksa bile kan tahlili yaptır

Ooo daha çok varmış ama silik çıkmış maşallah hadi hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yap bence ve yine silik çıksa bile kan tahlili yaptır
Evet daha var ama doktorun dediği tarihte yumurtlama olduysa 10 gün civarı oldu. Ikinciyi yapmaya korkuyorum ya onda çıkmazsa diye. Senin de çok yeniymiş canım hayırlı olsun

Evet daha var ama doktorun dediği tarihte yumurtlama olduysa 10 gün civarı oldu. Ikinciyi yapmaya korkuyorum ya onda çıkmazsa diye. Senin de çok yeniymiş canım hayırlı olsun
Saol canım evet daha çok yeni daha bebişimizi bile göremedik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar dün yazmıştım bunu da bugün yaptım 1 hafta var. Ilk 2 dakikada belirdi 5 dakikada netleşti ne diyorsunuz

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. Meğer ben geç yumurtluyormuşum. Bu ay tam günleri tutturduk. Bat 6 nisan. Heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin yatdımcısı olsun.

Selam kızlar,
bu ay ovulasyon testi kullandım. Test 28-29 Martta pozitif gösterdi. Bu günleri değerlendirdik. Bat 6 Nisandı ancak hala tık yok. Ovulasyın geç olduğu için doktor henüz testte çıkmaz dedi. Çatlıycam meraktan.

Ooo işte beklenen haber :) gelmesin o kırmızılar istemiyoruz onları hadi inşallah canım bu sefer Allah bebişine kavuşturur seni hergün dua etcem :))))

Ozaman senin bat yarın oluyor canım yarın da gelmez inşallah

Yok canım yarın değil. Benim döngüm 25 gün. 6 Nisandı bat. İnşallah bu sefer olur. Dua et benim için. Bu arada nasıl gidiyor senin hamileliğin?
İyi Allaha bin şükür bulantı ve tiksinmeler dışında tabi çook sevdiğim şeylerden bile midem bulanıyor ama olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…