- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 37
Çok üzüldüm canım peki adetin geldimi gelmediyse belli de olmaz benim de bugün günüm ve sabah test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi seni okuyunca korkmaya başladımMalesef Kan testi sonucu negatif çıktı
Şuan hala bir şey yok. Heyecanlanmayayım diyorum ama hiç sekmez benim günüm. İnşallah kan testi yanılmıştır düşük ihtimalde olsa. Sen hangi marka test kullandın?Çok üzüldüm canım peki adetin geldimi gelmediyse belli de olmaz benim de bugün günüm ve sabah test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi seni okuyunca korkmaya başladım
Ya ben rastgele eczane de ne varsa onu alıyorum 4-5 liralık son yaptığım cert ile başlıyordu gerisi aklıma gelmiyorŞuan hala bir şey yok. Heyecanlanmayayım diyorum ama hiç sekmez benim günüm. İnşallah kan testi yanılmıştır düşük ihtimalde olsa. Sen hangi marka test kullandın?
İnşallah mutlaka haber ver. Merakla bekliyorumCanım inşallah ikimiz de hamişşizdir bakalım perşembe ve cumartesi tekrar yapıp hala kırmızılar görünmezse kan tahlili yaptıracağım
Tamam canım perşembe ve cumartesi yazarım sende beni haberdar et olur mu birbirimize dua edelimİnşallah mutlaka haber ver. Merakla bekliyorum
Yarını da bekleyeyim diyorum. Yine negatif görmek istemiyorum. Eğer yarında birşey olmazsa doktora gideceğim. İnşallah ikimizde olumlu sonuç alırız.Canım sende yrn bir test daha yapsana bakalım ne çıkacak 3-5 liralıklardan
İnşallah canım habersiz bırakma amaYarını da bekleyeyim diyorum. Yine negatif görmek istemiyorum. Eğer yarında birşey olmazsa doktora gideceğim. İnşallah ikimizde olumlu sonuç alırız.
Yok hala birşey canım. Sabah dayanamadım test aldım ama bozuk çıktı. Bende ki şansa bak. Sende durum nedir?Baharekinci canım nasılsın gelen giden var mı
Hadi hayırlısı. Bende dün ağrı vardı bugün geçti. İyi haberlerini bakliyorum.Bende de gelen giden yok dün bende test aldım 2 tane ama yarın sabah yapıcam ama böle adetin tam geldigi gün aşırı kasık ağrısı olur ya öle bir agrım var
Hatice certain mi testin adı :) ben ilk hamileliğimi adete iki gün kala onda çıkan silik çizgiyle öğrenmiştim kan değerim de 32 çıkmıştı.Aynen canım bende sürekli dua ediyorum adın bahar sanırım onunda inşallah bebek vardır diyorum senin test Nasıl bozuk çıktı anlamadım
evet evet oydu adı dogru bir test midirHatice certain mi testin adı :) ben ilk hamileliğimi adete iki gün kala onda çıkan silik çizgiyle öğrenmiştim kan değerim de 32 çıkmıştı.
Ben bugün certain aldım. Bozuk çıktı kontrol çizgisi oluşmadı testte.Hatice certain mi testin adı :) ben ilk hamileliğimi adete iki gün kala onda çıkan silik çizgiyle öğrenmiştim kan değerim de 32 çıkmıştı.
Canım tarihine baktn mı? Bence o test sağlam. Her ay onlarca test yaptığım için diyorum :)Ben bugün certain aldım. Bozuk çıktı kontrol çizgisi oluşmadı testte.
Birçok markayı denedim ama ondan memnun kaldım. Gerçi mantık hepsinde aynı ama benim Hoşuma gitmişti hata olacağını sanmıyorum. Aynı anda iki kez Yaptım ikisi de aynı silik çıkmıştıevet evet oydu adı dogru bir test midir