cok silik ikinci çizgi

Buraya mesaj attığımı bile unutmuşum kızlar :) ben 2 hafta önce çok silik çıkmıştı 2. çizgim kan tahlili yaptırdım 87.42 i çıktı..İlk hamileliğim olduğu için dr un sonuca bakıp evet hamilesin demesi ile çok sevindim :)) Ama ultrasonda kesemi bile göremedik ilk dr a gittiğimde adetimden 4 gün geçmişti..3 hafta sonrasına yani haftaya randevu verdi..Geçen hafta komşumun boş gebelik anısı yüzünden berbat geçti çok korktum :KK43: Haftaya perşem 8+3 günlük olarak kontrole gideceğim.. ne ağrım ne sızım hiç bişeyim yok ama ben bu bhcg ile ilgili artış vs leri araştırdıkça gördüm d rumda ilk testten sonra 2. bir test istemedi..kötü hiç birşey söylemedi hatta doğum için ağrısız normal doğumu araştır dedi :) bu hafta daha rahatım herşey Allahtan ama dua edinde haftaya kalp atışını ve bebeğimi göreyim :KK43:
Sen içini ferah tut bence takılma etrafına inşallah haftaya gidip bebişinle tanışma çayı içeceksin öle düşün peki canım senin nezaman çıkmıştı bu değerin benim testimi gördün mü ne dersin

Hatice bence sen hamilesin :) çünkü bhcg idrar da 20 yi geçince kendini belli ediyormuş yani artış olmasa silik çıkmaz test bozuk olsa tamamen boş çıkar kan tahlilini hemen yaptır yarın ama inş güzel haberler alacaksın :)

Günaydın canim. Şimdiden sevince bence bakalım bi kan testi çıksın inşallah hamilesindir. o zamn daha rahat rahat sevinirsin. Mutlaka sonucu yaz buraya olur mu? Hem bende fikir edinmiş olurum
Canım k. bakma ben sevinçten buraya yazmayı unutmuşum evet hamileyim inş bebeğimi ve kalp atışlarını da haftaya duydum mu daha rahat olacağım :)

Ooo 8 hafta maşallah maşallah bakalım canım ben pazartesi gideyim diyorum bana sürekli çok erken diyorlar size öle diyen olmuyor mu

Benim testte 25ml ve üzeri diyor yani şimdi benim 25in üzerimi demek bende heralde 20 falan ondan tam çıkmadı diyordum

2.gün geçti öyle yaptım, silik çıktı sonra bir 2 gün sonra yine yaptım o biraz daha belirgindi.4+5 bugün oldu.beta değerim 430 civarı çıktı, doktor hibor kan sulandırıcı iğne yazdı, progestan iğne ve hap yzdı, bide balık habı yazdı.Pazartesi beta değerime yine bakılacak hayırlısı olur inşallah bu 3.gebeliğim , ilk 2 sini kaybettim umarım bunu nasip eder.

2.gün geçti öyle yaptım, silik çıktı sonra bir 2 gün sonra yine yaptım o biraz daha belirgindi.4+5 bugün oldu.beta değerim 430 civarı çıktı, doktor hibor kan sulandırıcı iğne yazdı, progestan iğne ve hap yzdı, bide balık habı yazdı.Pazartesi beta değerime yine bakılacak hayırlısı olur inşallah bu 3.gebeliğim , ilk 2 sini kaybettim umarım bunu nasip eder.
İnşallah canım benim inşallah mevlam bebeğini sağlıcakla kucagına almayı nasip eder şimdi sen önceki üzücü durumları unut hep iyi düşün ama kendinede çok dikkat et

Pazartesi haber ver yine olur mu

İnşallah canım benim inşallah mevlam bebeğini sağlıcakla kucagına almayı nasip eder şimdi sen önceki üzücü durumları unut hep iyi düşün ama kendinede çok dikkat et
Amin canım allah isteyen herkese nasip eder .

X