- 27 Nisan 2018
- 275
- 72
- 30
Hadi insallah vardir bebissDaha once de first diye bir markayla yapmistim 1 saat falan sonra cizgi cikarmisti suan freely markasininkiyle yaptim hemen cizgi cikti o yuzden cok umutlandim insallah vardir adetime 3 gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah vardir bebissDaha once de first diye bir markayla yapmistim 1 saat falan sonra cizgi cikarmisti suan freely markasininkiyle yaptim hemen cizgi cikti o yuzden cok umutlandim insallah vardir adetime 3 gun var
Vallahi canim var gibi bu testinle :)
Ay insallah canım sabah kan verdim saglık ocagina dua edin lutfenVallahi canim var gibi bu testinle :)
Hadi insallah pozitiftir vallahi dualarim seninle :)Ay insallah canım sabah kan verdim saglık ocagina dua edin lutfen
Allah razı olsun cok tesekkür ederim:)Hadi insallah pozitiftir vallahi dualarim seninle :)
Seninki gölgede kalmis belli olmuyorBenimkinde var mı
Ayni seyi yine atiyorsunBöyle nasıl
Benımde 5 gün kaldı reglime hep test yaptım hiç silik bile görmedim şimdi sanki silik bişi var yumurtlamamın 8. Günü bugün bu arada . Hayırlısı yanı artık sen gotebıldın mı bende merak etttım acaba tek ben mı görüyorumBen hamileliğimi sizden daha silik çizgiyle öğrendim :) bu kadar bile yoktu bende gittim kan verdim 30 çıktı beta. Bence sizde verin bi
Ya sanki bende hayalet çizgi gördüm gibi ama yumurtlamadan sonra 8. Gün çok erken. Ben yumurtlamadan sonra 11. Gün yaptım testi. Siz geç yumurtlamışsınız belliki. Ben yumurtlamadan sonra 11. Gün silik çizgiyi gördüm adetime 5 gün vardıBenımde 5 gün kaldı reglime hep test yaptım hiç silik bile görmedim şimdi sanki silik bişi var yumurtlamamın 8. Günü bugün bu arada . Hayırlısı yanı artık sen gotebıldın mı bende merak etttım acaba tek ben mı görüyorum
Bugün 9. Gün ailikleşmeyi sayarsak 7. Gün dün beta baktırdım 1,2 yanı yok :) bakalım artar mı görcez bugün test yapmadım hiç internetten sipariş etttim bugün gelecekti gelmedi belki akşam eşime aldırırım ama sonuçta dün 1.2 çıktı yükselse bile testte çıkmaz dımı bi an da 10 -20 oluyor mu yoksa 2-4-6-8 şeklinde mi gidiyorYa sanki bende hayalet çizgi gördüm gibi ama yumurtlamadan sonra 8. Gün çok erken. Ben yumurtlamadan sonra 11. Gün yaptım testi. Siz geç yumurtlamışsınız belliki. Ben yumurtlamadan sonra 11. Gün silik çizgiyi gördüm adetime 5 gün vardı
Nasıl artar bilmiyorum ama 5 gün kala 30 ile öğrendim ben.Bugün 9. Gün ailikleşmeyi sayarsak 7. Gün dün beta baktırdım 1,2 yanı yok :) bakalım artar mı görcez bugün test yapmadım hiç internetten sipariş etttim bugün gelecekti gelmedi belki akşam eşime aldırırım ama sonuçta dün 1.2 çıktı yükselse bile testte çıkmaz dımı bi an da 10 -20 oluyor mu yoksa 2-4-6-8 şeklinde mi gidiyor