cok silik ikinci çizgi

Canım benim iki kürtajım var daha önceden bu ay adetim 13 Mart cuma ama ben geçen Cumartesi yani adete 6 gün kala 7 çıktı kan değerim iki gün sonra 26 ya çıktı bakalım yine iki gün geçti yine katladı mı çok merak ediyorum. Ben de kimyasaldan korkuyorum ama ilk iki değerim Arasında neredeyse 4 kat Artış var kimyasal olma ihtimali var mı?

E
Evet düzenli bir şekilde artış olmuş inşallah böyle devam eder sonuçlarımız burda paylaşalım olur mu

Tamam canım haberdar edin beni de :) senin kimyasalda değerin hangi gün kaçtı
4 gün geçmişti silik çizgi çıktı 6 gün geçti yine silik 7gün sonra kan verdim 58 çıkmıştı tam sevinecekken ertesi gün kırmızılar geldi korktum dr gittim tekrar kan verdim 22 çıktı düşük yapıyorsun dedi dr

Baharcım eger gidebilirsen aldığın eczaneye git söyle değiştirsinler değiştirmeleri gerek olmadı kutuda yazan numarayı ara şikayet et testinin bozuk diye

Yine de kendi düşmüş ona şükretmelisin ben iki kez kürtaj oldum çok acıydı. Bu bebeğim şimdi mucize gibi geldi dua edin kızlar bu kez kucağıma alayım ben de

Bide hep akıntı oluyor diyorlar benim ovulasyondan sonra 1 hafta daha akıntı oldu sonra kupkuru şimdide çok az akıntı var sizde nasıl

İnşallah canım adın ne adla dua etmek daha iyiymiş inşallah 3 ümüzünde yüzü güler

Tarihine baktım ama sağlam olması mümkün değil her halükarda tek olarak kontrol çizgisi çıkması lazım ama hiç bir çizgi oluşmadı.
Evet canım bozuk çıkmış olabilir bende kontrol çizgisinde falan sıkıntı yoktu. Adetin ne zaman?

Canım belki geç yumurtlama olmuştur çıkmaz eğer öyleyse bence kan yaptır.

İnşallah öyledir. Öğleden sonra doktora gidicem artık orda kan testi yaptırırım tekrar. Dua edin bana kızlar.
Hadi inşallah canım ya ben de gideceğim öğleden sonra umarım değer katlanmıştır. Kafaya takmadım diyorum ama takıyorum işte

Kızlar ya geçen üzücü durumda 7 gün geçmişti hem sağlık ocağında hemde hastanede çok erken gelmişsin dedi dr lar şimdi eşimde pazartesi gideyim kan vermeye diyorum acele ediyorsun diyor sizce acele mi ediyorum

Kızlar sizce hamile miyim?3 geçti adetimi.

Eklentiler

• IMAG0688.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…