Benim de ilk yaptigim testte ikinci cizgi cok cok silik cikmisti. Bence testin pozitif. Hayirli olsun canim :)Merhaba arkadaşlar. Ben bir alt foruma konu açmıştım fakat burası doğru yermis o yüzden burda da tekrar paylaşmak istiyorum . 2 yaşında kizim.var korunuyoruz prezervatif yöntemi ile. Fakat bu ay tam da yumurtlama gününde prezervatif patladı ve olan oldu..
Bugün ya da dün regl günüm olması lazım 32-33 günde bir regl oluyorum son regl ocak 21 ben net ikinci Silik çizgiyi görüyorum. Ama resimde daha hafif çıkmış sizce bu şüpheli gebelik mi yoksa test beni yanıtlıyor mu??Eki Görüntüle 1429842 Eki Görüntüle 1429842
Canım Sağol bakalım bekleyip gorucez yarın sabah bi test daha yapmayı düşünüyorumBenim de ilk yaptigim testte ikinci cizgi cok cok silik cikmisti. Bence testin pozitif. Hayirli olsun canim :)
Anladım canım aslında en doğru olanı 1 hafta gecikmeden sonra yapmaktesekkurler canim.ben daha test yapmadim tam 1 hafta olsun oyle yapacagim.ben erken yapinca cikmiyor bebek varsada .mecburen bekliyorum.cikacagini bilsem hemen yaparim.hayirlisi olsun insallah
bir tane daha test yap canım. belkide hamilesindir niye tehlikeye sokacaksın bebeğiBugün gecikmenin 4. Gunu dün çok az bi kahverengi leke gelmis günlük pede. Heh dedim regl oluyorum. Şimdi gelen yok giden yok. 2 gundur göğüslerim acayip sizliyor öyle yanları da değil üstlerine ve uçları.. hafiften bir migde bulantisi var ama ben regl inin sokulemedigine yoruyorum.Pzt gününe kadar bekleyip olmamış olursam artık test yaptıricam. idrar testi yapiyim diyorun ama.hiç güven vermiyor. Şaşkınim belirtiler dün başladı akınti son gaz devam arada da adet sancısı çekiyorum. Anlamadım ki sökülemiyor mu acaba ?
Silikte olsa ikinci cizgi ciktiysa pozitiftir canim. Testin sonucunu aldin mi? Insallah diledigin sonuc cikar. Hakkinda hayirlisi.Merhaba, forumun yeni üyesiyim. Regl olmama bir gün var ve bugün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silikte olsa görünüyor. Hemen kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum ama meraktan çatlıcamAynı durumu yaşayan varsa diye testin resmini koyuyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
Yaptigin test mu bozuktu acaba? Bu ay kismet degilmis demekki canim. Uzulme sakin.Malesef Kan testi sonucu negatif çıktı