- Konu Sahibi maviisever
-
Bir yerde oturup genelde çay içiyorlar bazen fotoğraf atıyor ordam görüyorum genel olarak ne yaptınız vs diye sormuyorumErkek arkadaşlarıyla neler yapıyor mesela? Nesi cazip geliyor bu görüşmelerin??
Bir yerde oturup genelde çay içiyorlar bazen fotoğraf atıyor ordam görüyorum genel olarak ne yaptınız vs diye sormuyorum
Valla hiç fark etmedim o zaman kendi dükkanı vardı kimseye emanet edemediği için sabahtan akşama kadar orada duruyordu dolayısıyla çok gitmiyordu arkadaşları ara ara onun yanına geliyorlardıYa bizim kuzenimizin nişanında, adam en yakın arkadaşına doğum günü pastası üfletti. Bu arkadaş düşkünlüğü olan adamları evlenme sürecinde farketmiyor musunuz??
Eve geliyor duşunu alıyor biraz benle takılır keyfi yerindeyse şakalar falan yapar eder yemek yiyecekse yemek yer sonra çıkarİsten cikar cikmaz arkdaslariylami buluşuyor
Eve gelince napiyor
Sizle hic mi ilgilenmiyor
Sevgiliyken öyle her gün birlikte olmazdık zaten kendi dükkanı vardı kimseye bırakamadığı için ben onu yanına giderdim veya hafta sonu dışarda buluşurdukSevgiliyken de böylemiydi ? Yoksa Sevgiliyken vaktinin tümünü size ayırıyordu da sonradan mı bu arkadaş buluşmaları başladı ?
Aynen ama nasıl yapacağımı bilmiyorum benleyken fazla konuşmuyor telefonuyla takılıyor ara ara konuşur bazen bakıyorum bendemi sorun var diye ama yok bulamıyorum yaniValla en yakın arkadaşı olmaya çalışırdım heralde başka türlü tavlanmaz ki bu adam.
Ciddi şekilde konuşun.Bekar hayatına devam edemeyeceğini anlatın.Arkadaşlarıyla buluşup kahvaltı etmek falan ne demek siz evde yanlız yerken.Daha bir yıllık evlilikte bunlar olursa 10.senenin sonunda ne olur kimbilir ? Haftanın 1 ya da 2 gününü arkadaşlarınıza ayırmayı teklif edin.Geri kalan günler beraber vakit geçirirsiniz.Yanlız kalmak için evlenmediğinizi ona da söyleyin hatta böyle giderse soğukluk oluşacağını ve boşanmak isteyebileceğinizide anlatın.Sevgiliyken öyle her gün birlikte olmazdık zaten kendi dükkanı vardı kimseye bırakamadığı için ben onu yanına giderdim veya hafta sonu dışarda buluşurduk
Çok teşekkür ederimAnnenize acil şifalar dilerim. Eşini Bi güzel silkelemen lazım ne arkadaşı bu kadar bekar hayatına devam ediyor resmen Bi de küsmüş ayy...
Yok ben çalışmıyorum kendi çevrem var onlarla buluşuyorum ama her gün her gün buluşmak bana saçma geliyor... bilemiyorum artık ama olabilirSiz de çalışıyor musunuz?
Kendi arkadaş çevreniz var mı?
Siz de ona başkalarıyla meşgul olduğunuzu gösterirseniz belki kıymete binersiniz.
Aynen ama nasıl yapacağımı bilmiyorum benleyken fazla konuşmuyor telefonuyla takılıyor ara ara konuşur bazen bakıyorum bendemi sorun var diye ama yok bulamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?