• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım artık bu durumdan

anneciğine acil şifalar dilerim <3 ama konuşmalısın bir denge kuruyorsa bu gerçekten dengeli olmalı. evet arkadaş ortamını bozmak iyi değil bize yapılsa bizde istemeyiz rahatsız oluruz. bende senin hesap, evlendiğim zaman sadece kocamla değil 3 arkadaşıyla daha evlenmiş gibiydim. keza sevgililik hayatımızda 5 kişiydi. 4 arkadaşlar whatsapp grupları vardı günaydın iyi geceler bile diyorlardı birbirlerine. ama ne kadar susarsan hayatına hepsinin o kadar etkisi olacak. biz ilk yaz tatilimizi arkadaşlarımızla yaptık. bütün bir sene balayından sonra tatil hayali ile yaşamıştım. oraya gittik eşim arkadaşları ile sohbet halindeydi her an onlarla birlikteydik akşam ne yiyelim nereyi gezelim bakıyorum onlarla karar alınıyor. bu durum beni çok üzdü. dönünce konusunu açtım evlenince değiştin demişti biraz tartışmalarımız oldu. neyse ben ses etmedim bir süre sonra bu arkadaşları da ciddi ilişki yaşamaya başladı sonra benimki dışarda kaldı. tatile çıkalım diye konuşulmuştu yine, onlar kendi sevgilileri ile başbaşa gittiler. benimkide sonradan anladı. eşini seviyorsan hiç bozma aranı. güzelce anlat. inşallah anlayışla karşılar sana kulak verir ama susup bir süre sonra olmadık bir şekilde patlamak daha kötü olur. anlayış gösterir umarım ve birbirinizi kırmadan geride bırakırsınız <3
Tavsiyelerinize uyup güzelce trip atmadan tavır yapmadan sakince konuşucam anlar umarım güzelce anlattıktan sonra... umarım herkes mutlu olur bozuk ilişkiler umarım düzelir herkes sağlığına kavuşur hayat diğer türlü çok zor

Gerçekten paylaşım yapılmadan yapılan evlilikler mi diye düşünüyorum bazen, sanki adam evde bekleyen bir adet eş olsun diye evlenmiş gibi. Aranızda arkadaşlık ilişkisi mi yok onu da anlayamadım konuşarak bu mevzu çözülür mü onu da bilmiyorum, sizinle kafa dengi hissetmiyorsa kendini ne yapılır ki??

Ben hiçbir şey bulamasam gündemdeki baro muhabbetini açıyorum daldan dala konuşuyoruz ama telefona baksa modum düşer bozulurum herhalde o yüzden anlıyorum da sizi hemen çocuk yapmayın bari. Yoksa o evde ömrünüz çürür.
Bende bilsem kafam o kadar karışık ki ama bildiğim bir şey var çok fazla dialogumuz yok... akşam geldiğinde konuşucam sonra ipleri kendi elime almaya çalışıcam ben teklif sunarım değişim gösterirse ne güzel göstermezsede durum neyi gösterirse o... yok ben çocuk zaten istemiyorum önce ilişkimiz düzene girsin öyle allah korusun boşanırsak suçsuz birinin hayatını zehir etmek istemem öyle durumlarda olan hep çocuklara oluyor anne babaya değil bu yüzden hiç acele etmiyorum çocuk konusunda

Şİrkette çalışırken öğle yemeğini beraber yerdik öyle ayarlardım, kuaförden çıkmış ve kendimi güzel hissediyorsan 15 dakikalığına yanına uğrardım şuan ikinci işinde yalnız olduğu için daha sık eşlik ediyorum, gide gele öğrendim stratejik noktalarda yardım istiyor artık ,yarın sabah yardım için götürecek mesela beni. Daha çok hakim oluyorum ,paylaşımımız artıyor doğal olarak. Hakemlik yaptığı dönemde maçlarına giderdim bi şekilde hep sızdım hayatına 😀 O erkek arkadaşlarıyla napıyorsa onu yapmaya çalışın tabi usturubunca. Paylaşım arttıkça belki yanınızdan ayrılmak istemez koşa koşa gelir eve
Ne güzel hiç bozulmasın daha iyi olsun aranız.. denicem tüm bunları bakalım nolcak🤷🏻‍♀️

Bence bazi tipler bakin evlendim ama hanimci olmadim'i kanitlamaya calisiyor gibi bilemedim.

Sanirim benim de ilerde acacagim bdv konusu bu olacak. Ulkenin her yerinde onlarca yakin arkadasi olabilir mi insanin. Evet oluyor. Ama dengeyi kurunca hic bir problem olmuyor. Sizinkinin terazisi sasmis.

Ya da keyifli sohbet mi edemiyorsunuz karsilikli, ortak zevkleriniz mi yok. En basitinden dizine yatip tv izlersin, birlikte pubg atarsin bi cay-sigara yaparsin sohbet koyulasir boyle rutinleriniz yok mudur. (Ornekler herkese gore degisebilir)

Öncelikle tamamiyle içime dökmek sıkıntımı beni tanımayan birilerine paylaşmak için buraya yazıyorum...

Konu eşimle ilgili... bir yıllık evliyiz artık ayın 7sinde bir yıllık olmuştuk, o gün bir sürpriz yapar diye bekledim onuda geçtim birlikle vakit geçiririz diye düşündüm ama düşüncelerim suya düştü. Arkadaşlarıyla toplantısı varmış bu yüzden oraya gitti gece 12:45’de geldi... onun bu hareketine çok kırıldığımı vs söyledim ama pek oralı olmadı ertesi gün öyle bi dışarı çıktık ama demem gibi hiçbir anlamı kalmadı benim için daha sonra yat şirketiyle konuşup anlaşacakmış güzel boğaz turu yaparız dedi hem telafi olur gibisinden konuştu bende istemedim çünkü bir kere hayal kırıklığını yaşadım bu yüzdende önemi yoktu... en azından o gün bi çiçek alıp durumu bana izah edip söz telafi edeceğim deseydi kırılmazdım ama hiçbir şey demedi... ve sürekli dışarda arkadaşlarıyla. Haftanın bir gününü bana ayırıyor diğer günler neredeyse hep arkadaşlarıyla. Dün bunu dile getirdim çok kırılıyorum sürekli arkadaşlarınlasın vs dedim neymişte dengeyi kuruyormuş arkadaşlarıyla benim aramda bende öyle bir şey yok dedim dengeyi kurman çok saçma ben senin eşinim daha üstte olmam daha çok benle vakit geçirmelisin dedim tavır yapıp evden çıktı. Şimdi yine aynı şekilde dışarıya çıktı yarında sabah kahvaltısına arkadaşlarıyla toplanıcaklar... aslında çok iyi biri ama böyle kötü yönü var ve ben artık dayanamıyorum. Ben yalnız kalmak için evlenmedim. Artık boşanma haddine geliyorum sonra annemin kanser olduğu aklıma geliyor daha ameliyat olmadığı benim yüzümden kötü olabilir düşüncesiyle geri itiyorum kendimi ama gerçekten artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç kere söylüyorum ama anlamıyor veya neymişte evde duramıyormuş bunalıyormuş artık bende sıkıldım bir şey dememe kararı aldım. Benim çıkıp gezmemede laf etmez bende çok rahatımdır karışmaz ama yani insan istiyor arada banada vakit ayırsın gönlümü okşasın kadınız sonuçta ilgiyi seviyoruz ama yok...

Ve sizden ricam yorum yaparsanız şayet karşınızdakini kırmadan yapın şu an zaten minik bir cümleye alına bilirim ve yahut depresyona sokabilir bundan ötürü düzgün yaparsanız sevinirim.
Şu an resmen bu yazıyı kendim yazmış gibi okudum ve bugün eşim Bunu bir kez daha yaptı eve gelmek üzere ve çok büyük kavga çıkacak.
Benimkinde de bahane çok beni alır dışarıya çıkartır kahvaltıya götürür gezdirir haftanın diğer günleri amcasıyladır aşağıda Evin bahçesinde mahalleden abilerle oturur ben evde tekim ben de sıkılıyorum diyincede sen de gel der Ama öyle olmuyor Ben de baş başa oturmak istiyorum iki haftadır amcasına araba bakıyorlar her gün o bahane ile dışarıda🤦‍♀️ ne yapacağımı çok şaşırdım gerçekten son günlerde iyice abartmaya başladı

Bence bazi tipler bakin evlendim ama hanimci olmadim'i kanitlamaya calisiyor gibi bilemedim.

Sanirim benim de ilerde acacagim bdv konusu bu olacak. Ulkenin her yerinde onlarca yakin arkadasi olabilir mi insanin. Evet oluyor. Ama dengeyi kurunca hic bir problem olmuyor. Sizinkinin terazisi sasmis.

Ya da keyifli sohbet mi edemiyorsunuz karsilikli, ortak zevkleriniz mi yok. En basitinden dizine yatip tv izlersin, birlikte pubg atarsin bi cay-sigara yaparsin sohbet koyulasir boyle rutinleriniz yok mudur. (Ornekler herkese gore degisebilir)
Malesef öyle veya o tarz bir rutinimiz yok demem gibi genel olarak arkadaşlarıyla dışarda veya haftanın bir günü benle dışarda evde fazla durmuyor geldiğinde de balkonda oturur sigarasını içer sonra yatar bu yani bende öyle olmasını çok isterdim (yazdığın tarzlar) ama olmuyor bende mi sorun var artıka düştüm. Kendimi kontrol ediyorum ama yok yani aramızda sohbet yok bu da ondan kaynaklanıyor benle olduğunda elinde telefon bundan ötürü bende konuşmuyorum...

Şu an resmen bu yazıyı kendim yazmış gibi okudum ve bugün eşim Bunu bir kez daha yaptı eve gelmek üzere ve çok büyük kavga çıkacak.
Benimkinde de bahane çok beni alır dışarıya çıkartır kahvaltıya götürür gezdirir haftanın diğer günleri amcasıyladır aşağıda Evin bahçesinde mahalleden abilerle oturur ben evde tekim ben de sıkılıyorum diyincede sen de gel der Ama öyle olmuyor Ben de baş başa oturmak istiyorum iki haftadır amcasına araba bakıyorlar her gün o bahane ile dışarıda🤦‍♀️ ne yapacağımı çok şaşırdım gerçekten son günlerde iyice abartmaya başladı
Allah sanada kolaylık versin inşallah tez zamanda düzelir... çok kötü bir durum insan kendini fazla garip ve tek hissediyor sıkılıyor ama anlamıyorlar garip inşallah tez zamanda anlarlar

Savasmadan kaybetmek yok
bosanma kavramini unut

Boşanmak kaybetmek gibi yazmışsınız. Konu sahibi yorumunuzu yararlı gördüğü için sevindim ama neyse.

Hanımların verdikleri tavsiyeleri uygularsınız, yüz yüze konuşmak gibi. Ertesi gün işteyken de konuşmayı özetleyen bir mesaj atın. Düzelmezse aralıklı olarak mesaj atın ve bu mesajların ekran görüntülerini alın. İnşallah üzülmezsiniz, üzmek için de söylemiyorum ama genel olarak eşle bu kadar az vakit geçirmek, annesinin hastalığı sırasında moral-motivasyonuna dikkat etmemek bunların hepsi evliliğin temelinden sarsılmasına dair ibareler. Hiçbir eşten annesi bu durumdayken bir de kocasını eve bağlamak için taktik geliştirmesi beklenmemeli, üzgünüm.

İnşallah eşiniz farkına varır da bunların hiçbirine gerek kalmaz. Annenize bir an önce şifalar, size de bir ömür mutluluklar diliyorum.

Malesef öyle veya o tarz bir rutinimiz yok demem gibi genel olarak arkadaşlarıyla dışarda veya haftanın bir günü benle dışarda evde fazla durmuyor geldiğinde de balkonda oturur sigarasını içer sonra yatar bu yani bende öyle olmasını çok isterdim (yazdığın tarzlar) ama olmuyor bende mi sorun var artıka düştüm. Kendimi kontrol ediyorum ama yok yani aramızda sohbet yok bu da ondan kaynaklanıyor benle olduğunda elinde telefon bundan ötürü bende konuşmuyorum...

Anneniz de hastaymis umarim iyilesir allah saglik sihhat sifalar versin💜

Oyleyse kendisini yok sayin. Ne diye evlenmis beyefendi. Hele de boyle bi durumda destege ihtiyaciniz varken. Yemegi temizligini utusunu bari lutfetmeyin suna. Siz de aynisini ona yapin mesafe koyun. Sizle konustugunda baska islerinize odaklanin onu duymayin. Gel dediginde gitmeyin.

Asla sizde bir sorun yok emin olabilirsiniz. Kendinizi suclamayin eminim siz cok iyi bi essinizdir eviniz kocaniz sizin onceliginizdir. Ama boylesine degmiyor demek ki.

Anneniz de hastaymis umarim iyilesir allah saglik sihhat sifalar versin💜

Oyleyse kendisini yok sayin. Ne diye evlenmis beyefendi. Hele de boyle bi durumda destege ihtiyaciniz varken. Yemegi temizligini utusunu bari lutfetmeyin suna. Siz de aynisini ona yapin mesafe koyun. Sizle konustugunda baska islerinize odaklanin onu duymayin. Gel dediginde gitmeyin.
Çok teşekkür ederim inşallah iyileşir♥😔.. artık bakalım bir şekilde bir şeyler yapıcam ama ne hiç bilmiyorum geldiğinde konuşucam artık bakalım... bir de öyle bir tatlı yazmışsınız ki çok ama çook teşekkür ederim🌺

Son düzenleme:
Boşanmak kaybetmek gibi yazmışsınız. Konu sahibi yorumunuzu yararlı gördüğü için sevindim ama neyse.

Hanımların verdikleri tavsiyeleri uygularsınız, yüz yüze konuşmak gibi. Ertesi gün işteyken de konuşmayı özetleyen bir mesaj atın. Düzelmezse aralıklı olarak mesaj atın ve bu mesajların ekran görüntülerini alın. İnşallah üzülmezsiniz, üzmek için de söylemiyorum ama genel olarak eşle bu kadar az vakit geçirmek, annesinin hastalığı sırasında moral-motivasyonuna dikkat etmemek bunların hepsi evliliğin temelinden sarsılmasına dair ibareler. Hiçbir eşten annesi bu durumdayken bir de kocasını eve bağlamak için taktik geliştirmesi beklenmemeli, üzgünüm.

İnşallah eşiniz farkına varır da bunların hiçbirine gerek kalmaz. Annenize bir an önce şifalar, size de bir ömür mutluluklar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım... dediklerinizi yapmaya çalışıcam geldiğinde konuşucam ondan sonrası bakalım gerçi artık hiçbir şey yapasım gelmiyor susup oturasım geliyor zaten bende sağlıklı bir evlilik olmadığını farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum çünkü bu normal değil sürekli veya genelde arkadaşlarıyla olması... ya evden kaçıyor veya bende bir sorun var benden kaçıyor diye düşünmeye başladım.. çok dır dır yapan biri olsam anlarım dır dırımdan kaçıyor derim ama o da yok bilmiyorum ya ama sıkıldım bu durumdan

Arkadaşlarını eve davet etseniz? hepsi bekar değildir eşleriyle veya sevgilileriyle tanışın, evde beraber ağırlayın , birlikte planlar yapın mesela? işe yarar bence

Bosanmak tabiki kaybetmek değil ama eşinin durumu cokta vahim değil. Henuz 1 senelik evli. Biz bu sekilde bize gelenlere bosanma tavsiyesi verseydik dünya'da evli insan kalmazdi. Ha döver aldayir psikolojik siddet uygular kufreder evine gelmez esiniz aşağılar.... daha temkinli onlemlere yonlendiririz. Evliliklerin ilk 3 yili ve uzatmalarla 5 yili cok cok önemli. Konu sahibinin esi biraz rahat acikcasi kendisi de oluruna birakmis gibi gözüküyor. Sonuçta esini seviyor ve severek evlenmis. Tabiki vakitlerinin cogunu esine ayırsın bunu kendi uygulayacagi yontemlerle basarabilir. Bosanmak konu sahibinin durumunda ilerde pismanlik doğurabilir. Cunku eşinin pekte kötü bir özelliği yok. Hangimizin eşi dört dörtlük ki.

Back
X