- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Tavsiyelerinize uyup güzelce trip atmadan tavır yapmadan sakince konuşucam anlar umarım güzelce anlattıktan sonra... umarım herkes mutlu olur bozuk ilişkiler umarım düzelir herkes sağlığına kavuşur hayat diğer türlü çok zoranneciğine acil şifalar dilerim <3 ama konuşmalısın bir denge kuruyorsa bu gerçekten dengeli olmalı. evet arkadaş ortamını bozmak iyi değil bize yapılsa bizde istemeyiz rahatsız oluruz. bende senin hesap, evlendiğim zaman sadece kocamla değil 3 arkadaşıyla daha evlenmiş gibiydim. keza sevgililik hayatımızda 5 kişiydi. 4 arkadaşlar whatsapp grupları vardı günaydın iyi geceler bile diyorlardı birbirlerine. ama ne kadar susarsan hayatına hepsinin o kadar etkisi olacak. biz ilk yaz tatilimizi arkadaşlarımızla yaptık. bütün bir sene balayından sonra tatil hayali ile yaşamıştım. oraya gittik eşim arkadaşları ile sohbet halindeydi her an onlarla birlikteydik akşam ne yiyelim nereyi gezelim bakıyorum onlarla karar alınıyor. bu durum beni çok üzdü. dönünce konusunu açtım evlenince değiştin demişti biraz tartışmalarımız oldu. neyse ben ses etmedim bir süre sonra bu arkadaşları da ciddi ilişki yaşamaya başladı sonra benimki dışarda kaldı. tatile çıkalım diye konuşulmuştu yine, onlar kendi sevgilileri ile başbaşa gittiler. benimkide sonradan anladı. eşini seviyorsan hiç bozma aranı. güzelce anlat. inşallah anlayışla karşılar sana kulak verir ama susup bir süre sonra olmadık bir şekilde patlamak daha kötü olur. anlayış gösterir umarım ve birbirinizi kırmadan geride bırakırsınız <3