Çok sıkıldım artık bu durumdan

Anlatıcam zaten sabah kafama koydum bu şekilde kendimi yıpratıyorum eve geldiği zaman karşıma çekip konuşucam olmuyorsa annem iyileştikten, ameliyatından sonra boşanırız ben tek durmak için evlenmedim diyeceğim... artık sonu nereye giderse gitsin. Evet seviyorum o da seviyor farkındayım ama böyle olmaz sevgi bir yere kadar evlilikte

Arkadaşlarına daha çok vakit ayıracaktıysa evlenmemeliydi. Allahın günü arkadaş arkadaş diye gezilmezki. Sonra böyle evlilik birliği sağlanamıyor, siz kendinizi değersiz ve yalnız bırakılmış hissediyorsunuz. işte. Arkadaşlarına haftada bir gün ayırması daha mantıklı ve makul olan.Siz aynı kendi gibi sürekli arkadaşlarınız öncelikli plan program yapıp, öyle yaşarsanız, eminim o da şimdi sizin canınızın sıkıldığı gibi, bu duruma canı sıkılacaktır.
Sürekli söylemek veya susmak sorununuzu çözmez.Şimdiye kadar söylediniz ve anlamadıysa, onsuz plan yapacaksınız ve bunu onun tam içine oturacağı bir zamanda yapacaksınız. Ne hissettiğinizi anlaması açısından, ona ayna olmalısınız.

Yok aslında kapris hiç yapmadım sadece iş işten geçmiş boş yere para harcanmasını istemedim yapmak isteyen yinede yapardı ben sonrasından sen bilirsin güzel olabilir falan dedim. İlla güzel bir şey yapmasına gerçekten gerek yoktu birlikte geçirsek bile bana yeterdi.. sadece kırıldığım zaman surat asıyorum onun dışında genelde güler yüzlü oluyorum ama pek fayda etmiyor.

Aslında o dediğiniz güzel olabilir ama ben pek öyle şeyler yapamıyorum alışık olmadığım için garip geliyor eşimin çalıştığı yere gitmek.. kendi dükkanı varken gidiyordum şimdi başka bir işe başladı orasıda yakın ama demem gibi geliyor sanki rahatsızlık verirmişim gibi hissediyorum..

Bunaliyorsun madem beraber gezelim dediniz mi hiç beraber gezseniz zaman geçirseniz bu kadar arkadaşlarına zaman ayırması biraz fazla üstelik sizin yanınızda da sürekli telle ilgilenmesi çok sinir bozucu

Kuzum kirilmayi uzatmissin yildonumi telafisi icin cabalamis ama bir anlami yok diye durumu buyutmussun ,bosanma su asamada dogru bir karar degil
Yok aslında hiç büyütmedim aksine o konuşmayı yaptıktan sonra akşam dışarı çıkıp dolaşmaya gittik... Sadece benim için hiçbir anlamı kalmamıştı bu yüzden çok para harcasın istemedim ama sonradan kendisinede dedim sen bilirsin istersen yap falan diye aksine güzel sohbet ederek konuşmuştuk bunları markete gidiyorduk o zaman konuştuk bu konuyu sürdürmedim ama içimde küçük bir hayal kırıklığı var genel olarak öyle hep dışarda ya bazen tek dolaşır bazende arkadaşlarıyla ama bana fazla vakit ayırmadığı kesin

Aslında öyle bende çok dolaşıyorum ama onun kadar değil öyle her gün bulaşabileceğim arkadaşlarım yok kimisi uzakta kimisinin işleri oluyor öyle her gün buluşamıyoruz ben yalnız çıkıcan dicem onuda ben sevmiyorum... bilmiyorum ya ama bu durumdan çok sıkıldım...

Bunaliyorsun madem beraber gezelim dediniz mi hiç beraber gezseniz zaman geçirseniz bu kadar arkadaşlarına zaman ayırması biraz fazla üstelik sizin yanınızda da sürekli telle ilgilenmesi çok sinir bozucu
Kesinlikle sinir bozucu bazen konuşuyorum bakıyorum telefonuyla ilgileniyor bende susup aynısını yapıyorum.. beraber gezelim diye teklif hiç sunmadım ama kaç kere dile getirdim bazen haftanın çoğunu benle geçirir işten çıkmadan arar hazırlan dışarı yürüyüşe gideriz falan der çıkar gezeriz ama binde bir... daha çok arkadaşlarıyla hayır ne bulduğunuda anlamıyorum

Biliyorum telle ilgilenen adamın ne kadar sinir bozucu olduğunu bence ciddi ciddi konuş insan kendini yalnız hissediyor sanki duvarlarla evlenmişsin gibi bunun için evlenmiyorsun ki beraber bi hayat geçirmek için evleniyorsun

Oncelikle annenize acil şifalar diliyorum. Arada bir neyse de her aksam bekar gibi arkadaşlarıyla takilmasi hos bir durum degil. Sen uzme kendini. Benim bir arkadaşımın esi bazen evliligini unutup annesine gidiyormus isten sonra. Hatta bir gün evli oldugunu arkadaşımin aramasiyla hatırlamış. Su an 4 senelik falan evliler adam rayina oturdu. O yüzden daha evliliginin basında bosanma kavramini unut. Sorununa odaklan ve çözümünü bul. Sen isten cikis zamanlari icin planlar yap ve bir gün onceden esine mesaj at ne bileyim virusten kaynakli pekte disari cikilacak gibi degil ama yürüyüş yapacagiz de aksam yemegini disarda piknik yaparak yemek istiyorum de. Durumlar düzelince sinema bileti al futbol seviyorsa izlemek için yayin yapan kafelere git. Izin gunlerinde bulundugun yere yakin tarihi ya da guxel yerleri incele ve beni buralara götür de... bir sekilde evlilige adapte olmasini sağla. Savasmadan kaybetmek yok. Once bi elinden geleni yap düzelecektir zaten

Siz aşk evliliği mi yaptınız bu Adamla ya

Biliyorum telle ilgilenen adamın ne kadar sinir bozucu olduğunu bence ciddi ciddi konuş insan kendini yalnız hissediyor sanki duvarlarla evlenmişsin gibi bunun için evlenmiyorsun ki beraber bi hayat geçirmek için evleniyorsun
Aynen evet çok haklısın, sanki ailemden ayrı bir eve çıkmışım gibi hissediyorum evliymişim gibi değil... çok berbat bir durum ya gerçekten. Akşam gelsin konuşucam ama sorun şu ki ben ciddi konuları konuşamıyorum. O an ne diyeceğimi unutuyorum veya bir türlü ağızımdan o laflar çıkmıyor

Yaaaa çok teşekkür ederim yazdıkların gerçekten motive etti dediklerini denicem

Konuşursun konuşmaya başladıkça gelir gerisi bende oda tam senin uzuldugunun farkında değildir mesela yarın pazar günü birlikte birseyler yapalim de evde birlikte film izlemek bile bir aktivite bence

anneciğine acil şifalar dilerim <3 ama konuşmalısın bir denge kuruyorsa bu gerçekten dengeli olmalı. evet arkadaş ortamını bozmak iyi değil bize yapılsa bizde istemeyiz rahatsız oluruz. bende senin hesap, evlendiğim zaman sadece kocamla değil 3 arkadaşıyla daha evlenmiş gibiydim. keza sevgililik hayatımızda 5 kişiydi. 4 arkadaşlar whatsapp grupları vardı günaydın iyi geceler bile diyorlardı birbirlerine. ama ne kadar susarsan hayatına hepsinin o kadar etkisi olacak. biz ilk yaz tatilimizi arkadaşlarımızla yaptık. bütün bir sene balayından sonra tatil hayali ile yaşamıştım. oraya gittik eşim arkadaşları ile sohbet halindeydi her an onlarla birlikteydik akşam ne yiyelim nereyi gezelim bakıyorum onlarla karar alınıyor. bu durum beni çok üzdü. dönünce konusunu açtım evlenince değiştin demişti biraz tartışmalarımız oldu. neyse ben ses etmedim bir süre sonra bu arkadaşları da ciddi ilişki yaşamaya başladı sonra benimki dışarda kaldı. tatile çıkalım diye konuşulmuştu yine, onlar kendi sevgilileri ile başbaşa gittiler. benimkide sonradan anladı. eşini seviyorsan hiç bozma aranı. güzelce anlat. inşallah anlayışla karşılar sana kulak verir ama susup bir süre sonra olmadık bir şekilde patlamak daha kötü olur. anlayış gösterir umarım ve birbirinizi kırmadan geride bırakırsınız <3

Gerçekten paylaşım yapılmadan yapılan evlilikler mi diye düşünüyorum bazen, sanki adam evde bekleyen bir adet eş olsun diye evlenmiş gibi. Aranızda arkadaşlık ilişkisi mi yok onu da anlayamadım konuşarak bu mevzu çözülür mü onu da bilmiyorum, sizinle kafa dengi hissetmiyorsa kendini ne yapılır ki??

Ben hiçbir şey bulamasam gündemdeki baro muhabbetini açıyorum daldan dala konuşuyoruz ama telefona baksa modum düşer bozulurum herhalde o yüzden anlıyorum da sizi hemen çocuk yapmayın bari. Yoksa o evde ömrünüz çürür.

Şİrkette çalışırken öğle yemeğini beraber yerdik öyle ayarlardım, kuaförden çıkmış ve kendimi güzel hissediyorsan 15 dakikalığına yanına uğrardım şuan ikinci işinde yalnız olduğu için daha sık eşlik ediyorum, gide gele öğrendim stratejik noktalarda yardım istiyor artık ,yarın sabah yardım için götürecek mesela beni. Daha çok hakim oluyorum ,paylaşımımız artıyor doğal olarak. Hakemlik yaptığı dönemde maçlarına giderdim bi şekilde hep sızdım hayatına O erkek arkadaşlarıyla napıyorsa onu yapmaya çalışın tabi usturubunca. Paylaşım arttıkça belki yanınızdan ayrılmak istemez koşa koşa gelir eve

Konuşursun konuşmaya başladıkça gelir gerisi bende oda tam senin uzuldugunun farkında değildir mesela yarın pazar günü birlikte birseyler yapalim de evde birlikte film izlemek bile bir aktivite bence
Kesinlikle evde balkonda oturup kahve çay içmek bile bence aktivite o bile bana yeter yani veya sokaklarda yürümek ya da sahilde öyle yüksekte gözüm yok ama gelsin konuşucam ruhumu toplu hissetmem için bedenin ve evimde toplu olması gerekiyor öyle saçma garip bir huyum var evimi topladım süpürüp tozlarımı aldım geçendede silmiştim yerleri zaten şimdide terasımı yıkayıp banyo olucam sonra kendimi hazır hissederim akşamda güzel bir dille durumumu izah edicem daha sonrada ipleri kendi elime alıcam ben teklif sunucam belki öylelikle değişir değişmezsede o zaman gereken yapılır

Aynen elinden geleni yap ki eğer biterse bile için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…