Bir ilişkide daha çok seven taraf, ya ilişkisini tüketir ya da kendini. Bence az sevilmek zor ve yıpratıcı. Yeterince seviyor olsanız böyle bir hisse kapılmazdı. Belki de sevginizi hissetiremiyorsunuzdur. Neden böyle hissettiğini sordunuz mu?
Elbette sordum.Yani ben ilişkide son derece ilgili,tatlı dilli,saygılı bir kişiliğimdir de üstelik. Ama hayat felsefem gereği “ne olursa olsun vazgeçmem”kafasında değilim. Böyle de olunmasını saçma görenlerdenim. Seviyorum,değer veriyorum,gerçekten mutlu etmek için elimden geleni yaparım ama kusura bakmasın senden vazgeçemem diyemem. Dersem yalan söylemiş olurum. Bunu da neden söylüyorum yanlış anlaşılmasın.Vazgeçeceğimden değil,yarın ne olacağını kimse bilemez.Neden anı yaşamak varken yarının sözünü vereyim ki.. ben bu düşüncede olduğum icin az seviyo oluyorum. Bence haksızlık yapıyor bana.
Evet bi de bana diyo mesela senin kaybetme korkun yok diye. Hayır var aslında ama önceden belli ediyordum ama artık etmiyorum çünkü belli ettiğim zamanlarda pişman etti.