Asıl takıldığım nokta sen şöyle az seviyosun böyle sevmiyosun demesi.bununla ilgili ne düşünüyorsunuzİlginç bence bu kadar aşırı kıskançlıkta boğucu olmalı şahsen bir yay burcu olarak asla gelemezdim ki bende kıskanç biriydim eskiden,sende yap aynısını ona anlar
onun beni sevdiği kadar sevmediğimi düşünüyor.
Olgunlaşmamış diyorum yaşı kaç?Asıl takıldığım nokta sen şöyle az seviyosun böyle sevmiyosun demesi.bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
Çocuğun bence önceden sevgilisi olmamış o derece toy o derece bilgisiz ki kıza resmen yapışmışSeven insan, karşısındakinin ne kadar sevdiğini böylesine irdelemez. Bunun adı aşk-sevgi değil, ticaret olur. :)
Sorun kendisine "Aşkların tüccarı yarim, bugünkü sevgimden kaç gram tarttın?" diye.
Kaprislere bak yav, erkekte de nasıl eğreti duruyor nassıl..
Normal doz bir kıskançlık değil tarif ettiğiniz ayrıca, hastalıklı bir şey.
Zaten olgun değil yaşlarımız da büyük değil. 22 benim de öyleOlgunlaşmamış diyorum yaşı kaç?
32 de olsa olgunlaşmaz benceZaten olgun değil yaşlarımız da büyük değil. 22 benim de öyle
Sevgi ölçer bir şey m varmış nasıl bu kadar emin.Asıl takıldığım nokta sen şöyle az seviyosun böyle sevmiyosun demesi.bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
İşte onu bende anlayamadım. Vazgeçemem falan Demiyorum galiba ondan.Sevgi ölçer bir şey m varmış nasıl bu kadar emin.
Bu bir tarZdır ama yani biri sürekli ölüyorum bitiyorum der ama sadece der biri dile getirmez ben dile getirmeywn gruptanım mesela. Ayrıca boş boş konuşmayı da hiç sevmem, yok sensiz yaşayamazmış yok ya kim kimden aytıldı diye öldü. Bence erkek arkadaşınız ruhsal gelişimini tamamlayamamış.Sevgi ölçer bir şey m varmış nasıl bu kadar emin.
o mevzudan sonra toparlanamadk ztn.şu an kapanmış durumda.işte annesini ayrı evde oturtmayı kbl etmişti ama bence o kadın kocasından boşanmaz ben öyle düşünüyorum.evladım ömrünü harcamaya niyetlisin galiba hala ayrılmamış olman tuhaf. çocuğun tuhaf bir sevgi ve bağlılık anlayışı var.
ne oldu kv mevzusu?
Sen sevgini göstermiyorsun demekki, hissetmiyor yaniAsıl takıldığım nokta sen şöyle az seviyosun böyle sevmiyosun demesi.bununla ilgili ne düşünüyorsunuz