Öncelikle merhaba şuan son sınıf üniversite öğrencisiyim uzun süreli bir ilişkim var birbimizin ailesiyle tanıştık yazın veya seneye sonbaharda nişan düşünüyorduk zaman zaman problemler yaşayabiliyoruz ama son zamanlarda fazla düşünmeye başladım eften püften sebeplerden kavgalar çıkıyor sürekli uzatma diyor kendince konuyu kapatıyor ama benim için konu kapanmadığı için ben söylenmeye devam ediyorum ve aşırı sinirleniyor erkek arkadaşım ve bom kavga çıkıyor karşılıklı birbirimizi kırıyoruz sonucunda sürekli ben haksız oluyorum ve çocukca davrandığımı söylüyor artık çok bunaldım karşılıklı olarak birbirimizi suçluyoruz onu seviyorum yani öyle hissediyorum ama çevremdeki insanlar bunun alışkanlık olduğunu söylüyor ama ayrılırsam gerçekten üzüleceğimi biliyorum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yakın arkadaşım aldatma yok şiddet yok bu tür kavgalar olur geçer gider diyor ama ben ikimizden birinin ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum onu suçluyordum ama sanırım bu tek taraflı değil kavgalar sonucunda bazen ağlıyorum eve gelince babam onun benim için doğru kişi olmadığını söylüyor gerçekten çok bunaldım tek problem ilişkimde değil okul bitiyor kpsseyle atanabileceğim meçhul gelecek kaygısı çok fazla ailevi problemler ayrı bir dert yanlış bir karar almaktan korkuyorum şeyi bırakıp gidesim geliyor ama yapamıyorum lütfen dürüst bir şekilde fikirlerinizi belirtir misiniz teşekkürler