Sorun bende mi cidden hasta olan ben olabilir miyim

Öncelikle merhaba şuan son sınıf üniversite öğrencisiyim uzun süreli bir ilişkim var birbimizin ailesiyle tanıştık yazın veya seneye sonbaharda nişan düşünüyorduk zaman zaman problemler yaşayabiliyoruz ama son zamanlarda fazla düşünmeye başladım eften püften sebeplerden kavgalar çıkıyor sürekli uzatma diyor kendince konuyu kapatıyor ama benim için konu kapanmadığı için ben söylenmeye devam ediyorum ve aşırı sinirleniyor erkek arkadaşım ve bom kavga çıkıyor karşılıklı birbirimizi kırıyoruz sonucunda sürekli ben haksız oluyorum ve çocukca davrandığımı söylüyor artık çok bunaldım karşılıklı olarak birbirimizi suçluyoruz onu seviyorum yani öyle hissediyorum ama çevremdeki insanlar bunun alışkanlık olduğunu söylüyor ama ayrılırsam gerçekten üzüleceğimi biliyorum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yakın arkadaşım aldatma yok şiddet yok bu tür kavgalar olur geçer gider diyor ama ben ikimizden birinin ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum onu suçluyordum ama sanırım bu tek taraflı değil kavgalar sonucunda bazen ağlıyorum eve gelince babam onun benim için doğru kişi olmadığını söylüyor gerçekten çok bunaldım tek problem ilişkimde değil okul bitiyor kpsseyle atanabileceğim meçhul gelecek kaygısı çok fazla ailevi problemler ayrı bir dert yanlış bir karar almaktan korkuyorum şeyi bırakıp gidesim geliyor ama yapamıyorum lütfen dürüst bir şekilde fikirlerinizi belirtir misiniz teşekkürler
Bence de sana uygun birine değil.okul bitiyor dediğine göre daha yaşın çok küçük. Bunu kaçırmayayım bari artık demene gerek yok.

Öncelikle merhaba şuan son sınıf üniversite öğrencisiyim uzun süreli bir ilişkim var birbimizin ailesiyle tanıştık yazın veya seneye sonbaharda nişan düşünüyorduk zaman zaman problemler yaşayabiliyoruz ama son zamanlarda fazla düşünmeye başladım eften püften sebeplerden kavgalar çıkıyor sürekli uzatma diyor kendince konuyu kapatıyor ama benim için konu kapanmadığı için ben söylenmeye devam ediyorum ve aşırı sinirleniyor erkek arkadaşım ve bom kavga çıkıyor karşılıklı birbirimizi kırıyoruz sonucunda sürekli ben haksız oluyorum ve çocukca davrandığımı söylüyor artık çok bunaldım karşılıklı olarak birbirimizi suçluyoruz onu seviyorum yani öyle hissediyorum ama çevremdeki insanlar bunun alışkanlık olduğunu söylüyor ama ayrılırsam gerçekten üzüleceğimi biliyorum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yakın arkadaşım aldatma yok şiddet yok bu tür kavgalar olur geçer gider diyor ama ben ikimizden birinin ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum onu suçluyordum ama sanırım bu tek taraflı değil kavgalar sonucunda bazen ağlıyorum eve gelince babam onun benim için doğru kişi olmadığını söylüyor gerçekten çok bunaldım tek problem ilişkimde değil okul bitiyor kpsseyle atanabileceğim meçhul gelecek kaygısı çok fazla ailevi problemler ayrı bir dert yanlış bir karar almaktan korkuyorum şeyi bırakıp gidesim geliyor ama yapamıyorum lütfen dürüst bir şekilde fikirlerinizi belirtir misiniz teşekkürler
Birbirinizle düzgün iletişim kurmayı öğrenmeniz lazım ikinizin de. Oluyosa olur olmasa da yapacak bir şey yok ayrılın kurtulun

ben okuyorum 22 yaşındayım erkek arkadaşımın okulu bitti çalışıyor 26 yaşında ailesi artık adının konmasını istiyor önceki konuda bende öyle düşünüyordum ayrılmak istediğini ama bence ne istediğini bilmiyor bazen kavga ettiğimizde kapıma kadar geliyor sabahlıyor barışmak için ağlıyor bir sürü hediye alıyor bir daha beni üzmeyeceğini söylüyor ama bazende konuşmak istemiyor yani bende şaşırıyorum benimde ayarlarımla oynadı
Dengesiz davranışları var - bu hiç normal gelmedi bana. Ayrıca sizi kısıtlama ve kıskanma eğilimi de çok yüksek. Bence ciddi adım için acele etmeyin. Meslek edinmeden sakın evlilik yapmayın.

eften püften sebeplerden kavgalar çıkıyor sürekli uzatma diyor kendince konuyu kapatıyor
Bir kere senin duygularına, düşüncelerine önem vermiyor. Önem veren birisi önce dinler. Seni değersizleştiriyor.
çocukca davrandığımı söylüyor
Seni aşağı çekiyor. Böyle diyeceğine neymiş derdin hele anlat dinleyelim bakalım pürüz nerede? demeli olgun bir insan.
yakın arkadaşım aldatma yok şiddet yok bu tür kavgalar olur geçer gider
Yakın arkadaş ise konuyu daha derin görmesi lazım. Her şey aldatma, şiddet olmaması değildir. Zaten bunlar kesinlikle olmaması gerekenlerdir. İlişkide iletişim,ortak noktada buluşmak çok ama çok önemli. Bu daha fragman. Evlenince bu katlanacak. Daha çok üzülecek bir kenara çekilip ağlarken o yan odadan çocuk gibi ağlama diyecek.
babam onun benim için doğru kişi olmadığını söylüyor
Erkekler birbirini çok iyi tanır. Baban doğru söylüyor. Dikkatini çekerim yakın arkadaşın olur böyle şeyler derken baban yanlış olduğunu söylüyor. Çünkü arkadaşın da duygusal olarak kadın kafasıyla bakıyor olaya.

Dürüst bir şekilde fikrimi söylüyorum. Bu işi daha uzatma. Konuşmanı yap ve ayrıl. Önceligin her zaman kendine değer vermek olsun. Önce kendine yatırım yapmalısın. Karşına seni çok daha iyi anlayacak ve değer verecek insan çıkacaktır.

İletişim kuramadığın insanla evlenilmez. Tartışamadığın orta yol bulamadığın insanla evlenilmez. İyiyken herkes iyi zaten önemli olan kötü zamanı idare etmek. Sümen altı edilen şeyler bir yerden sonra patlar.
Nefret edip boşanmaktansa saygınduyarken ayrılın gitsin.
aldatma yok şiddet yok bu tür kavgalar olur geçer gider diyo
Bu bakış açısıyla evlilik mi kurulurmuş. Mecbur musunuz birbirinize çoluk yok çocuk yok.

22 yaşındasın. Biraz daha olgunlaş öyle evlen ne gerek var be.

X