• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok seviyordu, evlendik, tersine döndü, çocuk oldu iyice koptu..

Öyle miiiiiiii siz bebeğiniz bile yokken evli bile değilken sizi aldatan adamla evlendiğinizi ve "amannnn iyiki bunca fedakarlık yapmışım kocamla pek mutluyum " yazıları yazın diğer sayfalarda
burada da ahkam kesin!

Benim kocam beni annemin evine atmadı. Evine yuvasına sahip çıktı. Her akşam evine geldi. Biz o kızdan kurtulamadık. Benden yardım istedi. Yani bensiz birşey yapmadı.

Konuyu saptırmayın lütfen. Diğer arkadaşa da yazdım. bebeği için üzülüyorum ama eşi birşey yapmıyor ki. 3 hafta da 2 kez gelmiş, bebeğe ilgi göstermiyor, nereye hangi eve hangi kocaya gitsin konu sahibi arkadaş.

Lütfen herşeye bakmadan insanları kırmayın. Arkadaşın konusunu da dağıtmayalım.

yok canım tahmin ediyorum bende zaten.. eğer eve de götürüyosa Allah bildiğini yapsın bela okumiyim.. eve dönemem artık. oda iyice alıştı rahatlığa dahada beter durumda oluruz. gücümde yok gibi geliyo o ev için. soğudum acayip
yok ya sen evde otur bınbır vesvese ıle moral bozuklugu ıle,beyfendı evde tek basına keyıften fındık kırsın,yok oyle yağma .Anneni al baskına gıdın kıyafet alacagım dıye geldım dersın boylece hem bazı seylerı kafanda ıyıce yerıne oturtmus olursun.

yok ya sen evde otur bınbır vesvese ıle moral bozuklugu ıle,beyfendı evde tek basına keyıften fındık kırsın,yok oyle yağma .Anneni al baskına gıdın kıyafet alacagım dıye geldım dersın boylece hem bazı seylerı kafanda ıyıce yerıne oturtmus olursun.

:43: bilmiyorum :43: diyorum ya o evden acayip soğudum normalde barışsak bile gitmek istemiyorum neden bilmiyorum ayaklarım gitmiyo eve :43:

sen bilirsin canım ,senı kardesım yerıne koyup yazdım bunları inanki,lohusalık donemındesın olumlu dusun kendını uzme dıyeyım o zaman,optum bebegını tatlı yanaklarından.

galıba evlendım cocugumda oldu artık ayrılamaz psıkolojısıne gırmıs hem bılek kesmeye takıldım bence cok cocuksu bı hareket olgun olmadıgı ordan bellıymıs sevgıyı de hemen tuketmıssınız evlenınce de sıkılmıs sanırsam bı de senle konusurken baskalarıyla gorusmesı cıdden senın ıcın cok zor bı donem nıye ınsanların gunahına gırıyolar kı hem esın senı ansıl yalnız bırakıyo ınsan bebısını merak etmez mı alla alla

galıba evlendım cocugumda oldu artık ayrılamaz psıkolojısıne gırmıs hem bılek kesmeye takıldım bence cok cocuksu bı hareket olgun olmadıgı ordan bellıymıs sevgıyı de hemen tuketmıssınız evlenınce de sıkılmıs sanırsam bı de senle konusurken baskalarıyla gorusmesı cıdden senın ıcın cok zor bı donem nıye ınsanların gunahına gırıyolar kı hem esın senı ansıl yalnız bırakıyo ınsan bebısını merak etmez mı alla alla

canım benım ya bu arada ınsallah esın duzelır bol bol dua et:71:

aynen o pskoloji bni bırkamaz diye düşünüyo.. evlenceğim gün bilseydim başkasıyla görüştüğünü keşke, 2 gün ya 2 gün sonra öğrendim. bunların hiçbiri yaşanmazdı o zaman.. bende onu merk ediyorum insan bebeğini nası merak etmez. nası oldu büyüdümü bişisi varmı diye merk eder, kokusunu içine çekmek ister.. ama işte.. dua ediyorum canım inş Allah yardım eder.

Herkeste ayni sorun var..Artik bu erkeklere ne demem gerekiyor bilmiyorum. Herseyi bosverip sadece kendimiz ve bebgimiz icin yasayalim bence:50: Bence sen ne yap biliyonmu? Al bebisini evine don. Bebisinle kendinle ilgilen.Kocani hic takma.Arama sorma. Niye bu saate geldin? nerdeydin? hicbisey sorma.Sende suslen, ugras bul kendine. Bebekle ugras kitap oku....ne bileyim.Bir sure boyle idare et.Bak esinin davranislari degisiyormu..degismiyorsa zaten inceldigi yerden kopacak.Bitmesi gerekiyorsa bitecek ama sen yinede bir kerem denemis olursun.Bu soylediklerim cok zor biliyorum, ben bunlari yapabilirmiydim bilmiyorum ama baska care de yok:26: kiziyorsun yine ayni.. bu sefer kizma bakalim ne olacak. Ins yolluna girer evliligin.Allah esine akil versin

Bence eşinle bir araya gelip konuş.Önce iş bulsun ömür boyu sizi aileniz bakacak değil ya
Açık açık da söyle evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa hiç yormayın birbirinizi
Öyle aşkım,hayatım demekle evlilik yürümez baktın değişmeyecek eşin boşan bence
Tamam bekara kadın boşamak kolay ama böylede yaşanmaz ki canım
ÖNCE KENDİ MUTLULUĞUN :34:

Herkeste ayni sorun var..Artik bu erkeklere ne demem gerekiyor bilmiyorum. Herseyi bosverip sadece kendimiz ve bebgimiz icin yasayalim bence:50: Bence sen ne yap biliyonmu? Al bebisini evine don. Bebisinle kendinle ilgilen.Kocani hic takma.Arama sorma. Niye bu saate geldin? nerdeydin? hicbisey sorma.Sende suslen, ugras bul kendine. Bebekle ugras kitap oku....ne bileyim.Bir sure boyle idare et.Bak esinin davranislari degisiyormu..degismiyorsa zaten inceldigi yerden kopacak.Bitmesi gerekiyorsa bitecek ama sen yinede bir kerem denemis olursun.Bu soylediklerim cok zor biliyorum, ben bunlari yapabilirmiydim bilmiyorum ama baska care de yok:26: kiziyorsun yine ayni.. bu sefer kizma bakalim ne olacak. Ins yolluna girer evliligin.Allah esine akil versin

çok düşündüm böyle davranmayı ama yapazmışım gibi geliyo çünkü sinirli biriyim bişi demeden duramam hem onunda bi çaba harcamasını istiyorum azda olsa ama hiçbi gayreti yok. burnu sürtsün istedim daha kötüye gitti şimdi nası döniyim eve ben ya :43::43:

Bence eşinle bir araya gelip konuş.Önce iş bulsun ömür boyu sizi aileniz bakacak değil ya
Açık açık da söyle evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa hiç yormayın birbirinizi
Öyle aşkım,hayatım demekle evlilik yürümez baktın değişmeyecek eşin boşan bence
Tamam bekara kadın boşamak kolay ama böylede yaşanmaz ki canım
ÖNCE KENDİ MUTLULUĞUN :34:

iş bul düzel öle döncem dedim eve korsan taksi yapıyodu kafasına göre çıkıyodu ee çalışıyorum diyip gezdiğide yada gün içinde çalışmicağıda oluyodu sonuçta başta biri olmayınca adam gibi iş olmuyo. çalışma saatleride hep gece saatleri genelde. tamam bulcam dedi gitti yine bu işi yapmaya başladı. iş bul bana diyo netten bakıyorum sölüyorum tamam iyice araştır diyo başvurcam ama hiç bi hareket yok hep laf..

dediğin gibi böle yaşanmaz. onun istediği şekilde kendisi bile yapamadı benim yaşamamı beklemesin önce kendi mtluluum bundan sonra.!

ne diyelim sana hadi canım arkadaşım ne diyelim adam sevmiş kandırmıs evlenmişiniz ama işte işi cok onemlı evı gecındırmek kolay degıl ınsallah ılerde düzelir sen evine git evınden cıkma o ne yaparsa yapsın zamanla düzelir inşallah bu arada bir psikiyatriste git psikoloğa git Allahtanda sabır dile ne deyim hadi içim acıdı..

Kaç defa yazıp dertleşmek istedim ama bi türlü toplayamadım kendimi. Ama artık delirmek üzereyim biriyle konuşmaya farklı fikirler alıp rahatlamaya ihtiyacım var.

Eşimle evlenmeden önce 1.5 yıl çıktık. Ondan öncede 1 yılımız var. O zaman okuyodum hiç istemiyodum nerdeyse hergün okulun çıkışına gelip beni eve götürüyodu sürekli buluşmak için arıyodu ama istemediğim için bahaneler bahaneler. Sonra nolduysa 1 senenin sonunda baktım bendede bişiler olmaya başlamış. Çıkmaya başladık. Çok mutluydum her gün sabahtan akşama kadar beraberiz akşam eve girer girmez arar seni şimdiden özledim derdi. Hergünümüz böyle gitti. Kavgalarda yaşadık ayrılıklarda ama hiçbiri uzun sürmedi eşimin sayesinde. Hep alttan alır, barışmak için elinden geleni yapardı. İlişkimizde çok seven taraf açıkçası oydu. Bitsin nolcak diye düşünür her kavgada bitirirdim ama onun sayesinde tekrar barışırdık. Bi ayrılığımızda evimn önnde bileğini kesmişti, o derece seviyodu beni. 3. ayımızda ısrarıyla dövme yaptırmıştık parmaklara. 1 yıldan sonrada yüzük taktık. Gitmediğimiz yer. ayrı geçirdiğimiz gün yoktu. Sonra araya çok kötü bi ayrılık girdi. O da dağıtmıştı kendini ve ailesinin heralde düzelir düşüncesiyle bunun aklına evlilik fikrini soktular. Ben istemedim daha erken diye ama resmen yalvardı "bak zaten hergün beraberiz, geceleri beraber sarlıp uyicaz, gündüzleri beraber uyanıcaz çok mtlu olucaz..." bende kapıldım bunun laflarına ve tamam dedim. Evlendik...

Evlendik ve bütün herşey yaşadıklarımız tamamen tersine döndü. 2. günü (kıskancımdır) laptopuna baktım benimle geçirdiği o yıllarda başkalarıylada konuşuyomuş, bana evde net kesildi artık girmiyorum dediği aylar boyunca netten hep başkalarıyla konuşmuş. eve gidiyorum dediğinde evin yakınndaki bi kızla görüşmüş. bunu yüzüne vurduğumda ne özür ne bişi. artık evliyiz her akşam buraya gelicem onlar geride kaldı takma kafana dedi ama insan güven bitince hep huzursz oluyo. sonra hep benimle olmak isteyen insan her gün arkadaşlarıyla çıkmaya başladı gece 12de zor giriyodu eve. abartsız 1 gün beraber geçirmedik. uyanıp çıkıyodu uyumaya giriyodu (çalışmıyodu ilk aylar) iyice koptuk birbrmzdn. Hergün kavga gürültü. O sevgili olduğum insan yoktu karşımda artık başkasıydı sanki. Sonra korunmaya rağmen hamile kaldığımı öğrendim. Allah affetsin ama istememiştim bebeği ama onu aldırırsan beni kaybedersin belan olurum senin o bebek olucak bzden bi parça olucak yine ikna etti. hamileliğim boyunca kavgalar devam etti. eşyalarımı toplayıp eve gittim geldi yalvardı değişcem haklısın dedi eve gri döndüm en fazla 2 gün sonra tekrar aynısı oldu. böyle geçti hamileliğim..

sonlara doğru düzeltmiştik problemlerimizi ama nolduysa doğumda çocuğu gördükten sonra incelen ip koptu. o gece hastanede yanımda bile kalmadı. hastane çıkışı ısrarlarıyla onun ailesinin evine gittik ve yine sadece uyumaya geliyodu eve. çocğuna bakmıyodu bile hç. böyle olmicak eve geçiyim belki beni evde tek bırakmak istemez diye kendi evime geçtim ama değişen bişi olmadı. biraz ayrı kalalım dedim annemi yanıma çağrdım. oda annesinin evinde kaldı. ama dayanamadım yapamıyorum diye annemin evine geçtim. 3 haftadır burdayım hergün telefonla hiçbişi yokmuş gibi aşkım napıyosun diye arıyo ama ne çocğunu görmeye geliyo nede eve gel diyo. sen istedin bu çocğu bu evliliği diye kavga etmeye başlayınca bu sfer o da başlıyo bağırmaya hiç orta nokta bulamıyorz. bitsin istiyorum artık ama nası yapıcam bilemiyorum. madem istemiyodu neden bu kadr ısrar etti. o kadar çok soru varki aklımda.

kusura bakmayın uzun oldu ama dayanamıyorum nolur yardım edin fikir verin bana...
canım bak kadın da farketmiyor ama çoğunlukla evlendikten sonra hanımlar da değişiyor bu işler çoğunlukla karşılıklı oluyor.tabii sizin ev içindeki durumunuzu bilemem eh evli de olmadığıma göre bu konuda yorum yapmak ta pek bana düşmez ama gerçekten üzüldüm durumuna.bazı erkekler evliliği bir heves yapıyor heves geçince değişiyorlar.olgunlaşamıyorlar.olgunlaşsalar da bu epey zaman alıyor.işte sadece biraz sabredeceksin.ya da oturup güzel güzel konuşmayı deneyeceksin anlamıyorsa kaybeden sen değil o olur.senin gösterdiğin çabalar karşısında lakayt kalmaya devam ederse...bilemiyorum yani.şunu yap bunu yap demek bana düşmez sonuçta ama bana kalsa ben asla tahammül edemem böyle bir duruma.

Canım başta kişiliği nasılsa sonra da aynı değişmiyorlar sen çocuğunla eziyet çekiyorsun terapi görse de yazdıklarından değişecek bir insana benzemiyor Kendin net kararını ver yolunu çiz kendini daha fazla yıpratma Aile sorumluluğunu almak her babayiğidin harcı değil maalesef son karar senin çünkü bu kişiyle sen yaşayacaksın

ne diyelim sana hadi canım arkadaşım ne diyelim adam sevmiş kandırmıs evlenmişiniz ama işte işi cok onemlı evı gecındırmek kolay degıl ınsallah ılerde düzelir sen evine git evınden cıkma o ne yaparsa yapsın zamanla düzelir inşallah bu arada bir psikiyatriste git psikoloğa git Allahtanda sabır dile ne deyim hadi içim acıdı..

aynı evdeyken onu görmezden gelemiyorum naptı kimle napıyo diye çok düşünüyorum bütün hamileliğim o şekilde geçti delircek gibi hissediyorum öle düşününce. pskoloğa gitmeyi istiyorum bende rahatlamak için.

canım bak kadın da farketmiyor ama çoğunlukla evlendikten sonra hanımlar da değişiyor bu işler çoğunlukla karşılıklı oluyor.tabii sizin ev içindeki durumunuzu bilemem eh evli de olmadığıma göre bu konuda yorum yapmak ta pek bana düşmez ama gerçekten üzüldüm durumuna.bazı erkekler evliliği bir heves yapıyor heves geçince değişiyorlar.olgunlaşamıyorlar.olgunlaşsalar da bu epey zaman alıyor.işte sadece biraz sabredeceksin.ya da oturup güzel güzel konuşmayı deneyeceksin anlamıyorsa kaybeden sen değil o olur.senin gösterdiğin çabalar karşısında lakayt kalmaya devam ederse...bilemiyorum yani.şunu yap bunu yap demek bana düşmez sonuçta ama bana kalsa ben asla tahammül edemem böyle bir duruma.

işte bende tahammül edemiyorum. o kadar istedi, istediği hayatı yaşıyo ama sanki ben zorlamışım gibi bi durum oldu. kendi istedikleriyle kendi mutlu olamadı bana koyan bu. hep ben düşünüyodum keşke gözümü açsam bi rüya olmuş olsa hepsi, aynısını oda söledi. madem böle hissediyodu neden evlendi çocuk istedi...

Canım başta kişiliği nasılsa sonra da aynı değişmiyorlar sen çocuğunla eziyet çekiyorsun terapi görse de yazdıklarından değişecek bir insana benzemiyor Kendin net kararını ver yolunu çiz kendini daha fazla yıpratma Aile sorumluluğunu almak her babayiğidin harcı değil maalesef son karar senin çünkü bu kişiyle sen yaşayacaksın

aynen öle herkes kaldıramıyomuş malsef.. kşke önceden görebilseydim..

ya anlayamdığım benimle beraberken bütün arkadaşlarını silmişti hiçbirine ihtiyacım yok sadce sen varsın diyodu. ben aynı insanım ama şimdi ben yokum arkadaşları var. madem kaldıramicaktı evlenmek istemeseydi bu kadar.. o şuan rahat, olan çocukla kalan ben oldum.. bebek istiyerek yapmadık ama hep beraberken, çocklarımız olcak şöle evimiz olcak klasik hayaller kurardı o kadar. ilk hamile olduğumu ben ağlayarak söledim. o gülerek sarıldı.. böle ilginç işte..

kesinlikle kaldıramadı, bende kaldıramadım, bunu sölediğimde hep hayır yok öle şey dedi. bide dha şuana kadar hiç sorumluluk almadı, evi benim ailemle onun ailesi yaptı, hiçbi borcun altına girmedik. düğünden sonra çalışmadı altınlar yendi. kiramızı ablası ödedi, annesi para verdi her ay, doğumu hastaneyi babam karşıladı. hiç bi sorumluluk almadı ya aklım almıyo neyini kaldıramadı..

hiçmi mtlu evlilik yok ya :43:

maaaaaleeeeeeeesssssseffffffff yoooookk :14::14:

Canım bu adama kendi ailesi bişe yaptıramıyorsa iş senin babana düşer..
Bu ne böyle yaa..
Kendi ailesi evlendirmeye gelince iyi, çocuk yaptırırken iyi aonra olanlara bak.. ama hiç sorumluluk vermemişlerki bu çocuğa..
Olan sana olmuş..
Bence artık senin ailen ciddi bir şekilde devreye girmeli.. Anan baban var çok şükür öyle kolaydı kafa kırmak göz çıkarmak..
gelsin kafanı kırmaya karşısında babanı bulsun görüsn bakalım dünya kaç bucakmış..
Açma telefonlarını 2. üçüncü aradaığımda baban açsın yada annen olmadı kapıyamı geldi. Alsıon baban karşısına sen napıyorsun delikanlı desin..
Hem sana hem bebeğine yazık kuzum birde loğusasın..

maaaaaleeeeeeeesssssseffffffff yoooookk :14::14:

:43::43::43:

Canım bu adama kendi ailesi bişe yaptıramıyorsa iş senin babana düşer..
Bu ne böyle yaa..
Kendi ailesi evlendirmeye gelince iyi, çocuk yaptırırken iyi aonra olanlara bak.. ama hiç sorumluluk vermemişlerki bu çocuğa..
Olan sana olmuş..
Bence artık senin ailen ciddi bir şekilde devreye girmeli.. Anan baban var çok şükür öyle kolaydı kafa kırmak göz çıkarmak..
gelsin kafanı kırmaya karşısında babanı bulsun görüsn bakalım dünya kaç bucakmış..
Açma telefonlarını 2. üçüncü aradaığımda baban açsın yada annen olmadı kapıyamı geldi. Alsıon baban karşısına sen napıyorsun delikanlı desin..
Hem sana hem bebeğine yazık kuzum birde loğusasın..

canım annemle babam ayrı benim annemdeyim babama çok fazla sezdirmemeye çalışıyorum durumları bundan öncde böle bi ayrılığımız olmuştu babam girince sonra tekrar barıştık tekrar ayrıldık durumu yapmak istemiyorum.. annemede hiç saygısı kalmadı zaten biz kavga ederken yanımıza geldi bebek ağlıyo diye annemede bi ton bağırdı karışma git burdayken konuşmam filan gbilerinden... :47: yapmam gereken tek şey tamamen bittiğine ikna etmek yada bi süre uzaklaşmak. adam gibi oturup konuşamıyoruz kimseyide taktığı yok.. :43:

Çogunluk yasına vermıs..
Ama 22 yasında cocuk var 22 yasında adam var..
Her 22 yasındakı ınsan bu durumda degıl burda esınden derdı olan esı 30- 40 yasında olanda var..
dıcegım hersey yas degil..:45:
Fakat esınızın olgunlasmadıgı ortada buyumemıs yada baz seyler ıcınde kalmıs acısını cıkarıyor..
Hem sızı kaybetmek ıstemedı hemde yasayamadıklarını...sizde bunun farkındasınız zaten.
Karsı taraftan bı adım goremedıgınız ıcın elınız kolunuz baglı ama bence dırek bosanmayı dusunmeyın kabul edicegini bilseniz evlilik danısmanına filan giderdiniz?:31:
ama sızle konusmaya bıle 1haftada gelmedıyse terapiste gelır mı tartısılır..
Sız onu o sızı ne kadar sevıyorsunuz bılmıyorum ama belkı sızden mı ılgı beklıyor
ustune dusmenızı mı ıstıyor yada bosanmak mı bu belırsızlık cok zor olmalı :37:
esınıze lafını dınletebılecek kımsede mı yok?ortadan kaybolma fıkrı sıız merak etmesını saglar belkı ama sonradan sizi daha cok uzmesın?.:44:

Back