• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok seviyordu, evlendik, tersine döndü, çocuk oldu iyice koptu..

Nasıl dön ya. Nereye dönsün. Adam dön demiyor ki? Karısıyla bebeğiyle ilgilenmiyor ki.

Göz var izan var. Seven adam böyle yapmaz. Seven adam karısına cocuguna sahip çıkar. Annesinin evinde kalsın, benim sorumluluğumda olmasın ama benim nikahımda olsun. Ne güzel bi hayat bu böyle. :47:

kendi fikrim bu benim siz fikrinizi baska sayfaya yazsaydınız yani brda herkes fkrini sölemeye özgür.. bence sewio eşi dön demiştr elbet hçmi demicek bnce yasındanda ötürü öle.. düzelir boşanmasımı iyi yani?

sevgiliyken bile insanın gücüne giderken ilgisizlik siz evliyken basınıza gelmis keske sevgiliyken ilgisiz olsaymısta evliyken sahiplenseymis dayanılcak gibi bir durum degil yine size Allah iyi sabır vermis sizin adınıza cok üzüldüm insallah hersey düzelir mutlu bir yuvanız olur sonucta ortada bir masum bebek var Allah kocanıza akıl fikir versinde sizi sahiplensin bütün dualarım sizinle hersey gönlünüzce olur insallah:43::43:

kusura bakmayın çok garip bir adam eşiniz çok kızdım :19:
annenizin yanındasınız 3 haftadır aramıyor sormuyor insan sinirden deliye döner ya
bebek bizim hayatımızı renklendirmişti mutluluk katmıştı halbuki allah hiç birimizin huzurunu bozmasın...

kendi fikrim bu benim siz fikrinizi baska sayfaya yazsaydınız yani brda herkes fkrini sölemeye özgür.. bence sewio eşi dön demiştr elbet hçmi demicek bnce yasındanda ötürü öle.. düzelir boşanmasımı iyi yani?

yanlış anlaşılmasın lütfen. Kızgınlığım size değil eşe. Adamın umrunda değil ki onu anlatmak istedim ben. Yoksa sizin iyi niyetle bebeği düşünerek yazdığınızdan eminim.

Koca müsveddesi ortada yok. Ona kızıyorum ben :47: :47:

yanlış anlaşılmasın lütfen. Kızgınlığım size değil eşe. Adamın umrunda değil ki onu anlatmak istedim ben. Yoksa sizin iyi niyetle bebeği düşünerek yazdığınızdan eminim.

Evet cidden bebek gldi aklıma ilk.. benim bagslayıcı yönümdür beni hep aglatan yanlısmı yapıorm blmiorum ama halen pozitf dşncemi yitiremiorm siz cok haklısınız aslnda adam deilms ama kz daha cok genc ondan üzüldm yaa:( İnşallah yoluna girer hersy..

Evet cidden bebek gldi aklıma ilk.. benim bagslayıcı yönümdür beni hep aglatan yanlısmı yapıorm blmiorum ama halen pozitf dşncemi yitiremiorm siz cok haklısınız aslnda adam deilms ama kz daha cok genc ondan üzüldm yaa:( İnşallah yoluna girer hersy..

Bebek olayı ayrı tabi. Benim yok ama düşününce bile insanın yüreği cızz eder eminim. Ne desek boş. Allahım rahmetini eksik etmesin üzerlerinden.

:1: güldürdün beni ya :1:

çok sağol canım.. Allah hepimizin yardımcısı erkeklerede bizi anlicak akıl ve duygusallık versin.. evet aile desteğidi zaten ben evde olmadığım için onuda kestiler onlarda farkına vardı aynı şeyi diyolar biraz burnu sürtsün ama bilmiyorum hiç eve gidip tekrar o günleri yaşicak güç bulamıyorum kendimde...

kendiside öle diyodu su satar bakarım ben aileme diye. gördük....

peki canım bak bir sürü arkjadaş yorumlarını ve tavsiyelerini dile getirmiş. sen ne düşünüyorun, ne istiyosun.evine dönmek mi. ailenle kalmak mı. ne yapmak istiyosun.

Tanıdığım bi avukat yok korkutmak için dava arttrym ama bütün evdeki eşyaları toplamak geliyo aklıma en azından o zaman ciddiyetimi anlar.

bazen düşünüyorum evi kapatsak çocuğu alsam annemde kalsam bundan 3 4 sene sonra 2mizde iyice olgunlaştığımızda mı tekrar denesek diye ama o harcanan zamana yazık. yine oturmasa evliliğimiz boşuna beklemiş olcam.

kendimede bakıyorum hamileliğimde de çok salmamıştım ama şimdi onunla her görüştüğümde olabildiğimce şık olmaya çalışıyorum tamamen eski beni görürde aklına gelir o günler diye. bebeğide asla uyumuyo ağlıyo demiyorum ilk kez güldü yok şu tepkiyi verdi diyorum ama oğlum hisseder gibi 2 kere geldi o 2sindede kucağında hiç durmadan sürekli ağladı.

kimse bebeğin tek büyümesini istemez benimde annem babam ayrıydı elbet bunun sorunları çok ama en azından kavga gürültüde büyiceğine böle büyümesi daha iyidir belki diye düşünüyorum.

aynen öle ortada koca yok tek yaptığı sabah akşam bi kere arayıp NAPIYOSUN demek. ciddi konulara girildiğindede ya kavga yada kaçış şekilde kapama.

tamamen bağımı koparmak istiyorum ama buna izin vermiyo işte. böle devam ederse pat diye ortadan kaybolcam en iyi yöntem bu olcak gibi..

peki canım bak bir sürü arkjadaş yorumlarını ve tavsiyelerini dile getirmiş. sen ne düşünüyorun, ne istiyosun.evine dönmek mi. ailenle kalmak mı. ne yapmak istiyosun.

ben burda kendimi huzurlu hissediyorum kavga yok eve gelmediğinde sürekli düşünüp delirmiyorum. ama annem de çocuğu istememşti erken demişti şimdi onun yanında kendimi bilmiyorum garip hissediyorum tamamen bekarken yaşadığım rahatlıkta yok bu evde. ben tamamen eski tanıdğım, evet dediğim adamı istiyorum ama değişmeye niyeti yok ondan bitmesi gerekli benim ve bebeğin mutluluğu için..

:83:
ya anlayamdığım benimle beraberken bütün arkadaşlarını silmişti hiçbirine ihtiyacım yok sadce sen varsın diyodu. ben aynı insanım ama şimdi ben yokum arkadaşları var. madem kaldıramicaktı evlenmek istemeseydi bu kadar.. o şuan rahat, olan çocukla kalan ben oldum.. bebek istiyerek yapmadık ama hep beraberken, çocklarımız olcak şöle evimiz olcak klasik hayaller kurardı o kadar. ilk hamile olduğumu ben ağlayarak söledim. o gülerek sarıldı.. böle ilginç işte..

kesinlikle kaldıramadı, bende kaldıramadım, bunu sölediğimde hep hayır yok öle şey dedi. bide dha şuana kadar hiç sorumluluk almadı, evi benim ailemle onun ailesi yaptı, hiçbi borcun altına girmedik. düğünden sonra çalışmadı altınlar yendi. kiramızı ablası ödedi, annesi para verdi her ay, doğumu hastaneyi babam karşıladı. hiç bi sorumluluk almadı ya aklım almıyo neyini kaldıramadı..

hiçmi mtlu evlilik yok ya :43:

yok mutlu evlilik bunuda evlenince ögreniyor insan evlenmeden bu odunları tanıyamıyorsun hayatının içine yapınca

Öyle miiiiiiii siz bebeğiniz bile yokken evli bile değilken sizi aldatan adamla evlendiğinizi ve "amannnn iyiki bunca fedakarlık yapmışım kocamla pek mutluyum " yazıları yazın diğer sayfalarda
burada da ahkam kesin!

Bir insanın bu kadar değişmesi, dengesizleşmesi hayret.
Düzelme adına bir potansiyel de yok eşinizde, hadi düzeleceğim dese sizi de çocuğunu da geri istese bir şans verin ama bu da yok.
Çocuğu bu kadar istedi de yüzüne bile nasıl bakmıyor aklım almıyor.
Eşiniz olayın ciddiyetinde değil bence, hala arayıp aşkımlı konuştuğuna göre.
Bence eşinize bu tarz konuşmasına fırsat vermeyin, olayın ne boyutlarına geldiğine, size ve çocuğuna ne kadar zarar verdiğinin farkına varsın, sizin sağlam durmanız lazım artık.
Eğer düzelme durumu olur, hatalarını anlarsa, size de geri dönmek isterse, bir şans daha verilebilir belki.

ne zorluklarla seni ikna edip kendini sevdirmiş,evlenmişsiniz.daha ne istiyor bu adam ?cevabı ancak eşin bilir canım sen bir takip ettir işin aslını iyice araştır,sonra varsa canını sıkan bir durum ayrılırsın,evlatlar huzursuz bir ailede büyümek istemiyor emin ol,çocuk olunca evlilik illa sürdürülmemeli.düşün taşın sen en hayırlı çözümü bulursun zaten.Allah yardımcın olsun.

Daha cok genc esiniz sanırım siz de öylesiniz..
Halinden gayet memnun görünüyor sizi arayıp askım , bitanem gibi cümlelerle konustuguna göre?
Hala flört ettiginizi sanıyor herhalde.

Bir insanın bu kadar değişmesi, dengesizleşmesi hayret.
Düzelme adına bir potansiyel de yok eşinizde, hadi düzeleceğim dese sizi de çocuğunu da geri istese bir şans verin ama bu da yok.
Çocuğu bu kadar istedi de yüzüne bile nasıl bakmıyor aklım almıyor.
Eşiniz olayın ciddiyetinde değil bence, hala arayıp aşkımlı konuştuğuna göre.
Bence eşinize bu tarz konuşmasına fırsat vermeyin, olayın ne boyutlarına geldiğine, size ve çocuğuna ne kadar zarar verdiğinin farkına varsın, sizin sağlam durmanız lazım artık.
Eğer düzelme durumu olur, hatalarını anlarsa, size de geri dönmek isterse, bir şans daha verilebilir belki.

evet düzelme adına bişi yok. bundan bi hafta önce filan eve dönüp bebekle yakın tutiyim bide bunu deniyim son olarak diye düşünmüştüm. aradım eve gelcem ben dedim. direk verdii cevap NE ZAMAAN böle bi garip ama. dedim bilmiyorum yakın zamanda neden dedim bilmem dedi gelmiyimmi dedim bilmiyorum dedi sonra bişi oldu kapadı. 5 dk sonrada aşkımm demin yanlış anlamadın dimi gelmeni istemiyorum gibi konuştum öle bişi yok haytaım çok özledim filan dedi. dedim geçti ben anladım anlicamı. bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var bişi demedi cvp olarak.

güya ben evde yokum ablası kirayı vermiyo diye çok çalışıyomuş kafası bulanıkmış ondan öle bi tepki vermiş. benide eve getircekmiş ama ben gzmek istermişim para yokmuş ondan önce para kazanıp kafasını rahatlatıp beni öle getircekmiş. bahaneye bakarmısınız :47:

ne zorluklarla seni ikna edip kendini sevdirmiş,evlenmişsiniz.daha ne istiyor bu adam ?cevabı ancak eşin bilir canım sen bir takip ettir işin aslını iyice araştır,sonra varsa canını sıkan bir durum ayrılırsın,evlatlar huzursuz bir ailede büyümek istemiyor emin ol,çocuk olunca evlilik illa sürdürülmemeli.düşün taşın sen en hayırlı çözümü bulursun zaten.Allah yardımcın olsun.

bende ona inanıyorum çocuk daha kötü büyür kavga gürültü huzursuz bi evde. işin aslını neden böle olduğunu oda bilmiyoki. herşey bi anda çok çabuk gerçekleşti diyo. sen istedin diyorum cevap veremiyo. sanki bi tek o yaşadı bende yaşıyorum ama bzi düşünen yok işte.

Daha cok genc esiniz sanırım siz de öylesiniz..
Halinden gayet memnun görünüyor sizi arayıp askım , bitanem gibi cümlelerle konustuguna göre?
Hala flört ettiginizi sanıyor herhalde.

aynen öle kafası rahat istediği gibi yaşıyo geziyo davranıyo işte..

canım senı uzmek ıstemıyorum ama erkeklerın gozu hep dısarda oluyor,cıkma zamanında bıle aldatmıssa simdi napıyordur bılemıyorum,bence evınde otur yalnız bırakma.

evde yalnız oturursa bekar hayatına alısır sorumluluklarını unutur,gözden uzak gönülden uzak demısler,hatta gıdecegını soyleme ani baskın yap gecyarısı kendı evın sonucta.

canım senı uzmek ıstemıyorum ama erkeklerın gozu hep dısarda oluyor,cıkma zamanında bıle aldatmıssa simdi napıyordur bılemıyorum,bence evınde otur yalnız bırakma.

yok canım tahmin ediyorum bende zaten.. eğer eve de götürüyosa Allah bildiğini yapsın bela okumiyim.. eve dönemem artık. oda iyice alıştı rahatlığa dahada beter durumda oluruz. gücümde yok gibi geliyo o ev için. soğudum acayip

Back