Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!
- Konu Sahibi drderin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
hic lafi uzatmadan ondan hoslandgni soyle zaten bu attgn mesajdan da anlamistir o niyetini . onun fikrini al eger oda bos deglse sana karsi ne ala. ama yok bn boyle bse düşünmüyorum derse de k.bakma soylemek istedm ve soyledim tercih sana kalmsti ve kes at. sakin üstüne gitme ille de olsun cikalim bilmem ne diye. pozisyonunu koru eminim bu halinden etkilenecektir. ayrica bulusmayi kabul ettigine gore ve kesin durumu anlatmıştır onnda bos oldgna inanmıyorum. sansin acik olsun :))
Bir şey söylemeye gerek yok oluruna bırakın...o soracaktır zaten. akışına bırakırsınız, onun davranışına göre belirlersiniz spontan olsun...
Yani afedersiniz salak değilse anlamıştır zaten amacınızı...
Diğer konuyu hatılıyorum, şahsen ben faceden ekleyip oradan yürümeyi daha mantıklı bulurdum
Oradan az çok belli olurdu bir şeyler
Yani afedersiniz salak değilse anlamıştır zaten amacınızı...
Diğer konuyu hatılıyorum, şahsen ben faceden ekleyip oradan yürümeyi daha mantıklı bulurdum
Oradan az çok belli olurdu bir şeyler
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Sonra ne oldu?ben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
sen sarışınsın açık giyiniyosun benim ailem köylü kapalı sana uygun değiliz ilerde sorun yaşarsın dedi olmazmışSonra ne oldu?
- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
- 133
Çok tşk ederim :) güzel bi cvptıhic lafi uzatmadan ondan hoslandgni soyle zaten bu attgn mesajdan da anlamistir o niyetini . onun fikrini al eger oda bos deglse sana karsi ne ala. ama yok bn boyle bse düşünmüyorum derse de k.bakma soylemek istedm ve soyledim tercih sana kalmsti ve kes at. sakin üstüne gitme ille de olsun cikalim bilmem ne diye. pozisyonunu koru eminim bu halinden etkilenecektir. ayrica bulusmayi kabul ettigine gore ve kesin durumu anlatmıştır onnda bos oldgna inanmıyorum. sansin acik olsun :))
O
off süper bu :) işte böyle cvplardı beklediğimben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
Neden böyle birşey dedin ki illaki erkekten mi beklemek lazım birinden hoşlanmak kadar masum ne olabilir. Ve gerçekten çok düzdün bir insan kaçırmak istemiyorumOldu olacak evlilik teklif edin daha direkt olur
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, Bu hafta görüseceginize kim karar verdiArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun