Aşık bi bayan yazmış bunu belli :) valla bende öyle düşünüyorum ama kem küm etmemek için yorumlar çok önemli. Çok heycanlanıyorum karşısında bildiğin gibi değilGeliyorsa o da sana karsi bos degildir. Bir erkek hoslanmadigi kadin icin kilini bile kipirdatmaz. Cumle ezberleme, konusmana calisma. En guzel cumle dogaclama olandir. O an gozlerine bakarken ne hissediyorsan vur diline gitsin :) Aşk çok güzel birşey çok... :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!
- Konu Sahibi drderin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2015
- 6.056
- 19.032
- 248
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Neden böyle birşey dedin ki illaki erkekten mi beklemek lazım birinden hoşlanmak kadar masum ne olabilir. Ve gerçekten çok düzdün bir insan kaçırmak istemiyorum
zaten düzgün bir insansa gerçekten yok kız açılmaz vs gibi saçma şeyler düşünmez sana karşı
ben de iki kere yapmıştım daha önce
ikisinde de işe yaradı
O hafta içi 1 gün çalışmıyor kendi işyeri var. Ben çalışmadığın gün yazdımÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, Bu hafta görüseceginize kim karar verdi
Oda ben hafta içi çalışmadığım gün sana söylerim dedi.
bu işin sonunu cok merak ediyorum inşallah güzel olurrr.........hangi gün bulusacaksınızO hafta içi 1 gün çalışmıyor kendi işyeri var. Ben çalışmadığın gün yazdım
Oda ben hafta içi çalışmadığım gün sana söylerim dedi.
Sana yemin ederim ki görüşelim mesajını bile arkadaşlar zorla attırdı. Bana kalsa böb bön uzaktan hoşlanmaya dvm ederim. Yani bende dediğin kadar cesaretÇok sağlam cevap veriyorum,sende bu cesaret varken hiçkimsenin aklına ihtiyacın yok bence...iyi şanslar demek düşer ancak bize...
Valla bende deli gibi merak ediyorum.bu işin sonunu cok merak ediyorum inşallah güzel olurrr.........hangi gün bulusacaksınız
Çarşamba veya perşembe söylicem dedi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah,rabbim pişmanlık vermesin..Sana yemin ederim ki görüşelim mesajını bile arkadaşlar zorla attırdı. Bana kalsa böb bön uzaktan hoşlanmaya dvm ederim. Yani bende dediğin kadar cesaret
güzel sonuclar olsun.. ben üniv. ögrencisiyim sınıfta birinden hoslanıyorum, oldu oldu, olmadı bazen tak ediyor canıma, söyleyip kurtulmak istiyorum, ama okul bitince söylerim şimdi söyleyemem, hem en azından içimde kalmazValla bende deli gibi merak ediyorum.
Çarşamba veya perşembe söylicem dedi
durumlar benziyor o yüzden:)
Ay inş iyi olurda mutlu mesut yazarım :)Bende merak ediyorum bize de anlat mutlaka :)
Durumlar aynı nerdeyse :) bendeki cesaret sıfır arkadaşlar gaza getirdi mesajı bile onlar yazdırdı. Olur görüşelim tabi cevabını görünce kendimi ordan oraya attım :))) inş sende bi cesaret söylersingüzel sonuclar olsun.. ben üniv. ögrencisiyim sınıfta birinden hoslanıyorum, oldu oldu, olmadı bazen tak ediyor canıma, söyleyip kurtulmak istiyorum, ama okul bitince söylerim şimdi söyleyemem, hem en azından içimde kalmaz
durumlar benziyor o yüzden:)
- 26 Şubat 2015
- 91
- 59
- 18
Kaçırmak istemiyorum derken zaten Koca adayı bulunmuş ben de diyorum ki direkt evlenme teklif edin ne var bunda olabilir tabiNeden böyle birşey dedin ki illaki erkekten mi beklemek lazım birinden hoşlanmak kadar masum ne olabilir. Ve gerçekten çok düzdün bir insan kaçırmak istemiyorum
Tekrar okudum ve böyle bi giriş yapmaya karar verdim :) çok tşk ederim canısı en mantıklı oturaklı cümleler bunlarben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
Evlenme teklifi edeyim öylemi daha arada birşey yok ilk görüşme.. Dalga konusu yapman için yazmıyorum arkadaşım mantıklı cvplar bekliyorum. İyi niyetli olun biraz yaKaçırmak istemiyorum derken zaten Koca adayı bulunmuş ben de diyorum ki direkt evlenme teklif edin ne var bunda olabilir tabi
- 30 Haziran 2013
- 21.626
- 1
- 17.426
- 498
jjust senı merak edıyorum yhaaazaten düzgün bir insansa gerçekten yok kız açılmaz vs gibi saçma şeyler düşünmez sana karşı
ben de iki kere yapmıştım daha önce
ikisinde de işe yaradı
- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Evet deliler gibi aşık hemde İlla cümlelere ihtiyacım var dersen... Yerinde olsam şöyle derdim: "Fazla söze gerek yok, yanında yaşlanmak istiyorum". Biraz fazla iddialı olabilir ama açık ve net yaniAşık bi bayan yazmış bunu belli :) valla bende öyle düşünüyorum ama kem küm etmemek için yorumlar çok önemli. Çok heycanlanıyorum karşısında bildiğin gibi değil
- 26 Şubat 2015
- 91
- 59
- 18
E bu evlenme teklifiii? Biz diyince kabahat oldu ama neyse kızlar aşklarınız bol olsunEvet deliler gibi aşık hemde İlla cümlelere ihtiyacım var dersen... Yerinde olsam şöyle derdim: "Fazla söze gerek yok, yanında yaşlanmak istiyorum". Biraz fazla iddialı olabilir ama açık ve net yani
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
jjust senı merak edıyorum yhaaa
derken?