• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!

Geliyorsa o da sana karsi bos degildir. Bir erkek hoslanmadigi kadin icin kilini bile kipirdatmaz. Cumle ezberleme, konusmana calisma. En guzel cumle dogaclama olandir. O an gozlerine bakarken ne hissediyorsan vur diline gitsin :) Aşk çok güzel birşey çok... :)
Aşık bi bayan yazmış bunu belli :) valla bende öyle düşünüyorum ama kem küm etmemek için yorumlar çok önemli. Çok heycanlanıyorum karşısında bildiğin gibi değil

biraz belli etseydiniz ilk olarak sonra o sinyalleri verirdi zaten.direk söylemek çok net olmaz mı ya

Neden böyle birşey dedin ki illaki erkekten mi beklemek lazım birinden hoşlanmak kadar masum ne olabilir. Ve gerçekten çok düzdün bir insan kaçırmak istemiyorum

zaten düzgün bir insansa gerçekten yok kız açılmaz vs gibi saçma şeyler düşünmez sana karşı
ben de iki kere yapmıştım daha önce :27:
ikisinde de işe yaradı :KK24:

Çok sağlam cevap veriyorum,sende bu cesaret varken hiçkimsenin aklına ihtiyacın yok bence...iyi şanslar demek düşer ancak bize...

Çok sağlam cevap veriyorum,sende bu cesaret varken hiçkimsenin aklına ihtiyacın yok bence...iyi şanslar demek düşer ancak bize...
Sana yemin ederim ki görüşelim mesajını bile arkadaşlar zorla attırdı. Bana kalsa böb bön uzaktan hoşlanmaya dvm ederim. Yani bende dediğin kadar cesaret

Sana yemin ederim ki görüşelim mesajını bile arkadaşlar zorla attırdı. Bana kalsa böb bön uzaktan hoşlanmaya dvm ederim. Yani bende dediğin kadar cesaret
Hakkında hayırlısı olsun inşallah,rabbim pişmanlık vermesin..

Bende merak ediyorum bize de anlat mutlaka :)

Valla bende deli gibi merak ediyorum.
Çarşamba veya perşembe söylicem dedi
güzel sonuclar olsun.. ben üniv. ögrencisiyim sınıfta birinden hoslanıyorum, oldu oldu, olmadı bazen tak ediyor canıma, söyleyip kurtulmak istiyorum, ama okul bitince söylerim şimdi söyleyemem, hem en azından içimde kalmaz
durumlar benziyor o yüzden:)

güzel sonuclar olsun.. ben üniv. ögrencisiyim sınıfta birinden hoslanıyorum, oldu oldu, olmadı bazen tak ediyor canıma, söyleyip kurtulmak istiyorum, ama okul bitince söylerim şimdi söyleyemem, hem en azından içimde kalmaz
durumlar benziyor o yüzden:)
Durumlar aynı nerdeyse :) bendeki cesaret sıfır arkadaşlar gaza getirdi mesajı bile onlar yazdırdı. Olur görüşelim tabi cevabını görünce kendimi ordan oraya attım :))) inş sende bi cesaret söylersin

Neden böyle birşey dedin ki illaki erkekten mi beklemek lazım birinden hoşlanmak kadar masum ne olabilir. Ve gerçekten çok düzdün bir insan kaçırmak istemiyorum
Kaçırmak istemiyorum derken zaten Koca adayı bulunmuş ben de diyorum ki direkt evlenme teklif edin ne var bunda olabilir tabi

ben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
Tekrar okudum ve böyle bi giriş yapmaya karar verdim :) çok tşk ederim canısı en mantıklı oturaklı cümleler bunlar ❤️❤️

Kaçırmak istemiyorum derken zaten Koca adayı bulunmuş ben de diyorum ki direkt evlenme teklif edin ne var bunda olabilir tabi
Evlenme teklifi edeyim öylemi daha arada birşey yok ilk görüşme.. Dalga konusu yapman için yazmıyorum arkadaşım mantıklı cvplar bekliyorum. İyi niyetli olun biraz ya

Aşık bi bayan yazmış bunu belli :) valla bende öyle düşünüyorum ama kem küm etmemek için yorumlar çok önemli. Çok heycanlanıyorum karşısında bildiğin gibi değil
Evet deliler gibi aşık hemde :KK68: İlla cümlelere ihtiyacım var dersen... Yerinde olsam şöyle derdim: "Fazla söze gerek yok, yanında yaşlanmak istiyorum". Biraz fazla iddialı olabilir ama açık ve net yani :KK70::KK60:

Evet deliler gibi aşık hemde :KK68: İlla cümlelere ihtiyacım var dersen... Yerinde olsam şöyle derdim: "Fazla söze gerek yok, yanında yaşlanmak istiyorum". Biraz fazla iddialı olabilir ama açık ve net yani :KK70::KK60:
E bu evlenme teklifiii? Biz diyince kabahat oldu ama neyse kızlar aşklarınız bol olsun

Back
X